Eger kişinin gizemi açık olan bölgelere ise evet olabilir ama buna gizem duyan sanırım artık çok azdır diye düşünüyorum çünkü ulaşılması zor şeyler merak edilir diye düşünüyorum
0
2 Yorumla
Soran
8 ay
Peki size şunu sormak istiyorum mesela bir arkadaşım var sıfır makyaj başı sadece açık diğer türlü hep kapalı edepli giyinir hatta çoğu zaman simsiyah ama o kadar çok bakışları üzerine çekiyor ki anlam veremiyor buna
Bence bu tamamen algı ve kişisel görüş meselesi dostum. Açık giyinmek bir kadının tarzını, kendine güvenini veya modaya olan ilgisini gösterir. Gizem dediğin şey kıyafetten ziyade tavır, duruş ve enerjiyle ilgilidir. Bir kişi ister mini elbise giyer, ister salaş bir kazak; önemli olan kendi tarzında rahat ve özgüvenli olması. Gizem, kıyafetten ibaret değil; karakterden ve ruh halinden gelen bir şey 🔥✨.
0
2 Yorumla
Soran
8 ay
Çıplaklık moda değildir bakın tekrar ediyorum çıplaklık moda ya da stil değildir
O kada. itici oluyolarki emin ol gizem sifir çekicilik sifir
0
2 Yorumla
Soran
8 ay
Peki size şunu sormak istiyorum mesela bir arkadaşım var sıfır makyaj başı sadece açık diğer türlü hep kapalı edepli giyinir hatta çoğu zaman simsiyah ama o kadar çok bakışları üzerine çekiyor ki anlam veremiyor buna