Okumadan geçmeyin lütfen kafayı yemek üzereyim 😢😞?

Nişanlım pantolon giyme diyor istemiyor bende uzun giycem diyorum zorlama beni dedim zaten giydiğimde dizin bir karış altı bazen daha uzunda anlamıyorum gerçekten İslam'a göre örtü tam ferace diye ya da elbise diye geçmiyor vücut hatlarının belli etmeyeceği şekilde giyinin diyor zaten benim o uzun giydiğim şekilde bazıları tayt bile bişey olmaz diyor çünkü İslama göre fazla uzun yere değmeside iyi değil sadece biraz daha rahat diye giyiyorum konuştuk mesajda pantolonmu giydin yine dedi evet dedim tartışma çıktı giyme dedi istemiyorum bir sürü şey ve bana çok ağır şeyler söyledi ben hala şokundayim ağlıyorum saatlerdir bana bir daha giyersen görürsün dedi ne demek istiyorsun dedim geleni göreyim o zaman gördüğünde anlarsın dedi bende çok kırıldım konuşmak istemiyorum sakinleş dedim konuşma bende konuşmiycam dedi ve bir daha Pantolon giydiğin sürece karşıma dahi çıkma çok kötü olur dedi Allah biliyor ya şu gönlüm nasıl paramparça oldu sevdiğim adam sanki o değildi o sözlerin ağırlığıni yüreğim kaldırmıyor ben yanlış olan ne yaptım ki bu sözleri isitiyorum ağlamaktan kalbim acıyor ben ne yapıcam şimdi 😢😭😞

Okumadan geçmeyin lütfen kafayı yemek üzereyim 😢😞?