Yüzüm sivilce dolu ben de artık fondöten kullanmayacağım :( BB krem süreyim diyorum. Sivilce yapmayan bb krem öneriniz var mı kızlar? bb krem sivilce yapmayan?

Yüzüm sivilce dolu ben de artık fondöten kullanmayacağım :( BB krem süreyim diyorum. Sivilce yapmayan bb krem öneriniz var mı kızlar? bb krem sivilce yapmayan?

BB kremlerin ilk amacı kusurları kapatmaktır. Fondötene kıyasla daha hafif yapısı olan bu kremler ile cilt yüzeyinde bulunan kusurlar, sivilce izleri, çukurlukları kapatmak mümkündür.
Note BB Krem, kapatıcılığı yüksek olmasıyla öne çıkan bir BB kremdir. Hafif yapılı ipeksi dokusuyla cilt tonunu eşitlerken, besleyici ve nemlendirici özelliği ile cildi pürüzsüzleştirerek leke görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Note BB krem içeriğindeki buğday özü cildin daha sağlıklı ve genç görünmesini desteklerken, üzüm ve turunç kabuğu özleri de cilt lekelerinin görünümünün azalmasını sağlar. Paraben içermeyen bu BB krem, tüm cilt tipleri tarafından tercih edilebilir.

Shiseido BB krem tüm cilt tipleri tarafından tercih edilebilirken kırışıklık oluşumuna karşı koruma sağlar ve dengesiz cilt tonuna yol açan hasarların önüne geçer. Shiseido suya ve tere dayanıklı BB kremi, sahip olduğu WetForce teknolojisiyle ıslak cildi bile UVA ve UVB ışınlarından cildi koruyor. Bir diğer özelliği olan Quick Dry teknolojisiyle de teri emerek cildin kusursuz görünmesine yardımcı olur. Shiseido BB krem yaz aylarının ve spor faaliyetlerinin kurtarıcı ismi olmaktadır.

La Roche Posay Hydreane BB Krem, hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun bir içeriğe sahiptir. Cildi nemlendiren, koruyan ve yatıştıran bu BB krem, renk eşitleyici özelliğiyle de taze bir cilt görünümü sunar. La Roche Posay Hydreane BB kremin pürüzsüz ve yağlı his vermeyen bir dokusu bulunur.

Dermoskin BB Krem sedefsi yapısıyla solgun cildi canlandırarak, sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm kazandırır. Ayrıca hafif bir kapatıcılığa sahiptir. Ciltteki renk eşitsizliğini gidermesinin yanı sıra leke oluşumunu engelleyen BB krem, kolajen sentezini artırarak, hücre yenilenmesine ve cildin sıkılaşmasına da yardımcı olur. Tüm cilt tipleri tercih edebilir.

Maybelline New York Dream Satin BB Krem SPF30, cilde doğal ışıltı kazandırır ve ciltte gözle görülür pürüzsüzlük sağlar. Aynı zamanda SPF 30 güneş koruma içerir. Uygun fiyatlı olan BB kremler arasındadır.

Pure Beauty BB Krem, tüm gün kalıcı yapısıyla ipeksi pürüzsüz bir görünüm sağlarken tüm gün kalıcıdır. Kapatıcı özelliğinin yanı sıra gözenek görünümünü azaltma, cilde canlı bir görünüm kazandırma, nemlendirme, cildi yenileme ve leke görünümünü giderme gibi etkilere sahip bir BB kremdir. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun bir içeriğe sahiptir.

Mizon Snail Repair Intensive BB krem içeriğinde salyangoz salgısı özü, ince yapısı ile 3 farklı bakımı bir arada sunmasıyla ön plana çıkmaktadır. Mizon Snail Repair cildi aydınlatıp, kırışıklıklarla savaşırken güneşe karşı koruma da sağlar. SPF 50+ ve PA+++ güneş koruması sağlıyor. İçeriğindeki salyangoz özü, antienflamatuar özellikte olup cildin kendini onarmasını, akne oluşumuna karşı savaşmasını ve yenilenmesini destekler. Kuru ve hassas ciltlerin kullanımına uygundur.

Farmasi All in One BB Krem, ultra hafif formülü ile gözenekleri tıkamadan cilt kusurlarını kapatır. Aynı zamanda cildi nemlendirip, pürüzsüz ve yarı mat bir bitiş sağlayan bir BB kremdir. Farmasi BB krem içeriğindeki B3 ile cilde doğal bir parlaklık verirken, yulaf özü ile cildi besleyerek onarır ve ipek proteini ile cildi yumuşatmaktadır. Paraben, triklosan, formaldehit, fosfat, fitalat ve ağır metaller içermeyen formülüyle temiz bir içeriğe sahiptir.

Garnier BB Krem; cildi nemlendirir, rengini eşitler, mat bir görünüm verir, gözenekleri sıkılaştırır ve cilt problemine karşı savaşır. Garnier BB krem içeriğinde bulunan mineral pigmentler, doğal ve eşit tona sahip bir cilt görünümüne kavuşmayı sağlıyor. Hafif dokusu ile yağlı ve akne problemli ciltlerin kullanımına uygundur.

Bioderma Sensibio AR kızarıklığa eğilimli hassas ciltlerin kızarık görünümünü azaltmaya ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Ciltte kadifemsi bir his bırakarak cilt tonunu eşitler. Bioderma Sensibio AR BB krem, D. A. F. kompleksi ile cildin tolerans eşiğini artırarak kızarık cildin yatışmasını sağlamaktadır. Ayrıca özel formülü sayesinde gözeneklerin tıkanmasına da engel olur.

Sivilceli cilde BB krem kullanımında bir sakınca yoktur. BB kremler yağ oranı düşük ürünler oldukları için fondöten yerine sivilceli cilde rahatlıkla sürülebilir. Üstelik kapatıcı etkisi sayesinde sivilce izlerinin görüntüsünü de azaltır.
Sivilceli ciltler için renkli nemlendiricilerden hangisini kullanmalı olduğu merak ediliyor. BB kremin yapısı CC kremden daha yoğun ve yağlıdır. BB krem daha yoğun nemlendirici içerir, bu sebepten dolayı sivilceli ciltler CC kremi tercih etmelidir.
BB kremin sivilce yapmaması için cilt tipinize uygun olan BB kremi seçmeniz önemlidir. Ayrıca sonrasında cildinizdeki BB kremi temizlemeden uyumamalısınız. Önce makyaj temizleyici ile çıkarıp arkasından cilt bakımınıza uygun yıkama jeli ile cilt temizlenmelidir.
Selam arkadaşlar. Ben Çisem. Size çok kullandığım BB kremler hakkında biraz bilgi vereceğim. 😊
BB krem "Blemish Balm" veya "Beauty Balm" olarak geçiyor. Cilt bakım ürünleri ile makyajın bir karışımı gibi düşünün. BB kremler cildi nemlendiriyor, cilt tonunu eşitliyor ve hafif bir kapatıcılık sağlıyor. İçinde genellikle güneş koruyucu ve bazı cilt yenileyici maddeler bulunmakta. Hem cilt bakımınızı yapacağı gibi hem de günlük makyajınızı tek bir adımda tamamlamış oluyorsunuz.

Çok fonksiyonlu bir ürün olduğu için kullanılıyor diyebiliriz. Makyaj çantasında yer kaplayan birçok ürünü tek bir üründe kullanıyorsunuz gibi düşünün. BB krem kullanmanın başlıca nedenleri nelerdir?
Bazı BB kremler yağlı veya akneye eğilimli ciltler için özel olarak formüle edilmiştir. Eğer cildiniz hassas ise ya da akneye eğilimli ise "non-comedogenic" yani gözenek tıkamayan ürünleri tercih etmeniz yerinde olacaktır. Bu tür ürünler cildinize zarar vermez ve sivilce oluşumunu engeller.

Kolay kolay sivilcelere yakalanan biriyseniz sivilce yapmayan ürünleri kullanmanız gerek. Neutrogena, La Roche-Posay ve Clinique gibi markaların BB kremleri oldukça beğeniliyor. Bu ürünlerle cildiniz rahat nefes alır ve sivilce oluşumunu minimize eder.
En iyi BB kremler cilt tipiniz ve beklentilerinize göre değişir. La Roche-Posay’in BB kremi hassas ciltler için ideal. Garnier BB Krem ise uygun fiyatlı ve pek çok cilt tipine uygun bir seçenek. Biraz daha lüks seçenekler isterseniz Dior ya da Chanel’in BB kremleri de oldukça başarılı.

BB krem seçerken cilt tipinizi göz önünde bulundurmalı ve içeriğini dikkatlice incelemelisiniz. Kendinize iyi bakın! 😊
Cilt tipine uygun ten ürünü kullanmamak sivilceye neden olur. Bb krem kullanmayı çok seviyorum ve çoğu markanın Bb kremini de deneme fırsatım oldu. 1. Pure Beauty Bb krem, güneş koruma faktörü bulunuyor ve kapatıcılığı çok güzel. Bende sivilcelenme yapmadı.

2. Farmasi Bb krem, aynı şekilde güneş koruyucu bulunuyor. Çok kapatıcı ve yapısı hiç ağır değil. Kesinlikle tavsiyemdir.

3. Garnier Bb krem, benim cildime pek uymadı ama yine de güzel bir Bb krem 4. Missha bb krem. Bu zamana kadar kullandığım en güzel Bb krem diyebilirim. Yapısı, kapatıcılığı ve kalıcılığı mükemmel ötesi. Parasını hak ediyor.
Fondöten sürme
Maybelline
Yvesrocher filan kullanabilirsin bunlar kaliteli bir de makyajla uyuma makyaj temizleme suyun da kaliteli olsun
Cilt tipini belirleyerek Bb krem aramalısın.
Bb krem seçerken diğer özelliklerine de dikkat etmelisin. Güneş koruyucu ve sivilce karşıtı olanları tercih edebilirsin. Yapısı yoğun olan Bb kremleri tercih etmemelisin.
Farmasi Bb kremin kapatıcılığı ve yapısı oldukça güzel. Eğer yağlı ve karma cildin varsa memnun kalırsın. Note markasının Bb kremi de oldukça güzeldir. Tek eksi yanı renk skalası biraz dar. Renk seçimini iyi yapmalısın. Benim tavsiye ettiğim 2 Bb krem var. Memnun kalacağını düşünüyorum.
Cevap
10Cevap
Cilt tipine göre alman gerekir gadası kulaktan duyma olmamalı
Garnier, tenimle çok uyumluydu.
Farmasi, çok doğal duruyo ama anlımda çok sivilce yaptı.
Note, sivilce yapmadı ama yoğun bir kıvamı var fondöten gibi.
Sadede gelirsek sanırım en çok Garnier'den memnun kaldım.
Pure beauty ben de yapmadı pek. Öyle çok yağlı bir ürün değil. Yoğun da değil zaten. Ben beğenmiştim. Ama kesinlikle yapmaz diyemem. Misha nın şu an ismini unuttuğum bb kremi güzeldi, Kiko nun bb kremini de beğenmiştim.
Pure beauty yağlı gösteriyor parlak bitişli kuru ciltlere daha uygun bence ve sivilcelenmeye müsaitsen yapar
Misshanın tüm bblerini kullandım hiçbir tanesi sivilce yapmadı ve birçok marka bb denememe rağmen en beğendiğim missha oldu.
Yüz tipini söylemen gerekiyor önce. Yanlış bb krem kullanıyorsan tabii ki sivilce yapar. Kuru, normal, karma, yağlı vs.
cildim o kadar yatkın ki farmasi bana hiçbir şey yapmadı cc kremini kullanıyorum yaklaşık 6 yıldır başka hiçbir şey kullanmadım
Yvesrocher artı olarak ne kadar iyi bb krem kullanırsan kullan temizlemediğin sürece sivilce yapar
Burdan öneri almak yanlış bir dermatolojik testten geçmelisin sivilcelerin nedeni farklıdır cilt tipine göre belki farklı bir tedavi gerekecektir
Ilk once ciltinizi guzelce temizlemeniz lazim sonr kullanmalisiniz ve yuzune uygun kremler oyle herseyi değil pis yuze calarsan yuzun berbat olue
bb krem degilde sivilce icin bir suru onerim malzeme onerim de var ama useniyorum
Bir yıl önceki soruyu hangi ruh hastası günün sorusu yaptı
Farmasinin Çay ağacı bb kremi var onu kullanabilirsin arkadaşım kullandı sivilce çıkarmadığı gibi olanı da kurutmuş
Ben kullanmıyorum ama bloggerlarda falan gördüğüm kadarıyla Note'un ürünleri sivilce yapmıyormuş.
Cc krem kullanıyorum ben sivilce karşıtı nuetrogena
kaliteli markaların bb kremleri güzel ama çok kullanırsa hepsi sivilce yapar
Tenle ilgili olabilir bu durum. Ben diadermina bb krem kullanıyorum çok memnunum.
Neden cildiyeye gidip tedavi olmuyorsun bende de çoktu bir ilaç var onla seanslı tedavi oldum
BB kremler bence iğrenç daha çok su bazı fondoten öneririm
Bende bb sevmiyorum cok parlatiyor yagli duruyor.. ince fondoten kullansana hemde matlastirir
Dıadermıne kullanıyorum ama çok nadir sadece kızarıklık üzerine. Ben pudra öneririm bb krem yağlı cünkü
Bence bb ya da cc’nin fondötende bir farkı olmaz sivilcelerin için doktora gidip tedavi olmanı öneririm hepsi boş
Her krem yüzüne olmaz kendi çildini taniman ve ona uygun krem bulman gerekiyor ve bakimdede aksatmadan gerekiyor atomy ürünlerini dene istersen bana ulaşirsen yardimçi olurum
Öncelikle sivilce için doktora görün.
Katı sabunla yüzünü günde en az 3 defa yıka.
Yağsız nemlendirici her yüz yıkamandan sonra kullan. (Yağsız olması önemli)
Bu şekilde sivilcelerden kurtulabilirsin
Cildiye uzmanına görünmelisin onlar sabun vb türü şeyler veriyor genelde
Bb daha da mahveder hastamisin
Garnier bb krem benim sivilcelerime iyi geldi
Şaka gibi ama onu sürünce hem nemlendiriyor hem rengimi eşitliyor hem sivilcelerim yok oluyor
Hangisini kullansan boş, cildiyeye görün sivilcelere çare bul
Missha ve ikinci olarak Pure beauty’nin üstüne tanımam BB kremde.
Cancer Council spf 50+ Matte mint kullan. Hem güneş koruyucu hemde kapatıcı olarak mükemmel.. Bulamazsan yaz bana.
Kesinlikle farmasi cc krem üstüne tanımıyorum bu katogoride ortalama tüm istekleri karşılıyor kapıtıcılığı çok iyi
Farmasi bence yılardır kullanıyorum arkadaşlarımda kullanıyor hiçbir şikayetiniz yok öneririm
Loreal Paris'in klasik mavi bb kremi muhteşem hem sivilce yapmıyor hemde fondöten gibi
Norveçli balıkçıların kullandığı kremi kullan Neutroguena
Farmasi Çay ağacı BB kremi dene kuzum
Cilt tipin nasıl peki?
Şükür sivilcem olmaz öyle
Bu soru niye mağaradan çıktı
Farmasinin bb kremi çok güzel ben onu kullanıyorum
farmasi çay agaci bb krem
BEN BB'i kıremi marka saniyordum
Kullanma direkt direk sivilceyi tedavi et
Bence hepsi bir süre sonra yapıyor
Cc kullanıyorum ben.
Farmasi.