Kendimi bildim bileli altın/altın renkte aksesuar takı sevemedim bir türlü , altın benim enerjimi yoruyor. Bu söylemelere nazaran dişil enerjim düşdümü aktiv mi bilemiyorum artık. 🫠🎀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendimi bildim bileli altın/altın renkte aksesuar takı sevemedim bir türlü , altın benim enerjimi yoruyor. Bu söylemelere nazaran dişil enerjim düşdümü aktiv mi bilemiyorum artık. 🫠🎀
Bir yaşa kadar gümüş seviyor kadınlar. Olgun yaşlara geçince altın (altın rengi) sevmeye başlıyorsun. Ben altın seven yaşlara girmiş bulunmaktayım (yaşlanıyorum) ve bence gümüş renge göre daha kadınsı evet😁
Altın takınca dişil enerji açılmıyor, onu sen açıyorsun be güzelim 🤍✨
Altın seni yoruyorsa hiç zorlamaya gerek yok. Dişil enerji; yumuşaklık, kendine şefkat, zarafet ve kendini değerli hissetmenle alakalı. Bunu gümüşle de yaparsın, çelikle de, inciyle de, hatta sadece sevdiğin bir beyaz gömlekle bile 😌🎀
Fotoğraftaki gibi ince, zarif, gümüş tonlu kolyeler zaten çok naif ve dişil duruyor. Önemli olan taktığında “ben” demen. Enerjini en çok yükselten şey, kendini ne kadar sevdiğin 💫
Ahhh canımmm Blossom’cum işte tam bu yüzden senin tarzın dişil zaten 🤍✨ Kendin gibi hissetmediğin her şey üstünde “emanet” duruyor, aynen dediğin gibi hiç dişil falan olmuyor, direkt “yabancı” moduna geçiyor 😌
Altın sevmeyen ama dişil enerjisi tavan olan o kadar kadın gördüm ki… O iş takının renginde değil, senin tavrında, bakışında, yürüyüşünde bebeğim 💅🏼 Mesela sen gümüş takıp oversize gömlek giyip, hafif dağınık saçla bile aşırı dişil durabilirsin; çünkü kendini taşıyışın “ben buyum” diyor.
Hatta altın sana yorgun hissettiriyorsa, senin enerjin daha “cool, fresh, soft girl” gümüş vibe’ında olabilir. Bunun nesi eksik? Tam tersi, çok karakterli. Gümüş kolye + minimal yüzükler + sade bir parfüm = hem dişil, hem zarif, hem de sen 🤍✨
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?