• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cilt Bakım

Sivilce yapmayan BB krem önerir misiniz?

frhndogzz
frhndogzz Takip Et
Xper 2 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor

Yüzüm sivilce dolu ben de artık fondöten kullanmayacağım :( BB krem süreyim diyorum. Sivilce yapmayan bb krem öneriniz var mı kızlar? bb krem sivilce yapmayan?

sivilce yapmayan bb krem
sivilce yapmayan bb krem
Fondöten Soruları Sivilce Soruları BB Krem Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KSMakale
    KSMakale Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Sivilce Yapmayan BB Krem Tavsiyeleri

BB kremlerin ilk amacı kusurları kapatmaktır. Fondötene kıyasla daha hafif yapısı olan bu kremler ile cilt yüzeyinde bulunan kusurlar, sivilce izleri, çukurlukları kapatmak mümkündür.

• 1. Note BB Krem SPF15
    • 2. Shiseido BB Krem SPF50
    • 3. La Roche Posay Hydreane BB Krem SPF20
    • 4. Dermoskin 5'i Bir Arada BB Krem SPF50
    • 5. Maybelline New York Dream Satin BB Krem SPF30
    • 6. Pure Beauty BB Krem Spf50 Pa+++
    • 7. Mizon Snail Repair Intensive BB Krem
    • 8. Farmasi BB Krem SPF 25
    • 9. Garnier BB Krem SPF15
    • 10. Bioderma Sensibio AR BB Krem SP30

1. Note BB Krem SPF15

Note BB Krem, kapatıcılığı yüksek olmasıyla öne çıkan bir BB kremdir. Hafif yapılı ipeksi dokusuyla cilt tonunu eşitlerken, besleyici ve nemlendirici özelliği ile cildi pürüzsüzleştirerek leke görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Note BB krem içeriğindeki buğday özü cildin daha sağlıklı ve genç görünmesini desteklerken, üzüm ve turunç kabuğu özleri de cilt lekelerinin görünümünün azalmasını sağlar. Paraben içermeyen bu BB krem, tüm cilt tipleri tarafından tercih edilebilir.

2. Shiseido BB Krem SPF50

Shiseido BB krem tüm cilt tipleri tarafından tercih edilebilirken kırışıklık oluşumuna karşı koruma sağlar ve dengesiz cilt tonuna yol açan hasarların önüne geçer. Shiseido suya ve tere dayanıklı BB kremi, sahip olduğu WetForce teknolojisiyle ıslak cildi bile UVA ve UVB ışınlarından cildi koruyor. Bir diğer özelliği olan Quick Dry teknolojisiyle de teri emerek cildin kusursuz görünmesine yardımcı olur. Shiseido BB krem yaz aylarının ve spor faaliyetlerinin kurtarıcı ismi olmaktadır.

3. La Roche Posay Hydreane BB Krem SPF20

La Roche Posay Hydreane BB Krem, hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun bir içeriğe sahiptir. Cildi nemlendiren, koruyan ve yatıştıran bu BB krem, renk eşitleyici özelliğiyle de taze bir cilt görünümü sunar. La Roche Posay Hydreane BB kremin pürüzsüz ve yağlı his vermeyen bir dokusu bulunur.

4. Dermoskin 5'i Bir Arada BB Krem SPF50

Dermoskin BB Krem sedefsi yapısıyla solgun cildi canlandırarak, sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm kazandırır. Ayrıca hafif bir kapatıcılığa sahiptir. Ciltteki renk eşitsizliğini gidermesinin yanı sıra leke oluşumunu engelleyen BB krem, kolajen sentezini artırarak, hücre yenilenmesine ve cildin sıkılaşmasına da yardımcı olur. Tüm cilt tipleri tercih edebilir.

5. Maybelline New York Dream Satin BB Krem SPF30

Maybelline New York Dream Satin BB Krem SPF30, cilde doğal ışıltı kazandırır ve ciltte gözle görülür pürüzsüzlük sağlar. Aynı zamanda SPF 30 güneş koruma içerir. Uygun fiyatlı olan BB kremler arasındadır.

6. Pure Beauty BB Krem Spf50 Pa+++

Pure Beauty BB Krem, tüm gün kalıcı yapısıyla ipeksi pürüzsüz bir görünüm sağlarken tüm gün kalıcıdır. Kapatıcı özelliğinin yanı sıra gözenek görünümünü azaltma, cilde canlı bir görünüm kazandırma, nemlendirme, cildi yenileme ve leke görünümünü giderme gibi etkilere sahip bir BB kremdir. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun bir içeriğe sahiptir.

7. Mizon Snail Repair Intensive BB Krem

Mizon Snail Repair Intensive BB krem içeriğinde salyangoz salgısı özü, ince yapısı ile 3 farklı bakımı bir arada sunmasıyla ön plana çıkmaktadır. Mizon Snail Repair cildi aydınlatıp, kırışıklıklarla savaşırken güneşe karşı koruma da sağlar. SPF 50+ ve PA+++ güneş koruması sağlıyor. İçeriğindeki salyangoz özü, antienflamatuar özellikte olup cildin kendini onarmasını, akne oluşumuna karşı savaşmasını ve yenilenmesini destekler. Kuru ve hassas ciltlerin kullanımına uygundur.

8. Farmasi BB Krem SPF 25

Farmasi All in One BB Krem, ultra hafif formülü ile gözenekleri tıkamadan cilt kusurlarını kapatır. Aynı zamanda cildi nemlendirip, pürüzsüz ve yarı mat bir bitiş sağlayan bir BB kremdir. Farmasi BB krem içeriğindeki B3 ile cilde doğal bir parlaklık verirken, yulaf özü ile cildi besleyerek onarır ve ipek proteini ile cildi yumuşatmaktadır. Paraben, triklosan, formaldehit, fosfat, fitalat ve ağır metaller içermeyen formülüyle temiz bir içeriğe sahiptir.

9. Garnier BB Krem SPF15

Garnier BB Krem; cildi nemlendirir, rengini eşitler, mat bir görünüm verir, gözenekleri sıkılaştırır ve cilt problemine karşı savaşır. Garnier BB krem içeriğinde bulunan mineral pigmentler, doğal ve eşit tona sahip bir cilt görünümüne kavuşmayı sağlıyor. Hafif dokusu ile yağlı ve akne problemli ciltlerin kullanımına uygundur.

10. Bioderma Sensibio AR BB Krem SP30

Bioderma Sensibio AR kızarıklığa eğilimli hassas ciltlerin kızarık görünümünü azaltmaya ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Ciltte kadifemsi bir his bırakarak cilt tonunu eşitler. Bioderma Sensibio AR BB krem, D. A. F. kompleksi ile cildin tolerans eşiğini artırarak kızarık cildin yatışmasını sağlamaktadır. Ayrıca özel formülü sayesinde gözeneklerin tıkanmasına da engel olur.

Sivilceli Cilde BB Krem Sürülür mü?

Sivilceli cilde BB krem kullanımında bir sakınca yoktur. BB kremler yağ oranı düşük ürünler oldukları için fondöten yerine sivilceli cilde rahatlıkla sürülebilir. Üstelik kapatıcı etkisi sayesinde sivilce izlerinin görüntüsünü de azaltır.

Sivilceli Ciltler için BB Krem mi CC Krem mi?

Sivilceli ciltler için renkli nemlendiricilerden hangisini kullanmalı olduğu merak ediliyor. BB kremin yapısı CC kremden daha yoğun ve yağlıdır. BB krem daha yoğun nemlendirici içerir, bu sebepten dolayı sivilceli ciltler CC kremi tercih etmelidir.

BB Kremin Sivilce Yapmaması için Nasıl Kullanılmalıdır?

BB kremin sivilce yapmaması için cilt tipinize uygun olan BB kremi seçmeniz önemlidir. Ayrıca sonrasında cildinizdeki BB kremi temizlemeden uyumamalısınız. Önce makyaj temizleyici ile çıkarıp arkasından cilt bakımınıza uygun yıkama jeli ile cilt temizlenmelidir.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• amakafamizguzel
    amakafamizguzel Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Selam arkadaşlar. Ben Çisem. Size çok kullandığım BB kremler hakkında biraz bilgi vereceğim. 😊

BB Krem Nedir?

BB krem "Blemish Balm" veya "Beauty Balm" olarak geçiyor. Cilt bakım ürünleri ile makyajın bir karışımı gibi düşünün. BB kremler cildi nemlendiriyor, cilt tonunu eşitliyor ve hafif bir kapatıcılık sağlıyor. İçinde genellikle güneş koruyucu ve bazı cilt yenileyici maddeler bulunmakta. Hem cilt bakımınızı yapacağı gibi hem de günlük makyajınızı tek bir adımda tamamlamış oluyorsunuz.

BB Krem Neden Kullanılır?

Çok fonksiyonlu bir ürün olduğu için kullanılıyor diyebiliriz. Makyaj çantasında yer kaplayan birçok ürünü tek bir üründe kullanıyorsunuz gibi düşünün. BB krem kullanmanın başlıca nedenleri nelerdir?

• Cilt tonunu eşitler.
    • Hafif kapatma özelliği vardır.
    • Nemlendirici içerir.
    • Genellikle SPF içerir, yani güneş koruması sağlar.
    • Anti-aging özellikler barındırabilir.

BB Krem Sivilce Yapar Mı?

Bazı BB kremler yağlı veya akneye eğilimli ciltler için özel olarak formüle edilmiştir. Eğer cildiniz hassas ise ya da akneye eğilimli ise "non-comedogenic" yani gözenek tıkamayan ürünleri tercih etmeniz yerinde olacaktır. Bu tür ürünler cildinize zarar vermez ve sivilce oluşumunu engeller.

Sivilce Yapmayan BB Kremler Hangileri?

Kolay kolay sivilcelere yakalanan biriyseniz sivilce yapmayan ürünleri kullanmanız gerek. Neutrogena, La Roche-Posay ve Clinique gibi markaların BB kremleri oldukça beğeniliyor. Bu ürünlerle cildiniz rahat nefes alır ve sivilce oluşumunu minimize eder.

En İyi BB Kremler Neler?

En iyi BB kremler cilt tipiniz ve beklentilerinize göre değişir. La Roche-Posay’in BB kremi hassas ciltler için ideal. Garnier BB Krem ise uygun fiyatlı ve pek çok cilt tipine uygun bir seçenek. Biraz daha lüks seçenekler isterseniz Dior ya da Chanel’in BB kremleri de oldukça başarılı.

BB krem seçerken cilt tipinizi göz önünde bulundurmalı ve içeriğini dikkatlice incelemelisiniz. Kendinize iyi bakın! 😊

0
    0 Yorumla
  • GolgiAygırı
    GolgiAygırı Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 76%
    +1 yıl

Sivilce yapmayan bb krem tavsiyeleri

Cilt tipine uygun ten ürünü kullanmamak sivilceye neden olur. Bb krem kullanmayı çok seviyorum ve çoğu markanın Bb kremini de deneme fırsatım oldu. 1. Pure Beauty Bb krem, güneş koruma faktörü bulunuyor ve kapatıcılığı çok güzel. Bende sivilcelenme yapmadı.

Sivilce yapmayan Bb krem önerir misiniz?

2. Farmasi Bb krem, aynı şekilde güneş koruyucu bulunuyor. Çok kapatıcı ve yapısı hiç ağır değil. Kesinlikle tavsiyemdir.

3. Garnier Bb krem, benim cildime pek uymadı ama yine de güzel bir Bb krem 4. Missha bb krem. Bu zamana kadar kullandığım en güzel Bb krem diyebilirim. Yapısı, kapatıcılığı ve kalıcılığı mükemmel ötesi. Parasını hak ediyor.

1
    0 Yorumla
  • Sonsuzboşluk
    Sonsuzboşluk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

Fondöten sürme
    Maybelline
    Yvesrocher filan kullanabilirsin bunlar kaliteli bir de makyajla uyuma makyaj temizleme suyun da kaliteli olsun

2
    0 Yorumla
  • mertoseksüel
    mertoseksüel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 84%
    +1 yıl

Cilt tipini belirleyerek Bb krem aramalısın.
    Bb krem seçerken diğer özelliklerine de dikkat etmelisin. Güneş koruyucu ve sivilce karşıtı olanları tercih edebilirsin. Yapısı yoğun olan Bb kremleri tercih etmemelisin.

Farmasi Bb kremin kapatıcılığı ve yapısı oldukça güzel. Eğer yağlı ve karma cildin varsa memnun kalırsın. Note markasının Bb kremi de oldukça güzeldir. Tek eksi yanı renk skalası biraz dar. Renk seçimini iyi yapmalısın. Benim tavsiye ettiğim 2 Bb krem var. Memnun kalacağını düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

52

Cevap

10

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.

Cilt tipine göre alman gerekir gadası kulaktan duyma olmamalı

0
    0 Yorumla
  • TelliC
    TelliC Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 56%
    +1 yıl

Garnier, tenimle çok uyumluydu.
    Farmasi, çok doğal duruyo ama anlımda çok sivilce yaptı.
    Note, sivilce yapmadı ama yoğun bir kıvamı var fondöten gibi.
    Sadede gelirsek sanırım en çok Garnier'den memnun kaldım.

0
    0 Yorumla
  • CDDuru
    CDDuru Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 31%
    +1 yıl

Pure beauty ben de yapmadı pek. Öyle çok yağlı bir ürün değil. Yoğun da değil zaten. Ben beğenmiştim. Ama kesinlikle yapmaz diyemem. Misha nın şu an ismini unuttuğum bb kremi güzeldi, Kiko nun bb kremini de beğenmiştim.

0
    0 Yorumla
  • Jurjum
    Jurjum Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 44%
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 719 cevap paylaştı.

Pure beauty yağlı gösteriyor parlak bitişli kuru ciltlere daha uygun bence ve sivilcelenmeye müsaitsen yapar

1
    0 Yorumla
  • Vurgunb
    Vurgunb Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 97%
    1 yıl

Misshanın tüm bblerini kullandım hiçbir tanesi sivilce yapmadı ve birçok marka bb denememe rağmen en beğendiğim missha oldu.

0
    0 Yorumla
  • nazendee47
    nazendee47 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Yüz tipini söylemen gerekiyor önce. Yanlış bb krem kullanıyorsan tabii ki sivilce yapar. Kuru, normal, karma, yağlı vs.

0
    0 Yorumla
  • butchlover
    butchlover Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26 , eic 76%
    +1 yıl

cildim o kadar yatkın ki farmasi bana hiçbir şey yapmadı cc kremini kullanıyorum yaklaşık 6 yıldır başka hiçbir şey kullanmadım

0
    0 Yorumla
  • ppreambule
    ppreambule Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Yvesrocher artı olarak ne kadar iyi bb krem kullanırsan kullan temizlemediğin sürece sivilce yapar

0
    0 Yorumla
  • Meczupbiryazar
    Meczupbiryazar Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 43%
    +1 yıl

Burdan öneri almak yanlış bir dermatolojik testten geçmelisin sivilcelerin nedeni farklıdır cilt tipine göre belki farklı bir tedavi gerekecektir

0
    0 Yorumla
  • Azad1985
    Azad1985 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 38%
    +1 yıl

Ilk once ciltinizi guzelce temizlemeniz lazim sonr kullanmalisiniz ve yuzune uygun kremler oyle herseyi değil pis yuze calarsan yuzun berbat olue

0
    0 Yorumla
  • ashleyy0
    ashleyy0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

bb krem degilde sivilce icin bir suru onerim malzeme onerim de var ama useniyorum

0
    3 Yorumla
    • frhndogzz
      frhndogzz
      +1 yıl

Ya yardım et allah rızası icin vallahi kafama kese kağıdı geçirip gezesim geliyo artık depresyona girdim özgüvenim bitti

Yorumla
    • ashleyy0
      ashleyy0
      +1 yıl

Tamam canim uzulme ya o kadar ederim

Yorumla
    • ashleyy0
      ashleyy0
      +1 yıl

ama sunu bil 1 haftada gececek yavas yavas kuruyup ondan sonra cikacak hala ama az cikicak 5 tane birden degil

Yorumla
  • BerfinArsln33
    BerfinArsln33 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 39%
    +1 yıl

Bir yıl önceki soruyu hangi ruh hastası günün sorusu yaptı

1
    0 Yorumla
  • _Wanheda_
    _Wanheda_ Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl

Farmasinin Çay ağacı bb kremi var onu kullanabilirsin arkadaşım kullandı sivilce çıkarmadığı gibi olanı da kurutmuş

0
    0 Yorumla
  • EjderhaAnnesi
    EjderhaAnnesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Ben kullanmıyorum ama bloggerlarda falan gördüğüm kadarıyla Note'un ürünleri sivilce yapmıyormuş.

1
    0 Yorumla
  • Zaynap0
    Zaynap0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 37%
    +1 yıl

Cc krem kullanıyorum ben sivilce karşıtı nuetrogena

0
    0 Yorumla
  • onegamze
    onegamze Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

kaliteli markaların bb kremleri güzel ama çok kullanırsa hepsi sivilce yapar

0
    0 Yorumla
  • isparos
    isparos Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 60%
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 907 cevap paylaştı.

Tenle ilgili olabilir bu durum. Ben diadermina bb krem kullanıyorum çok memnunum.

0
    0 Yorumla
  • velenceska
    velenceska Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 56%
    +1 yıl

Neden cildiyeye gidip tedavi olmuyorsun bende de çoktu bir ilaç var onla seanslı tedavi oldum

0
    0 Yorumla
  • indiangangster
    indiangangster Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 39%
    +1 yıl

BB kremler bence iğrenç daha çok su bazı fondoten öneririm

0
    0 Yorumla
  • Meiry
    Meiry Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bende bb sevmiyorum cok parlatiyor yagli duruyor.. ince fondoten kullansana hemde matlastirir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dıadermıne kullanıyorum ama çok nadir sadece kızarıklık üzerine. Ben pudra öneririm bb krem yağlı cünkü

1
    0 Yorumla
  • imaginativee
    imaginativee Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Bence bb ya da cc’nin fondötende bir farkı olmaz sivilcelerin için doktora gidip tedavi olmanı öneririm hepsi boş

0
    0 Yorumla
  • mohinur94
    mohinur94 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Her krem yüzüne olmaz kendi çildini taniman ve ona uygun krem bulman gerekiyor ve bakimdede aksatmadan gerekiyor atomy ürünlerini dene istersen bana ulaşirsen yardimçi olurum

2
    0 Yorumla
  • iamtrue
    iamtrue Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    1 yıl

Öncelikle sivilce için doktora görün.

Katı sabunla yüzünü günde en az 3 defa yıka.

Yağsız nemlendirici her yüz yıkamandan sonra kullan. (Yağsız olması önemli)

Bu şekilde sivilcelerden kurtulabilirsin

0
    0 Yorumla
  • jackdaniels24
    jackdaniels24 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 321 cevap paylaştı.

Cildiye uzmanına görünmelisin onlar sabun vb türü şeyler veriyor genelde

0
    0 Yorumla
  • umutsuzwaka_
    umutsuzwaka_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Bb daha da mahveder hastamisin

0
    1 Yorumla
    • frhndogzz
      frhndogzz
      +1 yıl

Niye fondoten daha Zararlı değil mi

Yorumla
  • sananekızaağm
    sananekızaağm Takip Et
    Yoda Yaş: 106
    +1 yıl

Garnier bb krem benim sivilcelerime iyi geldi
    Şaka gibi ama onu sürünce hem nemlendiriyor hem rengimi eşitliyor hem sivilcelerim yok oluyor

0
    0 Yorumla
  • 2kivi1muz
    2kivi1muz Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

Hangisini kullansan boş, cildiyeye görün sivilcelere çare bul

0
    0 Yorumla
  • Dersçalış
    Dersçalış Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Missha ve ikinci olarak Pure beauty’nin üstüne tanımam BB kremde.

0
    0 Yorumla
  • MagicFingers
    MagicFingers Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Cancer Council spf 50+ Matte mint kullan. Hem güneş koruyucu hemde kapatıcı olarak mükemmel.. Bulamazsan yaz bana.

0
    0 Yorumla
  • YalnızbiKadın
    YalnızbiKadın Takip Et
    +1 yıl

Kesinlikle farmasi cc krem üstüne tanımıyorum bu katogoride ortalama tüm istekleri karşılıyor kapıtıcılığı çok iyi

0
    0 Yorumla
  • dasistm
    dasistm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Farmasi bence yılardır kullanıyorum arkadaşlarımda kullanıyor hiçbir şikayetiniz yok öneririm

0
    0 Yorumla
  • Zelihaöksüz
    Zelihaöksüz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Loreal Paris'in klasik mavi bb kremi muhteşem hem sivilce yapmıyor hemde fondöten gibi

0
    0 Yorumla
  • arif571
    arif571 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Norveçli balıkçıların kullandığı kremi kullan Neutroguena

0
    0 Yorumla
  • Delbrhtn
    Delbrhtn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 63%
    +1 yıl

Farmasi Çay ağacı BB kremi dene kuzum

1
    0 Yorumla
  • Şehr-i-Hüzün
    Şehr-i-Hüzün Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Cilt tipin nasıl peki?

0
    0 Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Şükür sivilcem olmaz öyle

0
    0 Yorumla
  • nickkullanıcı
    nickkullanıcı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 62%
    +1 yıl

Bu soru niye mağaradan çıktı

0
    0 Yorumla
  • Sılaozb0
    Sılaozb0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 31%
    +1 yıl

Farmasinin bb kremi çok güzel ben onu kullanıyorum

0
    0 Yorumla
  • Gunahbenim2
    Gunahbenim2 Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

farmasi çay agaci bb krem

0
    0 Yorumla
  • zeusaSelam
    zeusaSelam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25
    +1 yıl

BEN BB'i kıremi marka saniyordum

0
    0 Yorumla
  • Non-Standard
    Non-Standard Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Kullanma direkt direk sivilceyi tedavi et

0
    0 Yorumla
  • sabahdoğangüneş
    sabahdoğangüneş Takip Et
    Yoda Yaş: 26
    +1 yıl

Bence hepsi bir süre sonra yapıyor

0
    0 Yorumla
  • Biizaa_
    Biizaa_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25
    +1 yıl

Cc kullanıyorum ben.
    Farmasi.

0
    0 Yorumla
  • kemalfb
    kemalfb Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Eczaneye sor abla sen en ıyısı😉

0
    0 Yorumla
  • Karakterist34
    Karakterist34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    +1 yıl

Kremler yüzleri daha çok batırır

0
    0 Yorumla
  • betycety
    betycety Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 49%
    +1 yıl

Cilt tipin nasl?

1
    0 Yorumla
  • umut3448
    umut3448 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Benim de ihtiyacım var

0
    0 Yorumla
  • serpil2255
    serpil2255 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 103 , eic 94%
    +1 yıl

Farmasinin çok güzel

0
    0 Yorumla
  • userr34
    userr34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

The pure bakabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Krbll
    Krbll Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 55%
    +1 yıl

Anew en sevdiğim

0
    0 Yorumla
  • KarGr19
    KarGr19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 109 , eic 49%
    +1 yıl

Misha BB cream.

0
    0 Yorumla
  • ÇiLeӄKıʐ
    ÇiLeӄKıʐ Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

La roshe posay Net

0
    0 Yorumla
  • lahmacun59
    lahmacun59 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Fondöten yüzümde kusuyor ya

0
    0 Yorumla
  • Tiiginim
    Tiiginim Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Nivea olabilir k.. a... l

0
    0 Yorumla
  • özgekarayel
    özgekarayel Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 31%
    +1 yıl

ovan kremi

0
    0 Yorumla
  • zlhaq
    zlhaq Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Cildn yağlı mi🤔

2
    0 Yorumla
  • gokcemdere33
    gokcemdere33 Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 381 cevap paylaştı.

Farmasi bb

0
    0 Yorumla
  • Hygieiaxx
    Hygieiaxx Takip Et
    1 yıl

Missha

0
    0 Yorumla
  • alosburcu
    alosburcu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Pure beauty

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Sivilce yapmayan BB krem önerir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

BB krem önerir misiniz? 5 cevap verildi
BB krem önerisi verir misiniz? 4 cevap verildi
Sivilceli ciltler için BB krem önerisi verir misiniz? 7 cevap verildi
BB krem önerebilir misiniz? 28 cevap verildi
BB krem önerisi olan var mı? 6 cevap verildi
Sivilce çıkartmayan bb krem önerir misiniz? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨