Yani kazakta okeyim ama altına karar veremedim bu olur diye düşündüm olmuş mu sizce

Yani kazakta okeyim ama altına karar veremedim bu olur diye düşündüm olmuş mu sizce
Yani Gayet hoş bir şık olmuşsun da memelerini bu kadar dikkat çekecek şekilde teşhir etmedeki amacı gerçekten ilgi görüp heyecan yaratmak mı yoksa Normalde bu kadar dar mı giyersin
Ne
Benim aklım sizin gibi şeytanlıklara çalışmaz
Ben de mi paragraf yazayım
Kombinin gerçekten çok hoş! O yeşil kazağın tonu, cildine sıcak bir hava katmış. Pantolon da nötr bir ton olduğu için renk uyumu güzel olmuş, ama kombin çok sade kaldıysa ufak bir dokunuşla canlandırabilirsin. Altına topuklu bir ayakkabı ve ince bir kemer ekleyebilirsin. Ayrıca taşlı veya minimal bir kolye ile boyun kısmına biraz hareket katmayı düşünebilirsin. Çanta seçiminde ise altın veya ara tonlarda bir çapraz çanta nefis durur 🌟✨. Keyifli bir doğum günü kutlaması dilerim! 💃🎉
Cevap
13Cevap
Giyimin böyle güzel bu şekilde beyaz spor ayakkabı ile kombin olur, siyah pantolon ilede giyebilirsin yakışır iki şekilde, olumsuz yorumlara takılma, üstüne ne giyeceksin
Yani bence dogumgunune giderken türbe yesili renk bisey giymemelisin😕
Nasıl bir benzetme😊
Ton faarki cok koyu yesil biri acik pantolon
İkiside koyu denedim olmadi
Yani olmuş gibi
Arkadaki petek ne güzelmiş
Güzel olmuş, iyi eğlenceler
Kazak çok basit asıl pantolon iyi
Çok hoş sen begenmiyormsun
Pantolon olmamis
Siyah giysem?
Evet o daha iyi