Bir bayanda en seksi saç rengi sizin için hangisidir? En seksi saç renklerine örnekler verir misiniz? Bir de seksi saç renkleri için boya öneriniz neler?En seksi saç rengi nedir?
Kadınların seksi görünmesinde kıyafetlerin, duruşun olduğu kadar, saç renginin de önemi çok büyüktür. Örneğin toz pembe saçları olan birini seksi değil, sempatik ve tatlı buluruz. Saç renklerinin bize kattığı hava bambaşkadır :)
En seksi saç rengi nedir? En seksi saç renkleri ve saç boya numaraları!
1. Siyah saç rengi
En seksi saç rengi
Elbette seksilik deyince akla ilk gelen saç renklerinden biri de siyahtır. Siyah saç rengini kullanan kadınlara ayrı bir hava, asillik ve seksilik katar.
Boya önerisi: Palette Deluxe 1.0 Siyah Saç Boyası
En iyi siyah saç boyası
İçeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçları derinlemesine besliyor ve nem dengesini koruyor. Renk pigmentleri harika, uzun süre kalıcı parlak renkler elde etmemizi sağlıyor.
2. Kızıl saç rengi
En seksi saç renkleri
En seksi saç renklerinden bir tanesi de kızıldır. Fakat koyu olmamasına dikkat! Koyu kızıllar seksilikten ziyade daha vamp bir hava katıyor.
Boya önerisi: Palette Deluxe 5-889 Şarap Kızılı
Seksi saç renkleri
3. Küllü sarı saç rengi
Seksi saç rengi
Bebek sarıların aksine küllü sarı tonları daha sevimli hava katarken, küllü açık sarı tonları daha kışkırtıcı seksiliğe sahiptir.
Saç boyası önerisi: Palette Deluxe 9.1 Küllü Sarı
Palette Deluxe 9.1 Küllü Sarı
4. Işıltılı kahve saç rengi
en seksi saç renkleri
Işıltılar her zaman farklı bir hava katarak seksapaliteyi yükseltiyor. En seksi saç rengi arayışındaysanız, ışıltılı kahve tonlarına da yönelebilirsiniz.
Cevremdeki erkeklerin cogunlugu kızıl sacın çok daha sexi olduğunu söylüyor. Bir zamanlar erkek arkadasımda benden saclarimi kızıla boyamamı istemişti, sac rengimi değiştirdikten sonra beni daha sexi bulduğunu söyleyip duruyordu ve sex hayatımız dahada renklenmişti
ya şimdi bu soruya şöyle cevap veririz herkeze yakışan saç rengi olmalı mesela sen şimdi sarı saç yakışmayan bı kadına seksi olsun dıye sarıya boyarsan sacını o kadın seksi olmaz yakısmadıgı ıcın dahada kötu olur..
ben hiçbiri diyorum kadına kendi yüzüne vucuduna yakışan saç rengi.. diyorum
ama bayanda en sevdıgım saç tipi i koyu kahverengi dalgalı...
ten rengine göre değişir mesela megan fox saçını kızıla boyatsa ıyy derim siyahken çok sexi ama kızıl saçında çok sexi durduğu kişiler var ki benim tercihim sarı saç yakışan bayanlarda sarı saç en sexi olan ten rengin aşırı beyaz ise kızıl yap ama diyilse kızıla bulaşma derim
Saçın rengi kişiden kişiye değişir. Mesela Candan Erçetin'e kızıl saç çok yakışıyor. Ama başka bir bayan saçını kızıla boyatınca, sirk maymununa dönebiliyor.
Ya da sarı renk. Rus kızlarında çok güzel duruyor. Bizim kara kaşlı, kara gözlü Türk kızlarımız da onlara özenip saçını sarı yapınca, siyah elbise-beyaz çorap giyen erkeklerin bayan versiyonu oluyorlar.
Kısacası en güzel saç rengi, doğal olan veya tene uygun olan renklerdir.
kızıl kesinlikle seksi olur. ama hangisi güzel dersen klasik göçmen bursa kızlarının saç rengi olan bal rengi uzun düz saçlar, ayrıca siyah dalgalı uzun saçlarda güzeldir :D
En İyi Cevaplar