Moda & Stil Aldığım bu kıyafetler çok dikkat çeker mi? 22 yaşıma uygun mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Cok kirmizi degul mi o? Siyah pantolon ve elbise nasil? Yazinn giyerim dedim elbiseyi Aldığım bu kıyafetler çok dikkat çeker mi? 22 yaşıma uygun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Neyi dikkat çeksin, gayet günlük tarzda kıyafetler ve yaşına da uygun. 0 0 Yorumla
Ezgi-govinda Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl İçine beyaz gömlekle yakasını dışına çıkartırsın uçar kazak canım. Güle güle kullan ben rengini sevdim🥰 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Rsk ederim. canim. digerleri nasil? Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Valla alınma ama 22 yaşında ruhun ölmüş gibi. 3. foto da zaten ben şok. Değiştir bence tarzını. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Pardon ne giymeliydim orami burami mi aciyim Yorumla Pikauv +1 yıl Ne alaka oranı buranı mı aç dedik sana cahil naparsan yap hasta seni Yorumla Soran +1 yıl Hasta sensin hemen hakaret ve saldiriya gectigine göre. Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Dikkat çekmez, günlük sade seçenekler. kendine yakıştığını düşünüyorsan zaten gerisi çok da önemli değil. 0 0 Yorumla
ykskorkbenden Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl aaaa ne tatlı kıyafetler bayıldım vallahi tam benim tarzım. güle güle giy :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tak ederim. canm. elbsiede guzelmi biri cok kotu demis Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Dikkat çekmeye dair hiç birsey yok maalesef belki elbise dekolte ise bir nebze 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kirmizi diye dedim.. dikkat cekmek istiyennyok ztn Yorumla
Bisidicemsana Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Ne mana yaşlla ilgili absurd degiller ki kombine bağlı ayrica cok guzeller... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tsk ederim.. elbisede iyimi biri kotu demis Yorumla
sudedly Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kanka dikkat çekilecek kiysfetler değil normal kazak pantolon 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Elbide nasilKirlizi diye dedm Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kırmızı kazak hiç hoş değil rengi çok cırtlak. Krem kazak ve siyah pantolon giyilir. Elbise biçimsiz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Esmer oldugum. icin kirmizi yakisir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakışır diyorsan sormana gerek yok. Yorumla
kfkfkdkkfkfxnoanaak Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl dikkat çekmez hiç çekmez hatta 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kirmizi diye... guzelermi snce Yorumla kfkfkdkkfkfxnoanaak +1 yıl benim pek tarzım değil ya bilemedim benn pek beğenemedim kırmızı kazak yani pek dikkat çekici değil Yorumla
Yenigizliüye Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl İşini görürler yakışacağını düşünüyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tsk ederimm Yorumla Yenigizliüye +1 yıl 😊 Yorumla Soran +1 yıl Elbisede guzelmi Yorumla Yenigizliüye +1 yıl Evet güzel👍 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederimmm Yorumla
DareDevil_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl sarışınsan kırmızı yakışır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Esmerim Yorumla
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aksine dikkat çekmezsin hiç. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama kip kirmizi Yorumla Goldenfireball06 +1 yıl Farketmez efendi bir kız canlanır gözümde en fazla :) Yorumla Soran +1 yıl Evet kotu bisi degl ama. dimi?Guzellermi. peki Yorumla Goldenfireball06 +1 yıl Değil, sevdim güzeller. Yorumla Soran +1 yıl Tsk ederim elbisede iyi dimi Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Gayet güzel, uslu kıyafetler.😅 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Uslu ne gı😃 Yorumla NevHa +1 yıl Düzgün yani😁 Yorumla Soran +1 yıl Sende giyermiydin Yorumla NevHa +1 yıl Bu tarz kıyafetler giyinmiyorum. Tesettürlü olduğum için. Yorumla
barbied Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Nesi dikkat çekici gayet günlük şeyler 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kifmizi diye ddedm Yorumla barbied +1 yıl Bşy olmaz aşkım Yorumla Soran +1 yıl Guzellermi peki Yorumla barbied +1 yıl Yani klasik normal her dolapta var Yorumla Soran +1 yıl Bende yoktu Yorumla barbied +1 yıl Artık var güle güle kullan hepsi güzel bebeğim Yorumla Soran +1 yıl Tsk kuzu Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl e oha ne dikkat çekmesi dümdüz kazak mk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kirmizi diye... guzelermi Yorumla
görünenbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl tam benim tarzım, ama hiç dikkat çekmez 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Normal kıyafet neden ceksin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kipkirmizi Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Yoo çekmez bence Yorumla
sıfırlıon Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çok güzeller güle güle kullan 😊 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tsk canimm elbisede guzel dimi Yorumla sıfırlıon +1 yıl Elbise güzel ama tam olmasına özen goster yoksa emanet gibi duruyor bu modeller hem dekolte tarafı da sıkıntı oluyor Yorumla
selinnnayyy Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Dikkat çekici bir şey yok ki aşkom 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kiz kipkirmizi Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. normal kıyafet iste 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kirmizi o yuzden dedm Yorumla Asya_2275 +1 yıl dikkat cekmez Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ergen kıyafeti gibi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakasi var? Normal kazak ergenle ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla çocuksu Yorumla Soran +1 yıl Hicte bile ! Siyah apntolon bildigin nesi cocuksu? Kirmizi sade kazak? Gri kazak? Ne giyim bu kışta Yorumla Soran +1 yıl Ustunde citgili karakter olsaydi hakmisin ama dumduz kiyafet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Neyi dikkat çeksin, gayet günlük tarzda kıyafetler ve yaşına da uygun.
İçine beyaz gömlekle yakasını dışına çıkartırsın uçar kazak canım. Güle güle kullan ben rengini sevdim🥰
Rsk ederim. canim. digerleri nasil?
Valla alınma ama 22 yaşında ruhun ölmüş gibi. 3. foto da zaten ben şok. Değiştir bence tarzını.
Pardon ne giymeliydim orami burami mi aciyim
Ne alaka oranı buranı mı aç dedik sana cahil naparsan yap hasta seni
Hasta sensin hemen hakaret ve saldiriya gectigine göre.
Dikkat çekmez, günlük sade seçenekler. kendine yakıştığını düşünüyorsan zaten gerisi çok da önemli değil.
aaaa ne tatlı kıyafetler bayıldım vallahi tam benim tarzım. güle güle giy :)
Tak ederim. canm. elbsiede guzelmi biri cok kotu demis
Dikkat çekmeye dair hiç birsey yok maalesef belki elbise dekolte ise bir nebze
Kirmizi diye dedim.. dikkat cekmek istiyennyok ztn
Ne mana yaşlla ilgili absurd degiller ki kombine bağlı ayrica cok guzeller...
Tsk ederim.. elbisede iyimi biri kotu demis
Kanka dikkat çekilecek kiysfetler değil normal kazak pantolon
Elbide nasil
Kirlizi diye dedm
Kırmızı kazak hiç hoş değil rengi çok cırtlak. Krem kazak ve siyah pantolon giyilir. Elbise biçimsiz.
Esmer oldugum. icin kirmizi yakisir.
Yakışır diyorsan sormana gerek yok.
dikkat çekmez hiç çekmez hatta
Kirmizi diye... guzelermi snce
benim pek tarzım değil ya bilemedim benn pek beğenemedim kırmızı kazak yani pek dikkat çekici değil
İşini görürler yakışacağını düşünüyorum
Tsk ederimm
😊
Elbisede guzelmi
Evet güzel👍
Tesekkur ederimmm
sarışınsan kırmızı yakışır
Esmerim
Aksine dikkat çekmezsin hiç.
Ama kip kirmizi
Farketmez efendi bir kız canlanır gözümde en fazla :)
Evet kotu bisi degl ama. dimi?
Guzellermi. peki
Değil, sevdim güzeller.
Tsk ederim elbisede iyi dimi
Gayet güzel, uslu kıyafetler.😅
Uslu ne gı😃
Düzgün yani😁
Sende giyermiydin
Bu tarz kıyafetler giyinmiyorum. Tesettürlü olduğum için.
Nesi dikkat çekici gayet günlük şeyler
Kifmizi diye ddedm
Bşy olmaz aşkım
Guzellermi peki
Yani klasik normal her dolapta var
Bende yoktu
Artık var güle güle kullan hepsi güzel bebeğim
Tsk kuzu
e oha ne dikkat çekmesi dümdüz kazak mk
Kirmizi diye... guzelermi
tam benim tarzım, ama hiç dikkat çekmez
Normal kıyafet neden ceksin
Kipkirmizi
Yoo çekmez bence
Çok güzeller güle güle kullan 😊
Tsk canimm elbisede guzel dimi
Elbise güzel ama tam olmasına özen goster yoksa emanet gibi duruyor bu modeller hem dekolte tarafı da sıkıntı oluyor
Dikkat çekici bir şey yok ki aşkom
Kiz kipkirmizi
normal kıyafet iste
Kirmizi o yuzden dedm
dikkat cekmez
Kirmizi kazak ve pantalon güzel 🥰
Beğenemedim
Fena değil
Ergen kıyafeti gibi
Ne alakasi var? Normal kazak ergenle ne alaka
Fazla çocuksu
Hicte bile ! Siyah apntolon bildigin nesi cocuksu? Kirmizi sade kazak? Gri kazak? Ne giyim bu kışta
Ustunde citgili karakter olsaydi hakmisin ama dumduz kiyafet