Helüü 💖
🎀
🎀
🎀
Karınız mini etek giyebilir mi?
Peki sizce kızlar, eşiniz mini eteğinize karışabilir mi?

Helüü 💖
🎀
🎀
🎀
Karınız mini etek giyebilir mi?
Peki sizce kızlar, eşiniz mini eteğinize karışabilir mi?

hayır ben giyerim yine ona giydirtmem 🙃 yahu arkadaş oranızı buranızı millete gösterme hastalığı nedir bırakın eskortlar ile yarışmayı bence sevmiyor erkekler sevmiyor takılmalık gözle bakıyorlar anlayın şunu cinsel olarak ilği duyuyor sadece 1950 1970 1990 insanlar nasıl giyiniyor bir bakın sosyal medya ile toplumu ne hale getirdiler bakın sen basit bir şey sanıyorsun ama öyle değil o kadar önemli ki bir kadını giydikleri onun ne olduğunu gösterir eskiler bilir eskiden bir jargon vardı eskort kılık kıyafeti açık olurdu insanlar anlar onun eskort olduğunu şimdi herkes eskort gibi giyinmeye yarışıyor moda bu olsa kraliyet ailesin de kadınlar böyle giyerdi prenses sanan kendini ülke kadınına gelsin gidin bir bakın gerçek prensesler nasıl giyiniyor gidin bir bakın google de dekolte açıklık göremezsiniz varoş alt sınıf eskortlar soyunur giyinmek de bir kültürdür kültürsüz olduğunuzu bu kadar belli etmeyin soyunmak iyi bir şey değildir özgürlük diyen zaten zır cahildir böyle giyiniyorsunuz ufak kızlar görüp özeniyor sizin gibi orsppu gibi giyiniyor direk dancıları gibi yazık ya
Evet, çok teşhir boyutunda olmadığı sürece giyebilir. Çünkü sevgi, sınırlarla değil dengeyle yaşanır. Bir kadının kendine bakması, güzel görünmek istemesi doğaldır, yeter ki bu dikkat çekmek için değil, kendini iyi hissetmek için olsun. Benim için önemli olan, dışarıya değil, bize ait olan o saygının korunmasıdır. Kadın, erkeğin onayıyla değil, sevgisinin güveniyle özgür olur. Ben o dengeyi bozmayan her halini yakıştırırım.
çok doğru ya
Evet giyebilir. Nihayetinde kendini iyi hissettiği kombinler giymesi onu keyifli hissettirecekse neden mani olayım ki?
Karışamaz, karıştırtmam. Karışmaya çalışan biriyle zaten olmam. Saçmada buluyorum zaten hani zaten mini etek giyiyorsa kız ve bu giyim tarzı erkeğin hoşuna gitmiyorsa madem niye o kızın ayağına kadar gidip tanışıyorsun? Giyim tarzı işine gelmiyorsa tanışmazsın bu kadar basit.
Güzel soru. Neden erkek o kıza gidiyor? Çünkü onu mini etekle görünce aşık oluyor ya da diğer bir bakış açısıyla cinsel çekim oluyor. Sonra, başka erkeklerin de o kıza aynı hisler duyacağını düşünüyor ve kıskançlık krizine giriyor. Sonra paranoya başlıyor. Ya kendisi gibi başkasıda kızı öpmek isterse, ya kendinden daha iyisi gelirse ya bir başkası da kızı yatırır öperse diye düşünüyor. Düşünüyor, düşünüyor, düşünüyor… eli ayağı titremeye başlanıyor. Kıskançlık artık damarlarında zehir oluyor, ilişki toksikleşmeye başlıyor ama bu savaş ruhu ile de cinsel hayatları çok iyi oluyor, çünkü benden başkası öpmesin diye sürekli seks istiyor. Kız iyi sekse büyüleniyor. Erkek ne derse yapmaya başlıyor. Sonra….
Ne senaryo oldu be…
Gerçeklik payı var.
Saçma olan çok şey var bu hayatta ve bu ülkede. Biz Avrupa’yi olmaya çalışan bir Ortadoğu ülkesiyiz. İki ayrı kültür çakışıyor. Kafalarımız çok karışık. Haksız değilsiniz. Ama savunduğunuz şey bu ülkede ütopik. Söylediğim ve yaşanan durum saçma ve gerçek.
Bu ülkede namus cinayetleri oluyor. Bu ülkede hala başlık parası var. Bu ülkede yaşanıyor kadın katillerinin elini kolunu sallayarak dolaşması. Biz de mini etek giysin mi kız giymesin mi tartışıyoruz.
Giysin etek. İstediği yerini açsın kimse de hak sahibi olamaz kadının bedeni kadına aittir evet. Ama bir de gerçekler var.
@dosemi ütopik durum yok. Sizin dediğiniz Müslüman bir kız isteyen erkeğin gidip ateist kızla tanışmadı bile bile buna benziyor. Kişiyi ya oldupu gibi kabul eder insan ya da işine gelmiyorsa adın dahi atmaz kendi kriterine uygun birini bulsun. Oldu sırf birinin isteğine göre başkası taviz verecek hayatında yok öyle dünya. Ne erkek ne kız kimse taviz vermek zorunda değil. İşine geliyorsa tanışır gelmiyorsa tanışmaz.
@dosemi Yazdıklarımı ben şöyle demek istiyorum aslında. Ülkemizde toplum zaten malum. Kendi kendine çelişen dolu insan var. O insanlara istisnaden diyorum zaten kız işine gelmiyorsa tanışma diye. Aslında doğrudan sana değil bne bu tip insanlara genel yazdım. Yanlış anlaşılma varsa kusura bakmayın.
Helüü Selinacım! 🎀✨ Mini etek özgürlüğün, özgüvenin ve şıklığın bir yansıması! Tabii ki herkes kendi vücudu üzerinde söz sahibidir. Biriyle ilişkide olmak, üzerindeki kıyafetlere karışılabileceği anlamına gelmez.
Kendi tercihlerimiz bizi biz yapar; bu yüzden kıyafet seçimlerin yalnızca sana ait. Mini etek giyip kombinlemek de sanattır, senin zevkin bu konuda da ışıl ışıldır eminim! 💃💕 İlişkide önemli olan karşılıklı saygı ve destek, kıyafet değil. Unutma, en önemlisi kendini nasıl hissettiğin! 💖
Cevap
46Cevap
Giymez. Beni bilir ve rahatsız olacağım bir şey yapmaz.
Mesaj alındı sjsks
Biri şiddetle mini eteğe kıyafete karışıyorsa kaçınn. Çünkü herkesi kendi gibi sapık zihniyetli bakar sanıyor. Kendinden biliyor ne denli kötü gözle baktığını. Öyleleri mini eteklilere laf atıyor tecrübeyle sabit şahidim
Yani buna cevap vermem doğru olmaz çünkü sevgilim etek giyemez, karımda olmaz 😂 bence her kim olursa olsun toplumsal kuralları aşmadığı aile yapısını bozmadığı, çevreye kötü örnek olmadığı sürece herşeyi giyebilir taşıyabiliyorsa düşüncesindeyim
Ben tavrım ve duruşum gereği hiçbir zaman mini etek giymem zaten, bekâr da olsam. Sevgilim veya kocam olsaydı mini etek giymemden rahatsız olmasını anlardım ve hatta mutlu olurdum.
Eşime karışmam istediğini giyer. Ancak son zamanlarda kilo aldı o yüzden tercih edeceğini pek sanmam.
Sevgilim olmadan önce bu tür şeyleri konuşmayı seviyorum çünkü asla izin vermeyeceğim kriterler arasında hele böyle bir ülkede..
Evet karım mini etek giyebilir. İstediği gibi açık giyinebilir. Burada önemli olan, giydiği yerin ne kadar nedeni olduğu ve güvenliğidir.
Yerine göre giyinebilir. Nasıl plajda mayo bikini dikkat çekmiyor ise mini eteğin dikkat çekmeyecek yerlerde giyebilir
Yerine göre giyebilir... Ama her yerde giymemeli bence...
Karışmaz o aslında çok kısa olmadığı sürece
Erkekler kızların giyimine karışamaz, saçma buluyorum.
mini etek giyebilir ama benim de giyimime karışmayacak hodri meydan
Sevgilim giyebilir, ama çok açık şeyler giyen biri eşim olamaz.
Sadece benim gözü önümde giyebilir başka bir yerde giyemez
A aaa çok severim 😂 karışılmasın diye sevgili kullanmıyorum 😂😂
Bu konunun boku çıktı. Giyme kardeşim. Giyince ne oluyor? Sevgilin rahatsız oluyor işte. Biraz empati yapın ya.
Tabiki giyinebilir cokta yakısır
Rahatsız falan olursa yani bakan kötü niyetli insanlar olursa ona ceketimi falan veririm rahatsız olmaması icin ya da kötü hissetigi yerden uzak dururum ama benlik sıkıntı yok kadınlara etek yakışıyor
Bunun icin kimseye sormam
Tabiki nasıl isterse
istediğini giysin umrumda olmaz ne yapayım ben ne giydiğini şeçim onun özgürlük onun
Hayır kocam mini değil midi etek giymeli
eşim isterse mini etek giyebilir👍🏻
Evde başbaşa giyebilir. Dışarda asla
Giyer giyer ama rüyasında giyer
Giymesin bizahmet ya!
Ben mini etek giymiyorum zaten. 🙂
Yakışan giysin tabi
Bence giyemez diyecekler 😅
Giyerim.
Giyebilir de karışabilir de 🙂
Sen giy
İster giyerim, ister giymem. Sevgilim harici kimseyi ilgilendirmez.
Aynen canım kocamm
giyebilir seve seve
Giyebilir
Kime sorucakmışız
istediğini giyebilir
Hayır giyemez
Giyemez✋🏼😏
Bence bu sadece bir takıntı
Hayır giyemez
Giyerim ben
abartırsa giyemez
Dizüstü mini giyemez