7 ayValla şimdi ki 20 li yaşlar aşırı makyaj yapıyor bence ben saç boyası ile 23-24 yaşımda tanıştım botoxmuş estetikmiş hala bilmem gerekmedikçe de bilmek istemiyorum şimdi 17-18 inde su gibi kızlar dudaklar dolgu yanaklarda kemik aldırmalar yazık ediliyor bilmiyorum her şey insanlar için ve kimse heralde dolgu botoks yaptırılınca kan verilemediğinden bir haber yani deprem coğrafyasındayız birine aile ferdine kan vermen gerekse veremezsin ben anne olarak çocuklarımı düşünürüm süsümden püsümden çokkk değerliler değişik geliyor ne biliyim güzel doğal insanların bu denli kendi ile oynaması ahh sosyal medya ahh yaktın gençlerimizi🙈
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)7 ayHiç öyle düşünme gerçekten. 21 yaşındasın ve her şeyin bir zamanı var. Şu an istediğin gibi giyinememek falan seni eksik yapmaz. Gerçekten güzel olmak, parayla süslenmekle değil kendini nasıl hissettiğinle ilgili. Parayla her şey olmuyor, önemli olan içindeki güven ve enerjinin dışarıya yansıması. Şu an belki maddi sıkıntıların var ama zamanla her şey yoluna girer. Giyinmek güzel tabiki ama asıl güzelliğin seni gerçekten sen yapan şeyler. O yüzden moralini bozma, gençliğin hiç de boşa gitmiyor. Şu an geçici bir dönem o kadar. Parası olup tarzını bile bulamayanlar varken senin daha gencecik yaşında üzülecek ve kaybedecek birşeyin yok tam tersi kazanmaya uzun bir yolun var.
42 Yorumla
Soran7 ayİnsanlar da dış görünüşe dikkat ediyor işte
Cevap sahibi7 ayBakıyorlar evet ama emin ol birçok insanın özellikle senin yaşlarda olanların çeşit çeşit kıyafetleri yok. Sosyal medya aktif kullanıyorsan oradaki hayatlara bakma derim. Onlar gerçekten kötü yetersizlik etkisi bırakıyor zihinde.
- Moda & Stil konusunda 736 cevap paylaştı.
s 7 ayGüzel giyinmekle gençlik yaşanmış mı oluyor? Cidden yeni nesilin garip bir düşünce tarzı var. Yaşın ilerleyince gezdiğin, gördüğün şeyleri; deneyimlerini hatırlayacaksın. "Ayyy bir elbisem vardı 10 yıl önce, olayyy" demeyeceksin yani. Deneyimler kazanmaya, anılar oluşturmaya çalış. Ve tabi ki işe girip çalış, ailenin durumu iyi dahi olsa çoğu aile yeterli parayı vermiyor
00 Yorumla
7 ayOlabilir paranız yoktur ve alamayabilirsiniz ama eğer bundan da muzdariplik çekiyorsanız işe girip de çalışabilirsiniz çünkü kimse parayı kolay kazanmıyor, her şeyin başı bir uğraş ve sabır ile birliktedir.
02 Yorumla
Soran7 ayOkuyorum işte
- 7 ay
Part time çalışabilirsiniz
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyoruuuumm seni! Ama bak güzel giyinmek, havalı görünmek için tonla para dökmek şart değil. Gençliğin kesinlikle boşa gitmiyor! 🫶 İkinci el mağazalar, vintage shop’lar, evde kombinlenebilir eski kıyafetler... Bazen en yaratıcı stiller, elindekileri yeniden keşfetmekle ortaya çıkar. Üstüne bir de minimal ama etkili aksesuarlar eklersen fark yaratabilirsin. Gençliğinin tadını çıkarmalı ve özgüvenle kendini yansıtmalısın. 💫 Unutma, tarz yalnızca kıyafet değil, tavrındadır! 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
7 ayGençleri, giyinerek süslenerek cilt bakımı makyaj estetik yaparak gençliklerinin dolu dolu gececeğine inandıran bir sosyal medya var hayatımızda çoğunun düşüncesi bu yönde. Zihnen gelişmek kendini geliştirmek varken neden kıyafet , kozmetik , yemek, alışveriş ve gezmeler ile hayatımızı dolduralım anlamıyorum. Para harcamaya yönelik olan bütün aktiviteler gençlerin yetişkinlerin özendiği bir durum oldu. Bence bu tür düşüncen çok zarar veriyor sana. Boş bir düşünce. Kendini geliştirmek için zamanını harca birşeyler oku birşeyler üret birilerine yardımcı ol ya da . Hayat bu güzelim.
21 Yorumla- 7 ay
Ben soranın bir örnek verdiğini düşünüyorum, sevdiğin kitabı almak, sevdiğin bir sporu yapmak, üretim yapmak, iş kurmak, kariyer yapmak belli bir ölçüde ekonomik gücün sonucudur. (İki durumu da deneyimlemiş biri olarak söylüyorum)
7 ayYa bu olabilir herkesin ekonomik durumu süper olmayabilir çok iyi olmayabilir çok kötü olabilir bunlar normal şeyler hayatın acı gerçekleri bir yandan da işte bu durumu göze alıp baban sana bunu sağlayamıyorsa kocandan bunu sağlayabilmesini beklememen gerekiyor bence baban kaç yaşında Allah bilir sana şu an bunu sağlayamıyorsa babana bir şey demiyorum yani asgari ücretle çalışıyorsa yapabilecek bir şey yok Türkiye'deki ekonomik kötü ama sevgilinden veya evlendiğin adamdan da bana bunlar sağlayamadın dememen lazım bence ya bunu görmüyor kimse herkes babamın evi bolluktu diyor
20 Yorumla
7 aySadece bundan yola çıkıp sorgulama yapmışsın. Hele yurtdışında gelişmiş ülkelerdeki gençliği görüp kıyas yapsan, kimbilir neler soracaktın. En iyisi boş ver. Gençliğin anlamı süslenmek, güzel giyinmek değil. Fırsatları değerlendirmek, enerji, coşku, heyecan... Gençliğin bu.
20 Yorumla
7 ayÖyle, aynısını 3-4 sene önce yaşıyordum, her şey değişmiş olsada o geçen yıllarıma üzülüyorum. Kısaca, kesinlikle öyle. Bunu giyinip süslenmek özelinde demiyorum, yaptığın sporlar, yediğin yemekler, zaman harcadığın yer ve kişiler... bazıları bu durumun normal olduğunu dile getirmiş, kesinlikle normal değil! Onların lüx evlerde yaşayıp, kendi arabasına sahip oup cani çekince yiyebilmesi ve senin bunları yapamıyor olman normal mi? Kendinize hakaret etmeyin, bunlar normal falan değil!!!
11 Yorumla- 7 ay
Teselli ediyormuş gibi yapanlara aldanma, bu durumu asla normalleştirme. Çabala ve gerek ekonomik gerek kariyer anlamında daha iyi yerlere gel, bunların hepsini elde edebilecek güce sahip olduğunda bunların çoğunu istemiyor olacaksın zaten fakat yapabiliyor olman sana gerçekte neyi isteyip neyi istemediğini de gösterecek, "daha 21 yaşındasın" deyip geçme, 21'inde başlarsın... 25'inde yaşarsın. 25'inde başlarsın 30'unda yaşarsın. Ama 30'unda 25'i yaşayabilir misin?
7 ayMutluluğu böyle yapay, sentetik şeylerde ararsan zaten bulamazsın aşko, gençliğine yazık, kendin için mutluluğu böyle basit şeylere indirgeme, bunlar boş şeylerdir, sosyal medyanın sana dayattığı yaşamdır farkında ol, okulunu bitir, bir meslek ve saygınlık sahibi ol, haramı ve helali gözet, ilkeli bir yaşam sür. Gerçek mutluluk burada.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayAylık olarak sadece 1000 lira veriyor babam ama herkes giyimimi beğenir çok fazla farklı çeşidim olmasa da güzel şeyler alıyorum kendime dolap uygulamasından çok ucuza çok güzel şeyler aldım kesinlikle tavsiye ederim
37 Yorumla
Soran7 ayBana da aynı veriyor babam ama her şey çok pahalı geliyor işte beğendiğin şeyler pahalı oluyor. Bir de borcum var asgarisini ödemekten üzerime başıma bir şey alamıyorum
Cevap sahibi7 ayBeğendiğin çoğu şeyi daha uyguna dolapta bulabilirsin bak mutlaka hmm borcun varsa sıkıntı tabi
- 7 ay
1000 lira 2 kişilik yemek parası.
- 7 ay
Küçümsediğimi sanma, ne emek vardır o parada bilirim. Mevcut durum için diyorum.
- 7 ay
Ben ucuza kaliteli yemekler yapan kafelere ve restoranlara gidiyorum. Bizim burada 1000 lira 3 kişilik yemek parası 😄
Cevap sahibi7 ayArkadaşlar sizin yemek paralarınız beni ilgilendirmiyor ben halimden memnunum başka yerde övünebilirsiniz
- 7 ay
Öğrenci misin yanlış anlama merak ettim ulaşım ve okulda bir şeyler nasıl yiyorsun merak ettim sadece aklına bir şey gelmesin lütfen
Gizli Üye(25-29)7 ayHayatınızı bilmiyorum genel bir yorum yapıyorum sadece. Aile durumunuz olmayabilir zaten bu zamanda her şey fazlasıyla zor ama 21 yaşındayım diyorsunuz kendinize uygun bir iş bulabilirsiniz mesela kendi kazancınız olur istediğiniz şekilde harcar veya birikim yapar hayatınızı bir nebze yoluna koyabilirsiniz deneyin derim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayGönül güzelliği olsun. Allah'a kulluğunu hakkıyla yap gerisi çok önemli değil. Toprağın altı senin hayali kurduğun ve bunu yasamislarla dolu. Kimseye kalmıyor her şey gelip geçici
22 Yorumla
Soran7 ayHerkes dış görünüşe bakıyor ama artık
Cevap sahibi7 ayNormal kendine dikkat et tabi bakimlarini yap ama illa birilerine güzel görünme çabasında olma.
7 ayTesettür Allah'ın emri kaidn sadece kocasına süslenir oda evde. Çokta üzülme hersyein bı vakti var herke sabır yerden eksik bende gençliğimi yaşayamadım her şey yasakti para pulda yoktu babam izin vermezdi gezmemize oynamamiza hiç kız arkadaşım olmadı herşeyden utanirdim ah ah
00 YorumlaModa & Stil konusunda 499 cevap paylaştı. Parası olup da leş bir giyinenler yanında bence siz daha iyi giyiniyordursunuz. Üzülmeyin. Bu günler geçici...
33 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayayni yaştayiz geçen yil kola bile alamiyordum şimdi işim gucum var artik nereye harcasam diyorum insan bilemiyor ne gelicek başina
2 yill once dişardan yemek yemeye hasretim simdi hergun yiyorum kıyaferlerim cakmaydi mk simdi cok sukur aliyoruz
12 Yorumla
Soran7 ayAllah mı nasip et🙏
Cevap sahibi7 ayamin
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayTakma böyle şeyleri kafana. Kızsın o başlı başına avantaj zaten. Uygun fiyata da güzel giyilebilir. Hatta kızın biri bit pazarından 5 TL'ye elbise aldı. Makasla kesti harika bir şey ortaya çıktı.
10 Yorumla
7 ayKankam yaşımız aynı ben saç sakal bakımı bile doğruzenli yapmıyom param az olsada mutluyum çalışınca devamı gelcek zaten hedeflerim belli bunlar beni başarıya ulaştırdığında ona göre şeklim olcak. seninde hedefin olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayHepimiz öyleyiz yalnız değilsin, gençlik güzel giyinip süslenmeyle değil kaliteli zaman geçirmeyle yaşanır
22 Yorumla
Soran7 ayKaliteli zaman geçirme de paraya bakıyor shajsjjf
Cevap sahibi7 ayParasız kaliteli aktiviteler de var shajsjjf
7 ayGiyinmenin öyle ucuz yolları varki. Bazı erkeklere bakıyorum 1000₺ ye baştan aşağı giyiniyorlar ve hatika duruyorşar. Bazılarıda (ben) 10000₺ kombinle bi b*ka benzemiyorum. Nasıl olacak bu iş
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayAmbar da uygun oluyor genelde kıyafetler ben ordan alıyorum çoğu şeyi
311 Yorumla
Soran7 ayAmbar ne telefon uygulaması mı
Cevap sahibi7 ayYok mağaza telefonda da var sitesi online da satış var
Soran7 ayTeşekkür ederim bakayım
Cevap sahibi7 ayRica ederim
- 7 ay
Ne kadar güzel ve uygun fiyatlarmış gerçekten keşke erkek içinde giyim olsaydı
Cevap sahibi7 aymaalesef yok ya bizim için bir nebze uygun 200 300 liraya kazak bulabiliyoruz 1000 liraya kürk vardı yeni ndjdjd
- 7 ay
Biz erkeklerin şansı yok giyim daha pahalı bizim için ya hshsh bin liraya gömlek bulmak bile zor bizim için ciddiyim
Cevap sahibi7 aymaalesef ya Allah'tan güzeller bari, görüyorum çok güzel şeyler var bizimkiler saçma sapan şeyler
- 7 ay
Yok yok sizin kıyafetler iyi yinede uygun oluyor
Cevap sahibi7 ayUyguna bulabiliyoruz en azından
- 7 ay
Evet o yönden şanslısınız dediğim gibi 😊😀
Abicim takılma böyle şeylere. 25 yaşındayım marka giyinmiyorum. Ama kıyafetin güzel olması için markaya gerek yok. Tarzını belirleyip o tarzda çok güzel ucuz şeyler bulabiliyorsun. Buna takılıp kalmana gerek yok.
13 Yorumla
Soran7 ayAylık harçlık 1000 tl alıyorum marka olmayan kıyafetlere bile param yok
Soran7 ayAhahahaha
7 ayMarka giymek o kadar önemli değil pazardan ve ikinci el de giyinebilirsin ayrıca sürdürülebilir ve doğa dostu bir tutum ikinci el aldığım da oluyor benim ve gayet de iyi giyinirim
10 YorumlaModa & Stil konusunda 354 cevap paylaştı. pahalı kıyafetler yerine kendi tarzını oluşturman yeter. Mesela 300 liraya, yemek parasından bile ucuza bir etek, altına güzel bir ince çorap giysen zaten yeter
10 YorumlaBen mi? Sen mi? Her gün sabah kiz ölmekten bıktım. Bir gün intihar edeceğim. Öyle özlüyorum ki, kimse anlamaz halde ve anlatamıyorum. Tek derdim kız mı? Değil. Her gün kız olzemek hasret... intihar edeceğim bitti her şey. Yaş 35 bitir kurtulacağım
10 Yorumla
7 aygiyinmeyi kusanmayi gozunde cok buyutme ya aslinda fizik guzel oldugu surece duz pantolon tisortle de guzel olursun bide bi iki makyaj yap saclarina ozen goster yeter
10 YorumlaYa küçük hanım bu suç değil ki veriyorum diyen babayiğitlere söyle ıban'ın bu dersin atar mısınız de atsınlar da göreyim takmayın böyle şeyleri küçük hanım Boş İnsan onlar
10 Yorumla
7 aySen bulundun ortama bakıp kendine kıyas yapıyorsan zaten mutlu olamazsın elindeki imkanlarla mutlu olmaya çalış bir başkasının ya da iyidir grubun içinde kendini iyi değersiz hissediyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayDers çalışarak iyi bir fakültede okuyabilirsin. Ya da okuduysan mezuniyetine az kaldıysa kendi maaşınla alırsın
14 Yorumla
Cevap sahibi7 ayAyrıca yazın 2-3 aylığına bir yerde çalışabilirsin? 1 ay çalışsan bile dolabına güzel onca şey alırsın
Soran7 ayÇalıştım yazın. Babam parayı elimden alıyor
Cevap sahibi7 ayAnladım. Aile dinamikleri sebebi ile senin zarar görmemen ve en iyi ailenin durumunu sen bileceğin için bir şey diyemiyorum. Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama kyk Bursa başvurdun mu? Basvurmadıysan başvur. Başvurmak için yurtta kalmana gerek yok diye biliyorum. Boy kilo kaç?
Soran7 ayKyk kredisi alıyorum 3 bin. Kredi kartı borcum var asgarisini ödüyorum onunla da 🥲 1.60 boyum 61 kiloyum
7 ayBu şimdi dert mi ya Allah aşkına? Ne kadar şımarıksınız 🙄 Sizi anne babanız nasıl yetiştiriyor da böyle boş kafalı oluyorsunuz anlamıyorum ki...
216 Yorumla- 7 ay
@TaşDuvarlar ne tatlı kedin var 😊😊
- 7 ay
@Youngboss1 Keşke benim olsa ama benim değil maalesef 🥲
- 7 ay
@TaşDuvarlar kimin kedisi bu prenses? 😊
Soran7 ayEvet dert. Ailem şımarık galan yetiştirmiyor babam sadece aylık 1000 verip al geçin diyor okuyorum ben
- 7 ay
Evet ayda bin lira çok az bu devirde, hangi şehirdesin
Soran7 ayİstanbul
- 7 ay
@Youngboss1 X'te random bir şekilde karşıma çıktı, bilemiyorum o yüzden 🙃
- 7 ay
Burs alıyor musun?
Soran7 ay3k kredi alıyorum o da borcumun asgari tutarına yetiyor sadece parasız kalıyorum :(
- 7 ay
Ne borcun var ki bu yaşta?
Soran7 ay10 bin tl kredi kartı borcu da babam aylık 1000 tl veriyor ödeyemiyorum borçu
- 7 ay
Çok masraf yaptığın için ailen tarafından getirilmiş bir sınırdır muhtemelen, paranı idareli kullanmayı bilseydin bunlar yaşanmazdı.
Soran7 ayYok ondan değil. Para vermedikleri için borç yaptım zaten. Özel üniversiteye gidiyorum babam özele zaten para veriyorum ayrıca yemekhane parasını falan hesapladı 1000 sana yetiyor diyor
- 7 ay
@TaşDuvarlar anlamadım ben x kullanmıyorum 😊😀
- 7 ay
@Youngboss1 Twitter'da gezerken akışıma düşmüş bir görsel yani 🙃
- 7 ay
@TaşDuvarlar anladım 😊
7 ayasıl süslenmeyi gençlik sanmanla boşa gidiyor. Öğrencisin sonuçta çok fazla para harcayamaman doğal. daha gerçek kaygılar bulmayı dene.
20 Yorumla
7 aygüzel beslenebiliyorsan şükür de, durum o hallerde ne yazık ki, refah seviyemiz öyle ciciliklere müsaade etmiyor.
20 Yorumla
7 ayKız sizin kuşak zaten gri esofmanla takılıyor sen niye güzel giyinemiyorum diye dertleniyorsun ki
21 Yorumla
Soran7 ayÇok güzel giyinenler var🙂↕️
7 ayModamızbir diye bı uygulama var baya bı uygun fiyatlı tavsiye ederim ürünleri de çok kaliteli
43 Yorumla
Soran7 ayTeşekkür ederimm
- 7 ay
ya da bak dolap uygulamasında araştırırsan zengin kadınlar var alıp giymedikleri marka kıyafetleri çok çok uyguna veriyorlar buda aklında bulunsun. Zaten magadan aldiklarimizda denenmiş ya da iade ürün oluyor çoğu
Soran7 ayBu yönden bakınca mantıklı sağ ol
7 ayEvet öyle hadi el ele tutuşup uçurumdan atlayalim böyle yaşanmamali
10 YorumlaCanım benim yaşın daha genç açıktan onu en azından
11 Yorumla
7 ayboş ver herkes aynı olmak zorunda değil bikere. Dışını beslemiyorsan içini besle
10 Yorumla
7 ayçalış oğlum napalım sana şimdi elbise yardımı mı?
111 Yorumla
Soran7 ayOkuyorum?
- 7 ay
Bir çözümüm var, kendi işinin sahibi olabilrsin, yazdıktan sonra yorumumu silebiliyor musun? Oku uygula, okulunu da rahat bitirirsin, kendi paranı kazanırsın hiçkimseyle muhattap bile olmazsın.
- 7 ay
Babanın verdiği harçlık bile yeter.
Soran7 ayNasıl olcak o
- 7 ay
Yorumumu silebiliyor musun?
Soran7 ayBiraz sildim yorum da daha kullanamazsın diyor , niye
- 7 ay
Özelden yazayım uygula, sonra da hepsini sil. Umarım istediğin gibi olur.
- 7 ay
Ya da sen yaz, çünkü yazamıyorum.
Soran7 ayHayır görüş altlarına yazıp milleti rahatsız da etme
- 7 ay
tamam, başarılar...
- 7 ay
Bu arada yapacağım açık yorumdan dolayı buradaki bir arkadaşımın beni tanımasını istemedim yoksa herkese açık yazacaktım, neyse, yeterince mücadele edersen her türlü başarılı olursun, merak etme.
7 ayöğrenci misin? gençliği boşa gitmeyen yok yalnız hissetme
19 Yorumla
Soran7 ayÖğrenciyim bir bitse de öğrencilik para kazansam artık
- 7 ay
hangi bölümde okuyorsun sonra iş arama süreci seni beklemeyecek mi
Soran7 ayAnestezi. Zaten o da var haklısın
- 7 ay
sana destek olmak isterim hemen yanlış anlama ama
Soran7 ayAnlamadım yanlış ama teşekkür ederim
- 7 ay
peki tkp edersen istediğin zaman yazabilirsin rica ederim acil bir şey lazımsa vs. ama ikinci kez okul okuyup yakma vaktini. zamanı parayla satın alamazsın
- 7 ay
ne yaptın
Soran7 ayFakir hayatıma devam ediyorum 😅
- 7 ay
hahahah seni tanımak istiyorum 😅
Daha çok gençsin ya. İnşaALLAH seninde çok mutlu hayatın olur
12 Yorumla
Soran7 ayTeşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)7 ayBende oyleydim yillarca 😢😢 sonra temizlik isinde birazcik param oldu anca oyle kendime biseyler alabildim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayE hiç mi çalıştığın bir yer yok böyle de mi giyinemiyorsun
05 Yorumla
Soran7 ayOkuyorum
Cevap sahibi7 ayOkuyup çalışsan dersler mi çakışıyor
Soran7 ayÖzel üniversitede okuyorum babam çalıştığım anda parayı elimden alıyor özel okul parası diye
Cevap sahibi7 ayAllah Allah bu adam tanıdık birine işe filan mı veriyor seni yoksa gizle paranı altın filan yap borsa oyna nereden anlayacak ki
Soran7 ayÇalışınca alacak elimden herhalde bedava çalışmayacağımı bilip soracak parayı
7 aySence gençliğini yadamak sadece süslenmek güzel giyinmek mi?
01 Yorumla
Soran7 ayNasıl peki
Gizli Üye(25-29)7 ayYoo neden para verelim bız calısıyoruz sende calıs bedava hayat yok kimse kusura bakmasın.
Instagram da dudak buzup paylaşım yapacağına calıs kazan şimdikiler kolay yoldan para nasıl kazanırım dıye dusunuyor. Tembelsınuz hıc buraya gelip ağlamayın.
Kaldı kı derdin de dert değil ne dertler var bı bilsen
Zaman gelecek bunu hatırlayacaksın suslenemıyordum soru sordum ksye diyeceksin ergenlik ıste napcan04 Yorumla
Soran7 ayOkuyorum?
Cevap sahibi7 ayO zaman okuyacaksın mesleğine eline alacaksın Allah yardımcın olsun..
- 7 ay
Yürü be aslan parçası. Salt gerçekçi, dobra yorum.
Soran7 ayTeşekkür ederm
Güzel giyinmenin para ile çok alakası yok… sen marka giyinmeyi kast ediyorsan zaten Mutlu olamazsın
11 Yorumla- 7 ay
Güzel giyinmenin para ile alakası çok,
7 ayEh ben kaç yaşıma geldim hala aynı durum. Hayat böyle yapacak bi şey yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBende öyleydim babam hiç para vermezdi değişen durum yok yine aynı iş de yok
10 Yorumla
7 ayÇalış kimseye muhtaç olma. Ben geç çalıştım. Keşke daha önce çalışsaymışım. En azından kendine bakarsın. Evde ne kadar oturursan güzelde olsan psikolojin bozuk olduğundan daha erken çökersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBence ferace giyip islama daha da yaklaşabilirsin ve aynı zamanda asla paran çok gitmiyor. Mesela ben ferace giyiyorum makyaj yapmıyorum bu yüzden fazla para harcama gereği duymuyorum sen de böyle yapabilirsin. Tabii ki de aburcubur ihtiyaçları da al tabi çalışıp işe girdiğinde de babana söyleme ya da çalıştığını biliyorsa ayrıldım diye söyle bu şekilde daha iyi olur senin için. Hakkında hayırlısı inşallah💖
00 Yorumla
7 aygüzel giyinenlerle aynı geçiyor zaman. takma böyle şeylere
00 Yorumla
7 ayiş bulamıyor musun çalışıp kazanabilirsin
17 Yorumla
Soran7 ayOkuyorum
- 7 ay
Ailem destek çıkmıyor mu
- 7 ay
*ailen
Soran7 ayHayır babam aylık 1000 veriyor sadece
- 7 ay
Neden o kadar az veriyor o zaman kıyafetlerini de onlar alsın
Soran7 ayAlmıyorlar
- 7 ay
Ne saçma kıyafet ihtiyaç olan bir şey almamak ne demek
7 ayEğer imkanın varsa yapabileceğin en iyi şey bir işe girip çalışmak. kesinlikle en iyisi bu olur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayNiye kendini olmadığın biri gibi göstererek mi?
02 Yorumla
Soran7 ayNe alaka güzel giyinmekle
Cevap sahibi7 ayBilmiyorum söylediklerinden sadece güzel giyinmenin ötesi var diye dusunuyorum. Makyajsa abartmak gibi
Gizli Üye(25-29)7 ayKnka bu üzülcek bir şey degil, salla yaa akp oy vermeden önce düşüncektiniz.
02 Yorumla
Soran7 ayBenim akp ye oy verdiğimi kim söyledi qq
Cevap sahibi7 ayÇok belşi knk
Gizli Üye(18-24)7 aykeşke gençler olarak adam akıllı kombinler çekebilsek. buradan 3 yıllık kıyafetlerimi giyiyorum
00 YorumlaÇalışmaya ve kendi paranı kazanmaya başlaman için iyi bir yaş bence
10 Yorumla
7 ayParan olsada kıyak giyinsende pek bir şey değişmiyor o yüzden fazla kafanı yorma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBende öyleyim , çoğu kişi öyle
22 Yorumla
Soran7 ayYok ya görüyorum millet farklı farklı güzel giyiniyor
Cevap sahibi7 ayParası olan giyiyor
Bu gençlik kendimi nasıl geliştirebilirim düşüneceğine kafayı bunlarla yorması kadar acı bir durum yok.
02 Yorumla
Soran7 ayOnu yapıyorum zaten
Gizli Üye(30-35)7 ayYani bu durumu değiştirmek biraz sizin elinizde efendim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayMakyaj yapmayı öğren gerisi pazardan da giysen güzel gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySakın saçma sapan düşüncelerde boğulma. Hayat, çok uzun. Kıyafet vs insan beden ve ruhu için en son kaygı duyulacak şeydir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayHangi bölümde okuyorsun
121 Yorumla
Soran7 ayAnestezi
Cevap sahibi7 ayGüzel geleceği olan bölüm dişini sık, hangi şehirdesin
Soran7 ayYok maalesef geleceği. Hemşirelik için çalışıyorum okurken çalışıcam artık
Soran7 ayİstanbul
Cevap sahibi7 ayPart time mağaza veya kafede garsonluk yapabilirsin, evet hemşirelikte iyi olur ama başa dönüp devam etmekte kolay değil
Cevap sahibi7 ayHangi üniversite
Soran7 ayŞimdi şöyle. Medipol üni de okuyorum. Yani özel babam da işe girip çalıştığım anda paranın hepsini (gerçekten hepsi bana 2k bırakıyor aylık maaştan) alıp okul ücretine yatırıyor. O yüzden şu an çalışmak istemiyorum
Soran7 ayEvet kolay değil ama şey de var ben iyi bir liseden çıkışlıyım arkadaşlık mühendislik öğretmenlik tıp falan okuyor üzülüyorum 2 yıllıkla kalmak istemiyorum
Soran7 ayAma hemşireliği kazanırsam Devlet üniversitesinde okurum daha özele vermez babam o zaman çalışırım işte parayı almaya bahanesi olmaz
Soran7 ayÇalışmazsam zaten okuyamam öyle. Kyk kredisi de bu yıl aldık daha vermezler
Cevap sahibi7 ayBabanın eli sıkışıksa oda kendince haklı çocuk okutmak kolay değil ama ayda yine en kötü 5 bin vermesi lazım, sende ihtiyacım var de hesabımda biraz fazla tur
Soran7 ayEli sıkışık değil durumumuz gayet iyi. Evet vermesi lazım ama anlamıyor hiçbir laftan
Cevap sahibi7 ayHaklısın sende ama 3 yılın çöp olacak iyi düşün yinede ve verdiğin paralar yazık günah
Soran7 ayDgs ile geçiş yapmak için yazdım şarttı yani biraz da anestezi. KPSS olursa zaten okumam daha da KPSS çok zor işte
Cevap sahibi7 ayUmarım istediğin bölümü kazanırsın prenses, burdan zor oluyor özele geçsek olur mu 😊
Soran7 ayTeşekkür ederim umarım :) ne konuşacağız ki
Cevap sahibi7 ayRica ederim 😊 senin eğitim hayatını ve normal sohbet muhabbet istediğin zaman buralarda olacağım merak etme
Cevap sahibi7 ayÇıkıyım mı? 😊😀
Soran7 ayOlur
Cevap sahibi7 ayYazabilirsin 😊
Soran7 ayTamam
Gizli Üye(25-29)7 ayBenim gitti sen yapma
12 Yorumla
Soran7 ayParam yok nasıl yapmışım
Soran7 ayYapmayayım
7 ayÇalışabilirsin
20 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!