İşte tam da bu dediğiniz nokta da bi hata var çirken insan yoktur Allahu teala her kulunu birbirinden güzel yaratmıştır ozaman sizin dediğinize göre de tesettürlü fazla güzel olmayan bi kadın dikkat çekmek için dediğinizi yapsın ne kadar yanlış
Ben yorumlara baktım şaşırdım gerçekten özgürlük mini etek değildir özgürlük eğer buysa bişey demiyorum ben ülkemizde herkes istediği gibi giyinebilir ancak benim çocuklarımın annesini mini etek giyip dışarı salamam dinimiz ne emrediyorsa zaten eşim olacak kadın da uygular
Tabikide öyle açığında kapalının da iyisi var sonuçta doğru olan tesettür giymektir elbette ama bu kişinin iradesine bağlı bi durum mini eteğe gelince sen belki dikkat çekmek için yapmazsın ama ortalık gerçekten çok kötü
Bu tarz sosyal konuların tek açıklaması olmaz, kişiden kişiye göre değişir. Mesela benim bacaklarım güzel değil, giyersem ortaya çıkar diyerek özgüven eksikliğinden dolayı giymeyen de olur, benim sohbetim iyi değil, ilgi çekemiyorum, bacaklarım güzel diyerek mini etek giyen de olabilir, ya da hiçbiri olmadan benim canım istiyor, mini etek giymeyi seviyorum size ne diyerek giyen de olabilir. Sosyal konular bu kadar kısa ve genelleme yapılarak yorumlanamaz
kalem etek veya diz seviyesindeki eteklerden giyebilir , daha fazla kısa olmasına izin vermem. Onu sıkmam bunaltmam ama dekolte veya kısa giyiniş rahatlığını da vermem 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben karışmam sevgilim istediği boyda etek giyebilir
Kimseden izin almaya ihtiyacımız yok sanki erkeklerin kontrolü üstümüzde olması gerekiyormuş gibi davranmayalım hepimiz özgür insanlarız ne istiyorsak onu yapabiliriz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Diz kapak 3-4 parmak üstüne kadar olabilir Ama ablam aşırı mini giyiyor karısamıyorum ona
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Eşime mini etek giydirmem namusum o benim cjdsfhjddhkds😂
Ahahahha 😂😂
Bana göre de mini etek felan giyemez. Örnek veriyorum neden mini etek giyiyor? Uzun etekler daha güzel ve modern gösteriyorken neden mini etek?
Genelde özgüven eksikliği olanlar giyiyor yaa yani kendini pek beğenmeyenler mini giyerej dikkat çekmeye çalışıyor...
İşte tam da bu dediğiniz nokta da bi hata var çirken insan yoktur Allahu teala her kulunu birbirinden güzel yaratmıştır ozaman sizin dediğinize göre de tesettürlü fazla güzel olmayan bi kadın dikkat çekmek için dediğinizi yapsın ne kadar yanlış
Ben yorumlara baktım şaşırdım gerçekten özgürlük mini etek değildir özgürlük eğer buysa bişey demiyorum ben ülkemizde herkes istediği gibi giyinebilir ancak benim çocuklarımın annesini mini etek giyip dışarı salamam dinimiz ne emrediyorsa zaten eşim olacak kadın da uygular
Ya ben ne açığı ne kapalıyı ayırıtım bence tesettür özgürlük lakin hiç kendime güvenim yok...
Tabikide öyle açığında kapalının da iyisi var sonuçta doğru olan tesettür giymektir elbette ama bu kişinin iradesine bağlı bi durum mini eteğe gelince sen belki dikkat çekmek için yapmazsın ama ortalık gerçekten çok kötü
Bu tarz sosyal konuların tek açıklaması olmaz, kişiden kişiye göre değişir. Mesela benim bacaklarım güzel değil, giyersem ortaya çıkar diyerek özgüven eksikliğinden dolayı giymeyen de olur, benim sohbetim iyi değil, ilgi çekemiyorum, bacaklarım güzel diyerek mini etek giyen de olabilir, ya da hiçbiri olmadan benim canım istiyor, mini etek giymeyi seviyorum size ne diyerek giyen de olabilir. Sosyal konular bu kadar kısa ve genelleme yapılarak yorumlanamaz
Erkekler etek giymesin be
Ve bende mini etek giymem eşim bırakmaz
Maçolarla evlenmeyin ya.
Yok oyle bi dava mini etek felan hic aklindan bile gecirmesin. Benim kadinim kendine yakisani giyer guzel giyinir ama acik giyinemez.
Evde bana istedigi kafsr mini etek giye bilir etegin boy siniri olmaz evde 😁
Kadın özgürdür kısıtlama yapmam istedigi gibi giyine bilir
Giyemez kıskanırım. Elin kızı neden benim kocamın sütun gibi bacaklarına baksın.
😂😂😂cok iyi yaaa
Kendi gururuna kalmis gururu dahilinde istedigini giyer
kalem etek veya diz seviyesindeki eteklerden giyebilir , daha fazla kısa olmasına izin vermem. Onu sıkmam bunaltmam ama dekolte veya kısa giyiniş rahatlığını da vermem 😂
Ben karışmam sevgilim istediği boyda etek giyebilir
Eşim etek giyebilir. Bacaklarına düşenlerin hastane ücreti de benden. 💁🏼♀️🤪
Evde çıplak gezsin isterse ama dışarıda olmaz. Sevdiğim kadının dışarıda salya sümük gözlere maruz kalmasını istemem
Nereye kadar isterse onu şartlamam onu kısıtlamak güvensizliği yol açar
Ne kadar mini goyer?
Kimseden izin almaya ihtiyacımız yok sanki erkeklerin kontrolü üstümüzde olması gerekiyormuş gibi davranmayalım hepimiz özgür insanlarız ne istiyorsak onu yapabiliriz
Diz kapak 3-4 parmak üstüne kadar olabilir
Ama ablam aşırı mini giyiyor karısamıyorum ona
Hayır benim namusun mini etek giyemez 🤪
Sevgilim giyebilir. Ki hususî etek aldım ona lise eteği hiydiriyirum
Bir şeyler giymek için kimseden izin istemem
Aşırıya kaçmadığı sürece müdahale etmem
Giyime karışmam kısıtlamam
İstediği kadar giyer..
Sevgiline selamlar
anana selam
Cesareti yettiği yere kadar giyebilir.
Giyebilir
Giyebilir yani
evlenmeden önce konuşurum bunu..
ve giyemez..
Giyemez
Giyebilir
Çok aşırı kısa olmaması şartıyla giymesine karışmam
Giyemez çakarım iki tane
Giyemez fhfjrjf
giyemez
Giyebiliyor benimki
Izin var uani
@Eymenymn var
Karisamaz
pekı ne kadar kısa gıyebılırsınız :)
sen evlenmek için eşine zarar vermez raporu almlısın.
giye bilir severim