Ben hiçbir zaman başörtüsü takmak istemedim ve zorla taktirdilar. İstemiyorum, istemiyorum ve istemiyorum.. Ben kendimi kapatılacak birsey olarak görmüyorum. Bir ziynet eşyası olarakta görmüyorum ve örtünmek bana haksızlık gibi geliyor. Artık istemediğim biri gibi yaşamak beni çok üzüyor. Bıktım diyebilirim.
Açılmak istiyorum kaç yaşına geldin şimdi zaten kapanacak yaştasın bu yaşta neyin açılması filan diyorlar. Bıktım artık istemediğim biri gibi yaşamaktan.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
sizin kendi kararınızdır
Hiç bir zaman geç değil. Hayat senin hayatın bir defa yaşıyorsun bu hayatı
Aynı durumdayim da ben 21 ime yeni girdim son 2 yıldır açılma fikri var ailem biliyor ve 14 yasinda kapanmiştim , senin yaşın büyükmüş aslinda açılabilirsin ama çok mu muhafazakarlar elinde işin felan yok mu
İsim. varda akraba çevresi çok geniş
Seni aşırı zorladıkları için daha itici bir durumla karşılaşmışsın bence belki de bu kadar zorlamasalar bu kadar tepkili olmayacaktın
Yemin ederim aynen böyle.
13 yaşında başörtüsü taktılar bana kalsaydı 20ye kadar açık olup sonra kapamacaktim sindi tiksiniyorum artık ve hiçbir zaman kazanmak istemiyorum
Ne yazık ki bazı insanlar öyle belirli şeye odaklanır başka bir şey görmezler insan olarak ve dinimizce bir dünya hassasiyet var hiçbirine dikkat edilmez
Ayne öyle bu arada ben mesela namaz niyaz olmayan dinden soğumuş biriyim bunlara bile birseyler demiyorlar ama başörtüsü denince aşırı Müslüman kesiliyorlar
Artık tiksindim ve dinin bu kadar şekilci olması da biktirdi usandirdi
Onlar şartlanmış kim ne der diye veya peşine biri takılır diye veya ben çocuğumu böyle yetiştireceğim diye çok da dindarlıktan olduğunu düşünmüyorum
Aptallıktan haklısınız ama islam sekilci bir din bence
Gerçekten başörtüsü denince ayrı bir Müslüman kesiliyorlar
Dünyanın bütün Müslümanları böyle bence
Seni çok kızdırmışlar ya elbet düzgün olanları da vardır ablamın bir dönem yaşadığı semt komple sizinkiler gibiydi belki de daha fazlası o da senin gibi nefret etmişti
Beni anladığınız için tesekkur ederim aslında bu lafları genelde sinirlenince ediyorum bazen sakın kafayla düşününce ılımlı oluyorum biraz daha
Farkındayım tahmin ediyorum daha doğrusu bu da seni bu hale getirenlerin suçu
Karışamaz kimse Kendi hür iraden zorla olmaz istemiyorsan şimdi çıkart yoksa devam et
Asla değil önünde uzun yıllar var geç değil bir hata yaptın diye ömür boyu devam etmek zorunda değilsin
Bence geç değil ne güzel başını bağlamak istiyorsun
Ya ablacım sen istediğin şeyi yapsana milletin hayatı değil senin hayatın hemen çembere benzeyen herşeyden kurtul
Ben de 22 yim açılmak istiyorum ailem asla izin vermiyo...
Karar senin kararın olmalı
Çokart istemiyosan boş ver yaşla alakası yok
Senin kararın istediğin zaman
Aile zoruyla mı kapandın
Yazmışım ya oraya
Ok
Mecbur değilsin açılabilirsin.
İzin vermiyorlar istemiyorum artik
Kimin ne dediğinin bir önemi yok ki açılsan birden ne yapabilirler dövecek halleri yok ya
Döverler bu arada
26 yaşındaki kizi?
Ailene hala bağımlı mi yaşıyorsun
Yoo çalışıyorum da aile evinde yaşıyorum sonuçta ve evet döverler daha fazlasını da yaparlar hattq
Nerelisin sen
Kendi evine çik bence evlen
Yoo icinden gelmiyorsa tabiki acil
Senin tercihin nasıl istersen
Senin hayatın istediğin gibi yaşamalısın
Yanmak mi istiyorsun
Evet varsa başka soru sorabilirsin
Saçımı gösterdiğim için beni yakan Allah adil biri değil
Buradan sorman
Adanalı mısın