Erkekler için yüz güzel olacak fizik güzel olacak bla bla.. Hiçbir zaman sevilmeyeceğim evlensem bile evlendiğim adam evde yemek yapan çocuk bakan biri olarak görecek beni anca sevgisi olmicak güzel olmadığım için kusurlu olduğum için. Hayat bazılarına doğuştan kapı açıyor bazısı da sürünüyor böyle. Peki siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayBence güzellik meselesi çok abartılıyor çünkü insanı gerçekten sevdiren şey yüzü değil hissettirdiği şeydir dış görünüşün kusurlu olması seni değersiz yapmaz üstelik çoğu insan ilişkide huzura, sadakate, güvene ve karaktere aşık oluyor dışı kusursuz olup içi bomboş olan o kadar çok insan var ki o yüzden hayata “ben sevilmem” diye bakmak haksızlık olur hem kendine hem kaderine senin değerini anlayan biri çıktığında yüzüne değil ruhuna bağlanır ve bu çok daha kalıcı olur gençliğin de güzelliğin de sadece görsel şeylerden ibaret değil yaşamayı bilen için her dönem değerli olur insanın hayatını süründüren görünüşü değil kendine biçtiği değerdir kendini aşağı görmezsen kimse seni aşağı göremez
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 aySeni bu kadar olumsuzluğa kim veya ne ve neden itti bilmiyorum. Ama hüzellik dediğin şey fazlasıyla göreceli ve kesinlikle geçici bir kavram. Çok da takılacak bir durum değil yani. Eskiden ben de öyle düşünüyordum. Ve bu büyük bir özgüven dorunu yaratıyordu bende. Sonradan fark ettim ki, onların geçici güzelliğine karşı benim (normal şartlar altında geçmeyecek) zekam ve birikimim var. Karşı taraf konusunda da artık anlaşabilmeyi ve kafa dengi olmayı ön planda tutuyorum. Esas çekici gelen şey o oluyor çünkü. Bir söz vardır; yüzü güzele 40 günde doyarsın; huyu güzele 40 yılda doyamazsın diye. Ben de kafa dengi olma kınusunda öyleyim. Anlaşabildiğin, konuşabildiğin, hayatı gerçekten paylaşabildiğin birine doyum olmaz
00 Yorumla
7 ayBu biraz da senin düşüncenle alakalı. Liseye kadar kendimi hep çirkin zannederdim. Hiçbir erkek bana bakmaz, beni sevmez diye düşünürdüm. Ki gerçekten kimse bakmazdı da bana. Ancak liseye geçince bu düşüncem çok değişti. Kendime bakım yaptım, kendimi sevmeye başladım. Ve sonrasında ilginç bir şekilde, normalde asla dikkatini çekmeyeceğim insanların dikkatini çekmeye başladım. Benden hoşlandığını söyleyenler, bana takıntı besleyenler... Öyle ki, artık erkeklerden soğudum ve o sinirle herkesi düşünmeden reddetmeye başladım 😅. Bakış açını değiştirmelisin. Dünyan da ilginç bir şekilde değişiyor çünkü
00 Yorumla
7 ayBakımlı olmak fazla kilon varsa yavaş yavaş vermeye çalışmak kendin için yapacağın en güzel şeylerden biri canım ama bunu kimse için değil kendini iyi hissetmen için yap Kendine özen gösterdikçe hem özgüvenin artar hem de hayat sana daha hafif gelir Kendini toparladıkça düşüncelerin bile değişiyor emin ol
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel hissetmek sadece fiziksel özelliklerle alakalı değil. Aynaya baktığında gördüğün kişiyi sevmek, işte o bir hüner! 🌟 İnsanlar çoğu zaman kendilerine acımasız davranıyor ama karşındaki insanlar senin enerjini, samimiyetini ve nasıl bir insan olduğunu aslında çok daha iyi hissediyorlar. İç güzelliğinin dışına yansımasını sağlamak senin elinde canım! 🌷
Kimse sırf dış görünüşünden dolayı mükemmel bir hayat yaşamıyor. Eğer dışarıdan bunun böyle olduğunu düşünüyorsan, inan ki o da bir illüzyondan ibaret. Kendine olan sevgini ve güvenini inşa et, hayatta çok daha farklı pencereler açıldığını göreceksin. Ve unutma, herkesin bir eşi, ruh ikizi vardır, sen de buna fazlasıyla layıksın! 💖03 Yorumla- 7 ay
Salma Hayek & François-Henri Pinault
Mary-Kate Olsen & Olivier Sarkozy
Matthew Broderick & Sarah Jessica Parker
Benny Blanco & Selena Gomez
Lyle Lovett & Julia Roberts
Jay-Z & Beyoncé vs vs vs vs
Bu isimler ve bir sürü diğer örnekte olduğu gibi yıllardır biri harikayken diğerinin çirkinliğine rağmen nasıl bir araya geldiklerini anlamaya çalışarak geçirdi dünya... güzellik geçicidir ve belirli bir süre sonra sıradanlaşabilir... önemli olan içindeki
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
78Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 7 ayalışırsınız bir gün.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBak suanki kafa yapinla evet haklisin diyicem, evet o kadar degersiz geliyorki lan ben niye yasiyorum , kafanda bir denklem kuruyosun mantikli geliyor, bak hayatimiz bize uyanmamiz icin degisik sekillerde gelir bizimde amacimiz bunlari aşmaktir. Bende hep sunu diyorum mesela kendime , keske gecmisim bu kadar olumsuz gecmeseydi benim psikolojim bozulmasaydi, bende bazen diyorumku lan ben bosuna yasiyorum , genclik gidiyor daha gelmeyecek yaş oldu 23 , allahim ben ne yapicam. Ama benimkiler ne para ne tip ne de baska bisey. Tamamen mental ve zihin yapimla alakali, iste psikolojimle alakali. Bazilarina gore bu basit gelebilir ama degil. Hayati yasamaya el verisli kilan ve yon veren dusuncelerimizdir. Ama ben onlari yonetemiyorum, benimde sinavim buymuş mesela. Bu komplekslerden kurtulmak. İsin kolay degil, umarim istedigin ve arzu ettigin sekilde ilerler hayatindaki hersey. Benimde isim kolay degil ya da baskalarina gore kolay bilmiyorum.
40 YorumlaGüzellik çok da çekici değil. Ben kaprisli kadına tahammül edemem, sınırlarımı ihlal eden kadına tahammül edemem. Olgun karakterde birine ancak kendimi açarım ve yakınlık kurabilirim.
Aşırı kilolu olmadıktan sonra problem yok. Cidden bir yerden sonra güzellik de anlamını yitiriyor. O anlasmayla da insanda bir şeyler uyaniyor. Eğer güzellik her şey olsaydı bu dünyada adriana Lima aldatilmazdi.
Her şey guzellik demek değil. Bazı insanlar genetik olarak hassas ruhludur. Sinir sistemleri herkesle samimiyet kurmaya programli değildir. O yüzden bazı insanlar net olarak anlaşmaya odaklanır.
20 YorumlaBencen en iyisi akısına bırakmak misal şu an hoşlandıgım birisi var henuz birebirde hiç görmedim ama kalbine vuruldum bilmiyorum bişekilde benimle ilgilenmediği halde hayatında varmıyım yokmuyum beli olmadıgı halde ona karsı olan hoşlanmam artıyo ve 6. Hissim git bu kızın peşinden korkma dio ilerde nolur ne gider kimse bilemez senin içinde karsına kim nerden çıkıcak hiç belli olmaz kalbini sevsin dıs görünüş inan bana hertürlü cazip gelir yeterki kalbini tanısın ve bunlar gercekten oluyo ınan bana ben bu yasta bu duyguları yasıosam senın onunde daha kocaman bir gelecek var umarım musmutlu günler senınle olur kızçe hoşçakal 🌺🤗
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 616 cevap paylaştı.
7 ayEğer görünüşünle ilgili sorunları düzeltmek için araştırmalar yapmadıysan, alternatif tıpa bakıp hormonlarına ve hastalıklarına göre bir yol araştırmadıysan bunu tavsiye ederim. Bende de eskiden pcos vardı ve bu sebepsiz kilo alımına, aşırı sivilceye neden oluyordu bende. Modern tıp işe yaramadı ama bitkisel kürle iyileştim. Ama olduğu gibi sevilen insanlar da azda olsa var.
12 Yorumla- 7 ay
İbrâhim Saraçoğlu nun soğan kürü tarifi ve yanında aslanpençesi çayı. 4 ay yaptım sitede öyle yazıyordu ve videoda da öyle söylüyordu doktor.
Gizli Üye(36-45)7 ayaman sanki erkekler de çok yakışıklı. hepsi birbirinden tipli. tipli olanlar da cam fanuslarda saklanıyor. kadınlar erkeklere göre daha şanslı bir yeri güzel değilse bir başka yeri güzeldir. saçı vücudu ne bilim yüzünde bir başka bölge. veya endamı. güzel giyinse bakımlı olsa yine göze hoş görünür. bu kadar gömmeyin kendinizi ya. sanki dünyada tek çirkin kadın sizsiniz. bir bakın herkes güzel/yakışıklı değil. valla ben de çok çirkinim ama bu kadar karamsar değilim. bs edin nedir yani. biraz da şükredin organlarınız sapasağlam ve sizin. mesela böbreğiniz ciğeriniz daha sayayım mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAynı sorun bendede var bende aşık olarak evlendim ama pişmanım çünkü fiziğini hiç begenemdigim bı kıza aşık oldum evlendim kış abir zmaan sonra eyvah ben ne yaptım dedim ama iş işten geçti eşim hayalimdeki kadının tam tersi boyu kısa sacı kötü kalça hiç yok tizik orantısı yok. Hayalimdeki gibi bı kadınla evlenebilirdim ben haya yakisikliyim ama aşk gözümü kör etti. Annem çok uyardı pişman olacaksın evlenme diye dinlemedim. Ah ah içim yanıyor hayalimdeki kızları görünce çünkü cinselikkte fizik çok onemli
02 Yorumla- 7 ay
Eşin nasıl ki fiziği boyu kaç
Cevap sahibi7 ayBen 1.80 boyundayım eşim 1.53 boyunda , sacı kıvırcık ama saç telleri az önden alnı açık çok garip duruyor ben ise düz veya dalgalı saç seviyorum. Kalça hiç yok ne genişlik var ne dolgunluk beli ile kalçası dümdüz, ölü popo resmen. Bedeni küçük ben ise en az 1.65 boyunda orantilik fizik dolgun ve hafif geniş kalça istiyorum
Gizli Üye(36-45)7 aySelam Bacım. Bu dünya sadece güzellik üzerine dönüyor kimse birbirini kandırmasın. güzellerin kaderi kötü oluyor, her güzel mutlu olmuyor diyenlerde haklı ama yine çirkin olanlardan daha şanslı. Başına gelecekler kaderine bağlı her güzel de kötü kader yaşamıyor sonuçta gerçekleri örtmek için genelleme yapmaya gerek yok. Erkekler fiziği güzel olmasa bile yüz güzelliğine bakıyor net evlenmek için. Çok güzel olmana gerek yok normal tatlı bir suratın varsa yetiyor. Yüzün güzel değil fiziğin güzelse de başka amaçlarla bakıyorlar ama evlilik değil. Gençliğimiz gidiyor kısacası. En iyisi kendini kabullenip, sadece kadın arkadaşların tarafından sevileceğini bilip kendini mutlu edecek şeyler bulmak. Zira erkekler çirkin kadınla arkadaş bile olmuyor dünyanın düzeni bu insana verilen estetik algısı.
30 YorumlaBende bu hayatta tam tersini gördüm güzel olunca erkekler direk cinsellik yaşamak istiyor kimin gerçekten değer verip sevdiğini anlayamıyorsun ve genelde hepsi cinsel niyetle konuşmak istiyor ve şu an sevilen değer gören mutlu ilişkisi ya da evliliği olan kızların çoğu dediğin kadar güzel değil gözlemledim bunu. anladim ki sevilmek nasip işi asla kilolu zayıflık ya da güzellikle alakası yok hatta ve hatta genelde guzell olan kızlar yalnızzzz
20 YorumlaDoğuştan süper güzel olmayabilirsin ama spora gidip yediğine içtiğine dikkat edersen gayet çekici ve beğenilen bir insan olabilirsin. Spor ve sağlıklı beslenme insanı çok çekici yapabiliyor, hatta bazen doğal olarak güzel olan ama kendisine bakmayan insanlardan daha bile çekici olabiliyor düzgün beslenip spor yapan insanlar, bunu gözlerimle gördüm.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBenimde hiç sevgilim olmadı. Kendimi çirkin olarak görüyorum ama çevremdeki insanlar güzel olduğumu söylüyor.. Çirkin olduğumu niye düşünüyorum diye düşündüm bir gün sevdiğim kişi beni sevmediği için böyle hissettiğimi fark etim.. ayrıca senelerdir evdeyim ve erkek yüzü gördüğümde yok (babam hariç) yani erkeklerle iletişim kurmuyorum. Bunun da etkisi var ama dışarı çıkıp biriyle tanışsam bile bu dünyada özellikle bu devirde mutluluğu yakalamak epey zor. O yüzden Allah'a karşıma adam gibi bir adam çıkarsın diye dua ediyorum bizi her halimizle sevecek birileri umarım karşımıza çıkar
41 Yorumla- 7 ay
Mutluluk kolay iki insan da iyi olursa
Gizli Üye(25-29)7 ayValla ben hiç güzel olup da mutlu olan bir kadın görmedim güzeller hep ziyan oluyor ama çok da güzel olmayan kadınlar hep kıymet bilenlere düşüyorlar.
Bak şimdi güzele sadece güzel olduğu için rağbet var onunla olan adam kalbine bakmıyor. İç güzelliğine, hislerine önem vermiyor yanında süs gibi taşımalık bir bitki gibi görüyor. Göz zevkine hitap etmesi erkeksi hislerini tatmin ediyor. Ama güzel olmayan bir kadının neyine bakarsın? kalbine. Gerçek sevgi ve değer görme burada başlıyor. Ben böyle düşünüyorum
42 Yorumla- 7 ay
Düşüncelerime tercüman bir yorum olmuş.
7 ayYaşın kaç bilmiyorum ama genelde 20’li yaşlarda bu durumları çok takıyor oluyoruz. Elbette ki kadın ya da erkek ilk başta dış güzelliğe bakıyor ancak bunun böyle olmadığını zamanla anlayacaksın.
Kendi özdeğerini küçümseme. Sen çok değerlisin bunu unutma. Kendini sadece kendin ile kıyasla. Osho ne demiş “"Kendine ışık ol." Senden başka kimse seni kurtaramaz”
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
7 aySeni bu denli karamsarlığa iten sebepler nelerdir? Belki sen farkında değilsin lakin , seni yemek yapsın çocuk baksın diye değilde çok hoş bularak severek bakan birileri vardır seninle ilgili güzel hayaller kuranlar vardır. Ayrıca kusurlarım dediklerin neler?
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı.
7 ayBence bakımla üstesinden gelebilirsin. Ne insanlar gördüm onlar degisiyorsa degisemeyecek insan oldigunu sanmiyorum. Elbette burun disinda bazi uvuzlarin olcusuz olmasi insanda estetik durmuyor fakat gelisen teknolojiyle ustesinden gelinebilir. Genelde kilo beslenme sekli spor aliskanligi bile kisinin cildini yüz yapısını cok etkiliyor.
00 Yorumla Dur bakalım bu karamsarlık bu önyargılar neden gün doğmadan neler doğar bak ben sana bir şey söyleyim mi samimi olarak ben de bı ara senin gibi düşünüyor hissediyordum çünkü hiç tecrübem olan bir saha değildi ilk bir ilişki yaşadım sonra gerisi geldi emin ol bu hayatta herkesin bir dengi var daha gençsin yahu dur bakalım kaç yaşında teyzeler evleniyor 2 kocayı eskitiyor falan
00 Yorumla
7 ayŞuanki ruh hali bana biraz lise zamanımdaki ruh halimi hatırlatı ama önce kendini sevmen benimsemen gerekiyor kendisini sevmeyen birisi başkasının sevgisine ihtiyaç duymaz kendine yatırım yap spora git hangi alan ilgini çekiyorsa o alana odaklan psikolojik olarakta iyi gelir bedeninde vücut hatlarını beğenmiyorsan ona göre çalışmalar yaparsın Giyim tarzın nasıl bilmiyorum ama biraz ona odaklanıp ufak değişiklikler yapabilirsin ama en önemlisi olumsuz olmaaa ve enerjini düşürme
00 Yorumla
7 ayO kadar güzel kadınlar tanıyorum ki eşleri tarafından aldatılan, şiddet görüp boşanan, sevilmeyen ünlü/ünsüz ne güzel kadınlar var. Tamamen doğru adama denk gelmekle alakalı. Bazen ne kadar zama geçirsende tanıyamıyorsun o kadar iyi rol yapan insanlar var ki her iki cinsiyette de okun ucuna erkekleri koymayayım sadece. İnsanlıkla alakalı
00 YorumlaBi yorumda tipimi beğenmeden kişiliğime / karakterime gelenleri istemem yazmışsın ama bence hata ediyorsun. İlk bakışta fiziksel görünüş kriterleri olanların çoğu da düşük zekalı tipler. Yok boyu bilmemkaç olsun yok beli ince olsun. Kusura bakma da bunun vereceği sevgiyle maymununki arasında pek fark yok.
02 Yorumla
7 ayİnan kişiliğin güzel olunca seni gerçekten tanımak isteyen biriyle çok güzel zaman geçirirsin ve değerini anlar. Sen özgüvensiz olup yine de yakışıklı erkek istiyorsan biraz kendine de çeki düzen vermelisin. Ama dediğim gibi kişiliğin olunca inan kimsenin umrunda olmaz dış güzellik. Kendine bakarsın, bakımını yaparsın yeter. Zaten seven insan her türlü dünyanın en güzel kadını olarak görür seni
00 Yorumla
7 ayKızların erkeklerden istekleri daha fazla. Yok erkeğin arabası olsun, yok erkeğin evi olsun, yok erkeğin parası ve maaşı olsun, yok erkek uzın boylu olsun, yok erkeğin eril davranışları olsun. Biz erkekler karşımızdaki kızın altı üstü bi güzel ve bakımlı olmasını istiyoruz ve bi de bizimle kafa dengi olmasını ve bize saygı göstermesini istiyoruz. Ha bi de karşımızdaki kız bakire de olursa tadından yenmez 😄
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.
7 ayGüzelliğin göreceli olmasının sebebi tam olarak bu. Güzel olduğun zaman bir adım önde başlıyorsun belki ama mutluluğun yine garantisi yok. Boğaza karşı oturan insanlar hergün boğaza mı bakıp iç çekiyor zannediyorsun, normalleşiyor o güzellik. Ve görünmez oluyor gözlerinde. Fark etmeyen bir etken haline geliyor.
00 Yorumla
7 ayHersey sadece fizik ve yuzun aşırı güzel olmasi mi? Peki sana soyle diyeyim sen kendini fizik ve yuz olarak güzel bulmuyorsun ya hani bir insan en ufak bir yüzündeki çizgiyi bile yapamaz iken sen kendini nasil çirkin bulursun yaratılış herseyin en güzelidir
00 Yorumla
7 ayBen özellikle çirkin tercih edilmeli diye düşünüyorum ve bugün 3 kere yazdım hepsi mi sensin anlamadım ki. Ayrıca bir foto koysaydın da acaba haklı mısın görseydik. Erkekler sandığın gibi değil, emin ol çok yoğun sevilirsin sen bile şaşırırsın bıkarsın artık sevgiden, güzellik her şeymiş fizik çok gerekliymiş gibi yapmayın yahu her kadında 2 tane göğüs var sanki güzeller 3 memeli arkadaş. 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aymaalesef bende tipsizlik yüzünden ne evlenebildim nede kızlarla aram iyi kalbin güzel olsun falan hikaye dediğin gibi bazi insanlar şanslı maalesef herseyi ile kusursuzca yaratıliyo onlar şanslı secilenler kaderimiz iste ne yapabiliriz ama gene kendini üzme bakma bu zamanki kızların güzellikleri hep makyaj kaliteli makyajlar yap güzel görünürsün bana gore
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBak çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye bi söz duymuştum hakkaten de doğruymuş ben ilkokuldan liseye kadar ağır şekilde zorbalığa maruz kaldım yüzüm yüzünden (kaşlarım kalındı bitişikti..) ve ben üniveristeye geçtiğimde değiştim :).2 seneye kadar ben en çirkin insanlardan biriydim ta ki sadece kaşlarımı aldırana kadar hani (benim açımdan bu). Eminim çok güzelsindir bu arada biraz özgüven gerekiyor canım bunun için o zaman kendini güzel bulacaksın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayDış görünüş olarak çok da ön plana çıkmayan pek çok arkadaşımın hayatı hızla yoluna girdi çoğu gayet güzel şekilde düzenini kurdu. Kime neyin nasıl verileceğini Allah belirliyor, herkesin payı farklı oluyor. Güzeliz diye hayatımız dört dörtlük güzel ilerlemiyor yani...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAlakası yok bence kalp güzelliği önemli ben yüzünü görmediğim birine aşk oldu bir ara onu çok sevdim mesala konuşma ile kalp güzelliği konuşması tatlı mesaj çok iyi olduğu gösteriyordu ve aşık oldum 3 yıl boyunca aşık oldum görmeden 3 yıldan sonra gördüm onu 4 yıl fotosunu attı bana 5 yıl sadece fotoğra gördüm sonra canlı gördüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayGüzellik mükemmel bir evlilik için sebep olamaz ya da sevilmek için. Sen kendine değer vermiyorsun. Bak sadece güzelsin diye sevilmek gerçekten sevilmek kıymet değer görmek değil. Seni sen diye sevecek kalbini ruhunu görecek biriyle mutlu olursun güzelsin diye degil. Klişe ama bahtın güzel olsun. Güzellik dikkat ceker ama sen butun dunyanin ilgisine talip olmak zorunda degilsin. İki kişi karsilikli oturup anlasinca yetiyor insana.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAynı şey erkekler için de geçerli. Hem yakışıklı hem uzun boylu hem seksi hem de zengin olması isteniyor erkeklerin. En kötü kadının bile alıcısı çok olur ama erkekler mükemmel olmadığı sürece tercih sebebi olmaz. Lanet olsun herkese ya kimse kimseyle olmasın rahatlayalım.
00 Yorumla
7 ayTürkiye'de böyle bir şey yok sadece kadın olman bile sevilmen için yeterli. Yeterince çevren geniş değil demek ki. Ben "en dipteki"lerin bile mutlu bir şekilde evlendiğini gördüm, az olsalar bile.
12 Yorumla- 7 ay
7 ayerkeklerin ne istediğini boş ver insanlar genel olarak güzel kızlara yakışıklı erkeklere ilgi gösterir yani güzel değilsen senin yanına konuşmak için gelmezler umurlarında olmazsın işte hayat böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySen seç bacım kendini niye bu kadar değersiz görüyorsun 😅😂 Pazardan seçilecek elmamıyız pardon 😂Tanrı bizi erkekler seçsin s.. diye mi yarattı tövbeee. Özgüven duruş önemli olan bu tip boş.
10 Yorumla
7 ayEvet bir çok erkek için güzellik en önemli kriter ama herkesin kendine göre güzelliği vardır. Sadece belki bakım için zaman ayırmak gerekiyordur. Ama en önemlisi önce sen kendine güvenmelisin ayna karşısında sen zaten bunu kabullenerek başlamışsın değişimi kendinde başlat
10 Yorumla
7 aySana Bir şey diyeyim mi mutluluğu güzellikle bağdaştırmamalısın ben topluma göre güzel bir kızım öyle diyorlar ben kendimi övmeyi sevmem ama kimse sevmedi adam gibi biliyor musun kimse hep istenmeyen oldum ben daha iyilerine layıkmışım bir taraftan da bazı kızlara bakıyorum yüzğnde Nur yok el üstünde tutuluyor hani inançlı biriysen bu nasip işidir seni Allah sevsin Yeter ve kendi ayakların üzerinde durmaya çalış
00 Yorumla
7 ayBütün yorumları okursan, güzellik kavramının kişiden kişiye değiştiğini farkedersin.
Sana çirkin görünen, bir başkasına güzel görünür. Kişiden kişiye değişen bakış açılarına göreceli deriz.
Göreceli olan kavramlara takıntılı yaşamayın derim size.
00 Yorumla
7 ayYüz hadi neyse de fizik güzelleştirilebilecek bir şey ve ayrıca boş işler bunlar ya önemli olan karşılıklı gerçek duygular besleyebilmek. Güzellik kalıcı olmayacak sonuçta.
00 Yorumla
7 ayHayır hayat kaliteni artırmaya bak kısmet öyle olmuyor rahat ol ben dışarı çıktığımda örneğin karşıdan karşıya geçemeye fobim var zor geçiyorum biraz kadınlar dahi bakar ama nadir belli başlı erkekler benden numara veya inst istedi bakıp kesip geçiyorlar isteyen de alır istediğini bunu unutma istemek önemli daha sonra yol çizmek güzel bi Hayat diliyorum sana canım 🙂
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 7 ayTüm derdiniz erkek beğenisi olmamalı öncelikle. Ayrıca sevilmek için aşşırı güzel olmaya da gerek yok. Çirkin olup bebekler gibi sevilen çok kadın var.
00 Yorumla Güzellik göreceli zaten o ayrı da siz niye kendinizi erkek değerlendirmesiyle yargılıyosunuz?
Aynaya bakın ve ben muhteşem bi varlığım deyin ve inanın güzelliklerinizi de zamanla görmeye başlayacaksınız, kendinize bu kadar haksızlık etmeyin lütfen 😎🥰00 YorumlaÇok yanlıs düşünüyorsun güzellik göreceli bir kavram kime göre neye göre bu karara vardın mesela sen kaldı ki her şey güzellik demek değil seninde ruhun güzeIdir mesela ne bilim başka herhangi bir şey kendine biraz güvenmelisin ben her halimle güzelim demeyi öğrenmelisin önce kendini kimseye beğendirmek zorunda değilsin..
00 Yorumla
7 ayKaderimiz aynı sevilmeyecez çok güzel olsam seviliriz ama dış görünüşe göre seven de ilerde kaza gecirdiginde yüzün yandığında kolun bacagin giderse terkeder
00 Yorumla
7 ayYüzün güzel olmayabilir
Yüzünün güzel olması senin elinde olan bir şey değil
Ama fiziğinin iyi olması senin elinde
Ha ben fiziğe de güzelliğe de pek önem vermem
Her şeyi beraber yaşayacağım bir sevgiliyle olmaya bakarım
Yüzü güzel olmuş fiziği güzel olmuş pek önemli değil
Beraber heer şeyi yaşamak yeterli
00 Yorumla
7 ayCidden doğru. Ben güzelim mesela erkek arkadaşım çalışıyor eve gelince de yardım ederim sana vs diyor güzelim diye bunları diyor ama görücü usulü evlensen eşine yardım eder misin dedim hayır evde durmam vs dedi yani her şey tip fizik kanka degil diyen yalan söylüyor
00 Yorumla
7 ayKendini burada acındırmanın ne sana ne de başkasına faydası var. Elinden geleni yap olmuyorsa da gelip burada ağlama.
10 YorumlaYa oku güzel bir mevkiye gel hayatını kendin yasa mutlu olmak için bir erkeğe mi ihtiyacın var sanki
110 Yorumla
Soran7 ayİyi de hiç sevgilim bile olmadı ki böyle konuşunca da sevgili meraklısı gibi görünüyorum ama insan yine de o duyguyu tatmak istiyor, neyse siz öyle değil böyle demeye devam edin
Soran7 ayTipimi beğenmeden kişiliğime geleni istemem, aynı kişi mevkim olmadan sırf karakterime gelir miydi peki
Soran7 ayMevkime gelecek karakterime değil, ayrıca tipimi beğenmiyorsa yine değeri yok.
Soran7 ayBak şimdi tipe sen de bakıyorsun o da başkası da. Tipime gelmese mevkime gelecek mevkime gelmese tipime. Bu böyle.
Soran7 ayAnlamıyorsun. Tamam karaktersizi kimse istemez ama çirkini de istemez. Sen şu an hedef değiştiriyorsun bak böyle diyorsun ama tipin güzel olsa karaktersiz olsan yine değeri yok. Bunu inkar eden yok zaten. Sen git o zaman tipsiz ama karakteri yüksek kadınla evlen yiyorsa. Ha yok olmaz değil mi, çünkü ikisi de önemli. Anlamışsındır umarım.
Kendi değerinizi erkeklerin size verdiği değere göre ölçmenizi tavsiye etmem.
20 Yorumla
7 ayÇirkin ve kötü huylu kızlar bak nasıl şanslı emin ol
20 YorumlaNeye göre güzel neye göre çirkin. Bunun bir ölçüsü yok. Ölçü bildirenler kendi değerini biçer ancak...
00 YorumlaBitanem seni de böyle seven biri çıkacak belki mutlu olacaksın nereden biliyorsun böyle düşünme hem belkide güzelsin gormedikkiii💓
00 Yorumla
7 ayİnsan elinde olmayanlarla değil elde ettikleriyle değer kazanır. Kendini sevmeyi de öğrenebilirsin böylelikle.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı. güzel değilim diyenler güzel çıkıyor.
güzelim diyenler ise itici ve kibirli çıkıyor genelde.00 Yorumla
7 ayBoş versene erkekler için mi yaşıyorsun🙄 onlar ister de ister onların istekleri bitmez ki sen kendin için mutlu olmaya yaşamaya bak.
00 Yorumla
7 ayŞu sitede güzel olan da güzel değilim diyo toplum algısına takılıp kalırsanız sizde hep Justin biber isteyeceksiniz
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayBence her kadın kendine göre 1 güzelliği vardır yeterki insan kendine baksın değer versin.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. herkesin sadece kendi yaşadığını anlatabileceği bir konu. yargılamak da tavsiye vermek de yersiz oluyor
00 Yorumla
7 ayÇok haklısın değerin olmafığı bir hayat çöplükten ibaret aksini söylüyan masal satıyor
00 Yorumla
7 ayAllah herkese ayrı bir güzellik vermiştir. Kendinle barışık olmanı tavsiye ederim
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 385 cevap paylaştı. Güzellik göreceli bir kavramdır her körün bir alıcısı vardır rahat ol sıkıntı yok
00 Yorumla
7 ayÇok mu çirkinsin? Merak ettim yüzünü fiziğini falan.
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Güzel olmadığım için gençliğimin de değeri yok, hayat nasıl geçer bu şekilde?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler