Arkadaşlar yüzüm için BB krem bir de vücut bölgeleri için de nemlendirici krem ya da losyon öneriniz var mı? Olay BB kremleri sizce güzel mi arkadaşlar? Cildim biraz kuru acaba orta ton BB krem sürsem sorun olur mu?
Cevabın nedir?
bb kremler zaten nemlendirici özelliği olduğunu iddia eden cilde canlılık veren kapatıcı olmayan aynı anda güneş koruması sağlayan renkli nemlendiricinin bir tık üst versiyonları. cildin kuruysa dünyanın en can kurtaran buluşu nivea duşta vücut kremi ilk başta yapış yapış gibi geliyor ama kuruyunca çook güzel bir his bırakıyor. aynı zamanda jilet kullananlar tüyler için daha iyi olduğunu falan yazmıştı ama bilmiyorum onu. bb krem markası yves rocher, garnier, pure and beauty güzel markalar. bir de sürdükten sonra bb krem koyulaşabiliyormuş bazı markalarda deneyip 1 saat falan dolaşıp rengini kontrol et maske görüntüsü kimsenin hoşuna gimez :)
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Pure Beauty BB kremi çok güzel bence.
Genel açıdan yüzünü nemlendirmen için Clinique ürünleri başarılı.
Vucut nemlendirme için, Gratisde denk geldiğim Dirty Works body butter öylesine alıp denememe rağmen işe yaramıştı, bir de johansons baby vucut yağlari normal nemlendiriciye göre çok daha fazla nemlendiriyo vucudu.01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
0Cevap
Ben BB krem olarak Maybelline BB kullanıyorum bende sivilce yapmadı temiz cilde temiz elle sürünce. Cilt tonunu cok guzel eşitliyor kapatıcılıgı az. Nemlendirici olarak garnier nem dengesi ben de sivilce yapmadı yapısı biraz yoğun ama tum gun nemli kalıyor kış aylarında ideal
05 Yorumla
+1 yılZararlı madde olmayan kapatıcılık çok beklemiyorsan Diadermine BB Kremi öneririm
Olay BB Kremini de ben de aldım 2 tane Diadermine bitirmek üzereyim memnun olmadığımdan değil biraz da başka marka denemek için aldım bir kere denedim güzele benziyor :) Max factore bağlı bir marka olduğu için beğenirim diye düşünüyorum.
Loreal Paris'in kapatıcılığı da güzel bb kremde08 Yorumla- +1 yıl
Epilasyon sonrası güneş koruyuculuğu kullanman lazım. Ya güneş kremini bb kremin altına baz gibi kullanacaksın ya da güneş koruması yüksek bb krem alacaksın. Garnier'in 50 faktörlü bb kremi var fakat garnier herkese iyi gelmiyor. Nemlendirme özelliği şuyu buyu var bb kremlerin fakat ne kadar olsa da bb krem de kimyasal. Bakım için olay markasının günlük losyonunu beğeniyorum onu alabilirsin garnier nem dengesi güzel ( Bu nemlendireceler de kimyasal diyebilirsin ama bb kremden daha iyiler) Hassas cildin varsa nivea soft kullanabilirsin
Bir de unutmadan olay markasının bb kreminin güneş koruma faktörü 20 günlük losyonunun güneş koruma faktörü 15 bu losyonu makyajın altına da sürebilirsin güzel duruyor - +1 yıl
BB krem bence de günlük olarak çok iyi ben de okula giderken filan sürüyorum mutlaka :)
Dediğin kremleri hiç kullanmadım ama bence tahrişler için bepantene ve bebek pudrasından vazgeçme derim. En iyi etkiyi sana bunlar verecektir. Hem paran boşa gitmez hem de yan etkisini görmezsin. - +1 yıl
Ya renk tonunu tutturamadın ya da o marka sana uymadığından öyle bir görüntü sağlıyordur. Kedi dili diye adlandırılan fırçayla sürüyordum önceden ama şimdilerde beauty blender makyaj süngeri tarzındaki süngerle sürüyorum daha doğal görünüm veriyor. Bir de krem sürdüğün belli oluyor dedin ya pudra ile bb kremini sabitlersen kremin o vıcıklığı gözüne bakmaz matlaştırmış sabitlemiş olursun o görüntü de ortadan kalkar.
- +1 yıl
Kedi dili fircadan ise sungerden al derim essence'nin sanırım 5.90 fiyati hem daha dogal oluyor bazen surmedi galiba diye suphe ediyorum :) olay markasinin guzel aslında max factor fondoteninden cok memnunum olayda ona bağlı o yuzden bu dusuncedeyim ama diadermine maybelline ve loreal parisi de deneyebilirsin :)
Garnier ve Maybelline BB kremleri gayet güzeldir :) cildin yağlı değilse zaten BB sürmenin cildinde sorun yaratacağını sanmam. Sadece yağlı cildi olanlar Garnier'in yağlı cilt için özel olan BBsini kullanmalı. Nemlendirici olarak da Nivea duşta vücut kremi oldukça pratik ve kuru ciltlere uygun , dene derim :) Neutrogena da kışın yıpranan el ve yüz için en iyi krem diyebilirim.
08 Yorumla- +1 yıl
Epilasyon sonrası o kızarıklığı biraz kapatacak ve cildini onaracak bir krem olarak Sudokremi önerebilirim :) beyaz bir krem olduğu için kızarık görüntüyü biraz örtemeye yardımcı olur ve hassaslaşan cilde iyi gelir. Çok sürmemeye dikkat et tabi sonra casper gibi olursun :D Eczanelerden bulabilirsin onu bebek bakım kremi yazıyor ama tahriş olmuş cilde bakım için herkes kullanabilir :)
- +1 yıl
Epilatör tüyleri kırar ve içine batmasına sebep olur derler ki doğru da. Ağda daha temiz ve tüyleri kırmadan alır ama her zaman da ağda zamanı beklemek olmuyor epilatör daha pratik olduğu için ve daha kısa tüyleri aldığı için çoğu zaman ben de ağda yerine onu tercih ediyorum. Ama uzatmaya sabrın ve fırsatın varsa ağda daha iyidir :)
+1 yılDiermini bitkisel uygun fiyati tavsiye ederim ama kiyarim paraya dersen j'hidra var Dr. Jeanne Sevil mağazalarında var tavsiye ederim. Bioderma ürünleri çok güzel. Bb kullanma her gece gül suyu tonik olarak kullan haftada bir bittim sabunu peeling niyetine kuru ise çok yüz temizleme jeli kullan bioderma kuru cilt için olan her gece nemlendirici yeterli olacaktır. Bıttim sabunu hiç kullanma Gözenek skntn varsa
01 YorumlaBu bb kremler bir bana mi kötü etki ediyor ya. Yanma kızarıklık sivilce yapıyor. 3 ürün denedim ikisini ilk kullanimda attim kizariklik ve yanma yapti. Birini 3 kez kullandim sivilce yapti onuda attim. Ben surunce puruzleniyorum tam tersi. Vucudum aşırı hassas acaba ondan mi.
05 YorumlaLoreal paris-skin perfection bb cream
nemlendirici etkili hafif bir ürün bittikçe hep onu aliyorum ve baya memmunum. Bb krem olarakta gratiste satilan mavi bir bb krem var mavi kapakli o cok harika. hafif ama digerlerine gore kapatici ozelligi fazla ve yapay durmuyor01 Yorumla
+1 yılBb orta garnier al
Vcudun cok kuruysa dus sonrasi bebe yagı öneririm
Hobby pembe olan da guzel nemlendiriyo
Ellerin icin dermokil in el kremi guzel ya da gliserin iceren bir krem kullan yag birakmiyo01 YorumlaCanim makyaj malzemeler de (parafin) var hemen hemen yediğimiz içdigimiz her şeyde raf ömrünü uzatmak için bu da çok zarar (Huncalayf) ürünü doğal birtek olmadı avakado dene nette ara bulursun
01 Yorumla
+1 yılBB krem olarak watsons'ta satilan Pure Beauty BB kremi deneyebilirsin. Vucut losyonu olarak Bath&Body Work oneririm. Hem kokulari kalici hem de iyi nemlendiriyor.
01 YorumlaEtud house Bb krem ya da missha Bb, Trden de Garnıer öneririm.
Vücut için The body Shop veya Gratis de satılan BeeBeauty Markasının
nemlediricileri01 Yorumla
+1 yılBb kkrem kullanmadim ama el için krem onreim : arko nem soft touch nemlenxirici bakim kremi yagli degil boyle yumusacik yapiyo elletini
05 Yorumla- +1 yıl
Epilasyon sonrasi gozenekler acildigi için hic krem surmedim 1 2 saat sonra krem kullanirim :)
- +1 yıl
Mesaj atsam sorun olur mu boyle burada acik acik konusmasak :S
Clinique CC kremi tavsiye ederim benim cildim hassas cilt türü bana bunu önerdiler o kadar beğenildi ki arkadaşlarım da gidip ondan aldı.
01 Yorumla
+1 yılnemlendirici krem olarak oriflame veya prof saraçoğlu marka kremler daha kaliteli bb krem olarakta flormar bb krem kullanmalısın
03 Yorumla- +1 yıl
benim teyzem oriflame direktörü o yüzden ben genellikle oriflame kullanırım memnunum bb kremi de iyi aslında ama ben bb sini pek beğenmedim fondotenini beğeniyorum gerçi hiç fondoten kullanmam genelde yüzüme sadece krem kullanırım bazen kalem ruj rimel kullanırım nivea ten rengini koyulaştırıyormuş falan internette yan etkileri yazıyor öyle evet dove arko da iyi
+1 yılwww.maybelline.com/.../dream-fresh-bb.aspx
bunu kullanıyorum memnunum017 Yorumla- +1 yıl
gratis watsons gbi kozmetik marketlerde bulabilirsin ;)
- +1 yıl
yeri geldi bacağıma bile sürdüm :D
- +1 yıl
orda denemedim bilemicem ama bacağımda deneme yaptım yani :D
- +1 yıl
epilasyon derdim yok canım benim o yüzden bilemicem :)
- +1 yıl
bazı yerler için evet ;)
- +1 yıl
canım benim bacaklarımda genetik hiç yoktu 2 seansla koltuk altımdan 3 seansla genital bölgedekilerden tamamen kurtuldum çok memnunum çıkmaya başladığında annem aldı götürdü beni zaten hiç böyle epilasyon derdim olmadı diyebilirim ;) yüzümdede kolumdada yok ;)
- +1 yıl
kötü olmuş geçmiş olsun
- +1 yıl
iyi araştır paraya kıy en iyisine git derim
- +1 yıl
kolay gelsin :)
Canim bb krem zaten yağlidir o yuzden kuru yüzlere gider nemlendirici olarak ta zeytinyağlı kremler kullan gayet güzel besliyor ve güzelleştiriyor.
04 Yorumla
+1 yılOlayin göz cevresi ve temizleyicisini siddetle tavsiye ediyorum. Nemlendirici içinde nivea kullaniyorum. Eller için arko meyveli serisi. BB krem icinde garnier.
03 Yorumla- +1 yıl
Yok yahu niye tuylenme yapsin. Cok iyi diyosan bende bir aliyim bari. The body shopada bakabilirsin cok super nemlendiriciler var.
+1 yılben kullanmadım ama BB krem kuru ciltler için iyimiş kendim de almayı düşünüyorum kullananlar memnun
01 Yorumla
+1 yılkırışıklıklar için gece uyurken falan sürmenizi önermem içinde fondoten mevcut diye düşünüyorum
01 YorumlaLoreal paris-skin perfection bb cream👍
nemlendirici etkili hafif bir ürün bittikçe elim hep ona gider03 YorumlaModa & Stil konusunda 610 cevap paylaştı. Garnier. Zaten başka da kullanmadım kıyaslama yapamicam ama bundan memnunum
05 YorumlaFondoten o dedigin kullanma bence dogal nemlendiriciler kullan
01 YorumlaGarnier BB cremi ve loreal paris ıkısının üstüne BB kremı tanimam make up a bıle degismem asla
02 YorumlaFarmasi kullaniyorum. Orta ton.. Gayet memnunum. Denemeni tavsiye ederim *.-
00 YorumlaVücut için niveanın duş sonrası kremleri var kullanabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBB krem için oriflame diyorum baska birşey demiyorum
00 YorumlaVücut için bephantol losyon eczaneden temin edebilirsin çok iyi geliyor. BB krem olarak da Watsons inkini önerebilirim. Hem fiyat olarak uygun hem de çok başarılı daha önce garnier kullanıyordum , watsonsinkinden çok daha memnun kaldım
01 YorumlaLoreal paris in skin perfection ürünlerini kullaniorum cok iyi ya bnce dene
00 YorumlaFarmasiden cc krem aldım ve iyi ki almışım☺️ Kuru cildime deva oldu😘
00 Yorumla
+1 yılgarnıer bazı bunyede sıvılce yapıyr once nıvea dene
02 Yorumla- +1 yıl
Ben bazen fondotnmle güneş kremimi karıstrp kendi bb creamimi yapıyrm hem daha fazla koruma hemde kapatıcılığı ayarlyrm
Flormar markasini oneriyorum bir cok bb krem kullandim en guzeli flormar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücut için losyon q10 çok güzel
bb için eğee cildin kuruysa maybelline inkini denw güzel ama kaparıcılığı az00 YorumlaGarneır al o iyi ben onu kullanıyorum vede çok memnum
02 Yorumla
+1 yılBB krem kullanma nemlendirici kullan. Loreal Paris al uç etkili gündüz nemlendiricisi
02 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum. İçinde fondoten var. O yüzden kapaticili. Sadece nemlendirici al bence
+1 yılHiçbirşey kullanmamak en iyisi. Günlük hayatta makyajı kaldırdım. Öyle zararlı ki.
00 YorumlaGarnier de kuru ciltler için olanı var kısa olan tüp
00 Yorumla
+1 yılben bb krem olarak garnier kullanıyorum faydasınıda grdüm tavsiye ederim
06 Yorumla- +1 yıl
hayır cidden ama garnier benim cilidime hemen uyum sağladı
- +1 yıl
yok cildim dayanıklı o konuda :d
- +1 yıl
özel mendiller satılıyor bildiğim kadarıyla
+1 yılGarnier kullanabilirsin nemlendirmek için. Ben balözlü olanı kullanıyorum mükemmel :)
00 Yorumla
+1 yılCildin kuruysa eğer Garnier kullan %0 kuruluk denedim tavsiye ederim :)
00 Yorumlanemlendirici kuru/karma ciltlere kiehls rosa artica
bb krem yine kiehls öneririm00 YorumlaOriflamenin BB kremini kullaniyorum memnunum arkadaslarima tavsiye ettim onlarda kullaniyor ve memnunlar
10 Yorumlabayadır garnier bb krem kullanıyorum çokta memnunum
00 Yorumla
+1 yılshiseido renkli nemlendirici kullanıyorum BB kreme transfer olamadım , bitmiyor.
01 Yorumla
+1 yılDerini bozma ve temiz tut.. Böyle seyler kullanırsan yaşlanırsın hemen
01 Yorumla
+1 yılflormarın bb kremi mükemmel, garnierde kullanabilirsin
00 Yorumla
+1 yılPure beauty BB krem kullandiklarimin en iyisi.
02 Yorumla- +1 yıl
Watsonsta var gratiste de vardir heralde
+1 yılBen BB krem denedim gerçekten çok güzel.
010 Yorumla- +1 yıl
Garnier
- +1 yıl
Ben tam yüzüme sürmüyodum mesela yüzümdeki güneş yanığı izine sürmüştüm hiç kimse anlamamıştı :D
- +1 yıl
Evet krem sürerim vaseline marka nemlendiriciler tavsiyem harika yumuşacık yapıyor özellikle bacaklarımda çok kullanırdım. Kokusuda güzel yeşil renk kutuyu kullanıyordum.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Uzun süre geçerse evet ama uzun süre geçmezse acıtmıyor :D
Missha en iyisi canım
02 Yorumlakesinliklee denemeliisin çok güzell
01 YorumlaVücut için bath&body works
Bb krem için missha00 YorumlaPurebeautynin bb kremi güzel. Garnier berbat
00 YorumlaBB krem değil CC krem kullan.
01 YorumlaOlay kremlerin içeriği pek temiz değil.
00 YorumlaLoreal bb krem güzel.
10 YorumlaDiadermine cc krem kullan :)
00 YorumlaGarnier bb cream kullaniyorum fena degil
01 YorumlaBenceye bak orası yardimci olucak
00 Yorumla
+1 yılBb krem kesinlikle missha denemelisin.
00 Yorumla
+1 yılNeutrogena® Nemlendirici
00 YorumlaKesinlikle. maybelline canim
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNivea duş sonrası kremleri güzel
01 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı