24 yaşındayım anime baskılı salaş şeyleri çok seviyorum biraz gotik tarzı ama tam da öyle değil 13 yaşımdan itibaren bu tarz şeyleri çok seviyordum maddi durumumuz el verişli değildi giymek istediğim hiç birşeyi giyemedim içim de hep ukdedir saçlarımı mora boyatmak istiyorum ve sevdiğim tarzda şeyler giymek istiyorum nihayet dururum el verişli ama evli olduğum için insanlar saçmalama hanım hanım ol diyor eşim hiç birşey demiyor sizce sevdiğim tarzda giyinmelimiyim bu arada bahsettiğim tarz öyle gotik değil gotik havasın da ama daha sade şeyler
Sizce 24 yaş istediğim tarzı giymek için geç mi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
Yani bence daha gencsin giyebilirsin cok asiri cocuksu seyler olmadikca cok guzel sweatler var bu tarz baskili bi cok yas grubu da giyiyor gayet normal
Evet bende onlardan bahsediyorum 😊teşekürederim
Giy ya aman ki o tarz seyler gayet guzel yani cocuksu da olsa giy ya kime ne dusundum de simdi
Çok teşekürederim 😊Dediğin gibi yapacağım
Rica ederim ne demek ya bende değişik parcalar viymeyi cok severim bi ara arkadaslarim sey demisti okulda sen yanimiza gelince utandik. Cok degisikk giyiniyorsun herkes sana bakiyo
Ay aynı benim mal arkadaşlarım onlar ne anlar ya tarzdan gayet cool ve güzel eminim sanada çok yakışıyor kıskançlar inadına dedi biz onlardan utanıyoruz asıl bu kadar cahil oldukları için
Bence de gayet guzel giyiniyorum yani
Hiç bir şey için geç değildir, nasıl iyi hissedeceksen o tarz giyin, hanım hanımlıkla bir ilgisi yok bu durumun.
Ne alakası var? Benim saçlarımın bir kısmı patlıcan moru daha öncede yeşile ve pembeye boyadım. İnsanların ne düşündüğünü önemseme.
Evet çok haklısın ama saçlarımı mora boyatmak istediğim için Aptal arkadaşlarım evlisin böyle şey mi olur hanım ol falan hanımlık ile ne ilgisi var demi teşekürederim cesaretlendirdiğin için. ❤️
Tamda benim düşündüğüm yaştasın benim mağazaya gel sana bi elbise döşeyeyim
Ben de 27 yaşındayım, kot converse takılmayı seviyorum, ne sevdiğin kimseyi ırgalamaz.
ıstedıgını gıy once ev ıcınde sonra ayvas yavas dısarda tepkılere gore devam
İçinde ukde kalmasin.
Giy tabi
Ama sadelik ve zarafeti de elden bırakma
Teşekürederim
Rica ederim poncik
Hiç bir şey için geç değil, hayatına umudunu yitirme asla.
İstediğini giy birisi bir şey derse de umursama canım
hayır tam ideal istediğini giy ama sürekli ve uzun süreli aynı tarzda kalma
Teşekürederim 😊
Gem bile kalmışsın. Derhal istediğin tarzda giyinmeye başla tatlım. 😊
Öyle yapacağım teşekürederim
Keşke internetten bir örnek foto koysaydın tam anlamadım ama ben 29 yaşımda yeni bir tarz edindim. Bence geç değil 😊
Böyle siyah baskılı renkli bol Jean metal kolyeler falan 😊Senin adına çok sevindim umarım istediğin herşeyi yaparsın
Çok aşırı bir tarzım yok aslında, sadece cevrede baska olmadığı için dikkat çekiyor birazcık. Gençken yap gitsin, sonra içinde kalıyor insanın. İleride nasılsa vaz geçer, bıkarsın...
Evet aynen öyle içimde kalsın istemiyorum 😊
Hayırlısı olsun 😊
İnsanların çiçeğine koyayım sen istediğin gibi yaşayamadıktan sonra niye yaşıyorsun? Eşin destekliyorsa çevrendeki herkese ama herkese bok yemek düşer.
İstediğini giy kızım bu hayata bi kere geliyoruz
İstediğin gibi takıl, kimseyi ilgilendirmez. İçinde kalacağına yap gitsin
Teşekürederim öyle yapacağım
Tabii giyin kime ne, tabii senin zevkin ama ben mor hiç yakıştırmıyorum kırmızı daha hoş bence ama karışmak haddime değil
tarzın yaşı olmaz ayrıca tarzlarımız tamamen aynı ve ben ölene kadar böyle giyinmeyi düşünüyorum whejgfsjg
Yaaa çok sevindim aynı tarzda olmamıza bencede çok hoş ve cool bende ölene kadar böyle kalmak istiyorum sldleksk
Yasla alakası yok isteyen istediğini giyer bu da kimseyi ilgilendirmez
istersen 80 yasinda giy kime ne, istedigini giy özürgürsün
yoo geç falan değil 34 yaşında değilsin ki hala gençsin, ki 34 olsan bile giyersin nolucak