Güzellik & Bakım En çekici saç rengi ne sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu renk sarı değil kumral bu renge boyatmalı mıyım Güncellemeler+1 yıl Bu mu bakır mı En çekici saç rengi ne sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Simli1Far Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 +1 yıl Yakışanda her renk çekici duruyor bence :) Benim dikkatimi açık renk saçlar çekiyor genellikle. 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 877 cevap paylaştı. Kimsenin saçını bana çekici görünmek için boyamadığını biliyorum o nedenle her renk bana eşit oranda itici geliyor. 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı. Kumral bence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki mavi göze Yorumla
Diyetisyen-Alp Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Senmisin bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hailey Bieber Yorumla
neydenxx Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kızıl 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yaşın kaç Yorumla neydenxx +1 yıl 26 sizin Yorumla neydenxx +1 yıl Yalnız benim Xp az size yazamam Yorumla neydenxx +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Olmaz büyüksün benden Yorumla neydenxx +1 yıl Senin yaş kaç Yorumla neydenxx +1 yıl Onu de beş Yorumla neydenxx +1 yıl Bi saç rengi seçemedin 😃😃😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yakışanda her renk çekici duruyor bence :) Benim dikkatimi açık renk saçlar çekiyor genellikle.
Kimsenin saçını bana çekici görünmek için boyamadığını biliyorum o nedenle her renk bana eşit oranda itici geliyor.
Kumral bence
Peki mavi göze
Kızılll
Pembe
Altin rengi..
Senmisin bu
Hailey Bieber
Kızıl
Yaşın kaç
26 sizin
Yalnız benim Xp az size yazamam
?