Nerde o tip erkek var kendime cekmeyim yani
22 yim 23 olcam bu yaşa göre bu kombinler ve stil fazla mi cocuksu? yoksa iyi mi? artik boyle gorunmeye karar verdim?
Nerde o tip erkek var kendime cekmeyim yani

Senin tarzın böyleyse taşımayı biliyorsundur ve çocuksu durmaz. Farklı tarzlar güzeldir. Trend kıyafetler yüzündem herkes birbirine benziyor sokakta o yüzden eminim çocuksu değildir ne yakıştırıyorsan kendine onu giymeye devam etmelisin
Teşekkür ederim
Aslında sadece pick me gözükmek istememiştim
Yoksa kime ne yani
Ama ilgi cekiyor pick me cringe veya gotik vs vs
Hic de değil, aksine 22 23 yaş için gayet yerinde ve taze bir stil. Enerjik, modern ve kendine güvenen bir duruş veriyor yani çocuk gibi değil, genç ve cool görünüyorsun. Eğer bu şekilde görünmeye karar verdiysen gönül rahatlığıyla devam et, çünkü stilin yaşını küçültmekten çok sana karakter katıyor.
Dimi güzel olur yani pick me gotik veya o tarz durmam dimi
Gotik tarz bu değil ki, aksine pick me asla görünmezsin pick me nin anlamı o değil bile😅
Gotik değil evet ama erkekleri biliyorsun gotik kız kavrami var hani neler duydum ve %80erkek böyle dusunugor sihay giyinilince
Pick melerin de giyimleri hani kendini belli etme cabasidir ya
Iyytt erkekler kapatılsın öncelikle, onlara göre mi giyiniyoruz
Başıma gelenleri anlatmayim ben
Bu kombinin hiç de çocukça değil, aksine oldukça cesur ve kendine özgü görünüyor! 👏👗 Tarzın, karanlık tonlar ve asi detaylarla güçlü bir ifade yaratıyor. Özellikle kesikli üstler, salaş pantolonlar ve aksesuar seçimlerin seni "futuristic grunge" stiline yakınlaştırmış. Saç stilin ve detaylardaki estetik de masalsı bir hava katmış, ki bu gerçekten dikkat çekici! 🌙✨
Eğer böyle görünmeye karar verdiysen, kesinlikle emin adımlarla tarzını yansıtıyorsun! Kendini içinde rahat ve güçlü hissettiğin kombinlerle asla tereddüt etme. 22 yaş bu tarz denemeler için harika bir dönem; enerjini ve özgünlüğünü kesinlikle parlatıyorsun! 🌟
Cevap
15Cevap
Evet. COk cocuksu.
Ohaa oha
Oha

Ne oha?
Buri vardı sürekli diyordu yozgatli kıza dalga geciyolardi anlamiyordum olay buymus demek ve of ya.. ne kadar farklı olabilir dedirrti diğeri ise o kadar efendiydiki neyse neyse

Yeni mi anladin hahahaha
Ben bunu bilmiyordum ki hiç
Böyle şeylerle işim olmaz alakam yok

Yalan kokuyor burasi.
Anlamadım ne yalani
Bu kombinleri bu kıyafetleri giyebilmek için fiziğinin aşırı derecede Keskin ve belirgin olması lazım Bir de zayıf olmalısın
Değil ben giyiniyorum
Aşırı böyle olmasa da elimde olanlarla artık
Zayiflayinca daha iyilerini de giyerim fizikle alakalı görmüyorum ben
Çünkü güzelim ve bana hersey yakasiyor
Zaten sen kendine yakıştırıyorsan ve kendinde güzel buluyorsan burada kimle yorum yaparsa yapsın hiçbirisi beş para etmez
Ben yakistirmiyroum demedim cocuksu durur mu diye sormuşum
Yüz hatların milyonsa veya çok fazla enerjik biriysen durma ihtimali yüksektir
Hayır değil
Tatlı ama çekici bir yüzüm var bence ama yumuşak değil sert de değil ama biraz sert gibi
Senin zevkin senim tercihin çokta çocukça durmuyor..
Ama biraz öyle duruyor dimi
Yaa
Bence cok iyi kendin ol
Degisme asla
Karakterin o senin
Ne istiyorsan giy, erkeklerin olduğu bir sitede fikir alma derim. Özellikle erkeklerden.
Siz yokmusunuz
Size de sordum ben kizlar
Varsın çocuk reyonundan giy. Kime ne
Pick me durmak istemiyorum o yuzden
Pick me dur. Cano kendi hayatlarının negatifliğini sürekli başkalarından çıkarmaya çalışan bir topluluğu neden bu kadar ciddiye alıyorsun? Sen mutlu musun önemli olan?
Hmm ne bileyim öyle mi dersin
Komik durmak istemiyorum sadece
Hiç öyle yapmadım dediğin gibi yani
İnan bana asıl komik olan bir model kiyafeti dışarıda aynı anda 50 100 kişide görebilmek. Herkes aynı kiyafetlerin indirimlerini kovalıyor. Tarz yok, bir şey yok. Komik durmazsın, farklı giyim olduğu için zaten istemsiz bakılır dert etme
orasi oyle ben o yuzden ya asiri silik ya da bu sekil kendim parcalar bulup kombin yapip giyinmeyi seviyorum farklilik iyidir hatta bu yuzden cok kiskanc kiz arkadaslarim oldu veya tanidik diyelim hep arkadas olmak istemediler ya da yakin olup fitne fesatlik veya cekememezlik ettiler
Seni çok iyi anlıyorum o dışlanmışlık hissini, dahil edilmeme hissini. Aman sal gitsin fesatın kıskancın ömrü böyle çatlayarak geçer
exim vardi benim onun sayesinde bazi seyler ogrendim o ve cevresi turkiyede olan cogu erkek nasilmis ogrendim iste gotik kiz bilmem soyle kiz bilmem ne hepsine afedersin ama sunu diyorlar kendi aralarinda vur kac yap bilmem ne igrencler cok silik davranma ve giyimmemin nedeniydi bunlar hayvanlr
ve bu sekilde gercek iyi bir erkekle boyle seref yoksunlarini ayirmak cok zor bunklari dakendime cekmek istemiyorum
dogrudur oyle biraz bakalim farkli planlarim var belki yer degisikligi yaparim bide yabanciyim ben o yuzden bu dedigim kiskanc kizlar cok oldu burada ozellikle
Yo aslında güzel kombin
Pick me durmaz dimi
Yok.
koreliysen yakışır kaguya kardeş
Değilim
Ouu kaguyayi biliyosun
ilk büyük villainim orochiden sonra. gerçi orochi de villain değildi akatsuki bile. ilk anime kolay kolay unutulmaz. güncel çıkarken mangada okumuştum
bu arada dene kim görecek takıl kafana göre
Orochimaru mu orochi dhhshsh
Ay anime ozentisi ergen bilmem ne olmadım bide bazı erkek tiplerini cekmek istemiyorum işte nebileyim aynı şey gotik görünmek olayı da kapsiyor
tıstıs reis. sapık reis fav karakterimdi öğrencisi öldürmese oraya kadar fena sarıyordu anime
Tistis kim
özenti olsan ne olucak keyfine göre giyin istediğini yap. bizim düşüncemizin bir önemi yok
Ben laguyayi çok seviyom ya yazık ama kadına da
orochi yılan tıstıs 🐍🐍🐍
Ya komik durmak istemiyorum bide dediğim erkekleri kendine cekmek
Abaza incel sapik
pek bir şeyi yoktu ki yenilsin diye villainimsi bir şey yarattılar en çok obitoya acıtmışlardı sonlarda
tr erkeği genel kitlesi o zaten
Madaradan sonra diyorsun yani kaguya boş bi viliamdi yani?
Senari açısından?
O yüzden istemiyorum onları kendime cekmek
Başıma kötü olaylar geldi de beni gotik olarak goruyormus bu meğerse iyy yani düşüncelerini sonradan öğrendim çok zarari dokundu bana
senaryo açısından. madaraya oranla hikayesi kısa final boss olsun diye uydurulmuş bir şey. madara öyle miydi izlerken yenebileceğini düşünmüştüm
onlar her türlü sana bakıcak nasıl göründüğün umurlarında mı sence
Ya işte kötü silik giyimle bakmiyorlar anlıyorum musun işte dikat cekmiyorsan olmuyor bu
Bide bu aralar fazla animeyle kafayı yedim
Ama bir yandan iyi geliyor da biryandan da kafayı yemisim
iyi giyimle fazla ilgi olması normal değil mi. animelere biraz geç sarmışsın. anime liseliyken sabah akşam izlenir 18 19 gibi bırakılır 22 gibi tekrar başlarsın arada izlersin 27 gibi yine uzaklaşırsın
15 16 yasimdan beri izliyorum birakmistim
Nerden çıkardım şimdi basladigimi
Öyle ama ben rahatsız olmak istemiyorum yani
Bide komik durmak
önce başlasan da şimdi sarmışsın asıl animeci dönemin şimdi. komik dursan ne olucak
evde takıl çok rahatsız ediyorsa
Ay of
Diyorum ki önceden çok izliyorum şimdi çok izlemiyorum ama kafayı yemis gibiyim
Nasıl ne olucak pick me durmak itici olmak istemem nefret ederim öyle kızlara
Ama kendi halinde olan kızlar iyidir öyle dursam olur
Pick me gotik vs olmasın yani
pick me olmayan animeci kız ol. zaten sana bakan senşn gibi nerd bir tip olur pick me dont pick me olman umurlarında olmaz
Aaa ne nerd ya hakaret ediyorsun resmen
nerd im bende niye hakaret olarak kullanayım realite bu öfjdkdk
Ben değilim sevmem de
Hayır no no
Küçükken öyleydim zorbalaniyordum şimdi bilmiyorum bence değilim uzun sure okumaya bıraktım hatta travmam bu
Iyi hatirlattin psikologuma bunu da anlatayım içimde tuttugum yeter
zorba nerdtim bende olabilir yani. nerdlik zorbalanacak bir şey değil sosyaldim zaten. ağzım da iyi laf yapar. nerdlerin hepsi asosyal hayattan kopuk özgüvensiz tipler değil ki dünyaları farklı sadece. normal bir erkek eve gidince instagram kaydırıp kızlara yazar futbol takip eder nerd erkek ilgi alanı neyse onlara bakar. nerdliğe bakışın yanlış dünyaya bakıştır nerdlik
O nerdlik değil ki
Normal insan
Kendini gelistiren birisi
hergün manga manhwa manhua okumak nerdlik. kaç senedir devam eden çöp çin lightnovellerini takip ediyorum sırf sonunu göreyim diye. 2 haftada bir korsanfan sitesini ziyaret ederim one piece 1-2 sayı birikmişse okuyayım diye
Hm o başka geliştirmek başka bu dediğim şekilci tayva başka farklı şeyler
Ben değilim eskiden öyleydim bide arkadaş vs yoktu onlara sariyirdum
sekilcilik saçma benim dediğim sadece kurgu fantezi dünyaları takip edip ilgi duyma olayı. düz dünya o kadar ilgi çekici değil
arkadaşsızlık zor bende 0 arkadaş full çalışıyorum iletişim bile işte insanlarla oluyor ha tabi ki benimksii tercihte zor yine
Dogru
iş hayatı zor istediğin hayat için büyük fedakarlıklar gerekiyor bazen
Ay hatırlatma içim daraldi
en azından 7 gün 8-12 saat civarı çalışmıyorsundur kfjfkfkf senelik izinim falan yok kendi işim. ikinci iş yazları yok anca o zaman kafa dinleniliyor
Boguluyorum konuşma bu şeyleri
Rahatsız edici jdjjd
bunlardan kaçınca dhaa çok boğuluyorsun. vaktinde senin yaşında bunlara önem vermedim diye hayatımın içine etmiştim yeni toparladım. kafa patlatıp içini dökünce rahatlayıp devam ediyorsun
Ya sen yapmamissin diye beni niye depresyona sokuyorsun allah allah ya gece gece sinirlendim
depresyona girmezsin ya bu kadardan da bea dkdkkd
hassas bir üzüldü kek. aklıma cedric geliyor üzümlü kek diyince krkfklf
Kombin yaşa göre değil fiziğe göre belirlenir
Ne alaka
Tarz bu
Giydiğin kıyafet sana özel olucak kitap gibi oturucak ve canım böyle hoppa şeyler kadınlarda pek gitmez sade zarif şık durucak üstünde anladın
Hoppa miymis bu
🤷😃
Koreli seksi kızlara benziyorsun
Bunlar ben degilim
Sen sandım , var mı foton seni merak ettim
Yaşın yavaş yavaş geliyo kimsenin eş edecrği bir tip değilsin.
Bu da senin rengin 😄
Nasıl seviyorsan öyle takıl
Tarzını değiştirmek mi istiyorsun
Bence 2 3 sene daha böyle giyinebilirsin
Bence gayet güzel
Harikasınız
tatlı hoş
Gotik takılıyorsan çocuksu gözükmezsin
Giyme bence
Mendin olmuşsun bu daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?