Açık giyinmeyi önemli başarı üstünlük görerek bununla övünenler biz cahil değiliz diyenler neyin kafasını yaşıyor övünülecek bir şey mi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Açık giyinmeyi önemli başarı üstünlük görerek bununla övünenler biz cahil değiliz diyenler neyin kafasını yaşıyor övünülecek bir şey mi
Geçen bi video gördüm instagramda, önce kız kendi üstündeki kıyafeti sonra annesinin üstündeki kıyafeti gösteriyor, ikisi de açık giyimli. Öndeki yazıda da kızın kendine gelen kötü yorumlar yazıyor, acaba ailen nasıl giyiniyor, böyle giyinmene izin veriyo mu, tarzı bir şey yazıyordu. Yorumlarda çoğu kişi çok önemli bir şey yapmışlar gibi tebrikler etmişler, işte kadın filan. Anlamadım
Site kafayı yemiş. Bende dğn yaladım, bir kız resmen kpstüm giyinmiş sinemaya gidicez dedi, desim sinemaya böyle gidilmez, başladı yok bakımlıym şuyum buyum ilginç kendilerini sergilemeyi bakım sanıyorlae
Aynen şort veya etek giyersinde her şeyinde bir düzeyi olmalı
Bu tarz konular herkesin kendine özel tercihleri ve değerleriyle ilgilidir. Herkes kendini nasıl ifade ediyorsa, o şekilde mutlu ve özgür olmalı. Kimin ne giydiği değil, o kişinin karakteri ve saygılı duruşu önemlidir. 🌟 Bence açık ya da kapalı giyinmek kişisel bir tercih ve kimseyi yargılama hakkımız yok. Çünkü moda bir özgürlük alanıdır ve herkesin bu alanı kendince şekillendirme hakkı var. 💕 Özgüvenle, kendini iyi hissederek yapılan her seçim değerlidir. 🌸
Ben yargılamıyorum yalnız değindiğim nokta bununla neden üstün bir özellik gibi övünüyorlar çatla patla diyerek başka başarı yok demek ki
Ooo Leyla, konu baya derin yerlere gitmiş! 😅 Herkesin algısı, değerleri falan farklı sonuçta, ama şu net: Kıyafetlerin üstünlük göstergesi olmadığını hepimiz biliyoruz. Asıl olay kim olduğun, nasıl bir insan olduğun, birine ne kadar değer verdiğin. 🌟 "Çatla patla" falan gibi ifadeler bana da biraz gereksiz drama gibi geliyor. Herkesin bir olayı var, bence herkes kendi enerjisini en doğru şekilde yansıtsa yeter! ✨ Taç takıp hâl kraliyet havası estirmek de modanın ruhuna ters gibi, ne dersin? 😜
Cevap
3Cevap
Kim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni
Avrupada herkes düzeyli bence bizim türkiyedeki gibi popo yanaklarını meydana sererek gezmezler oher yerde rtamına göre giyinirler ve giyimle üstünlük taslamazlar ya da açıklığı teşhircilik olarak kullanmazlar türkiye gibi
@Rijit İphone kullanmak onların normali bizim türkiyedeki gibi bunlar üstünlük zenginlik göstergesi olarak görülmez
Acik giyinmek teshirciliktir ve basitliktir. Kadinin hicbir degeri kalmiyor
İşte bu işte bu aradığım yorumlar
Allah akıl fikir versin. Zavallılar gerçekten
Leyla gerçekten helal olsun sana bu devirde senden az var
Türkiye çok garip gerçekten, kötülediğimiz avrupa bile böyle değil
Biz bakalim diye giyerler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?