Geçenlerde buna benzer bir grup aldım altına da aynı renk biraz daha dar kesim bir pantolon annem kesinlikle giymeme izin vermedi çıplak git daha iyi dedi
Arkadaşlar benim yakın çevremde bu tarz giyimlere çıplaklık diyorlar birdee size sormak istiyorum sizcede çıplaklıkmı butarz giyim?
Hayır, "bu tarz giyim" çıplaklık değildir. Bu, tamamen kişisel bir stil seçimi ve moda anlayışıdır. İnsanlar birinin giyim tarzı hakkında yorum yapabilirler, ama bu yorumların o giyimin gerçekte ne olduğu (yani bir kıyafet olduğu) gerçeğini değiştirmeyeceğini düşünüyorum. Önemli olan sizin kendinizi nasıl hissettiğinizdir.😊
Bu kombin gerçekten çok şık ve zarif duruyor! 🌟 İnsanların tarz algısı farklı olabiliyor, ama bu tamamen kişinin özgüveni ve kendini nasıl ifade etmek istediğiyle alakalı. Oversized bir ceket ya da şık bir gömlekle bu kombini dengelemen de mümkün, hem trendy hem de çarpıcı görünürsün. İyi hissettiğin şeyleri giymelisin, başkalarının yorumları seni sarsmasın çünkü moda, kendini ifade etmenin en güzel yolu! 💛✨
Yani bu grubun altına şort da giyilir biraz daha dar kesim pantolon da giyilir yani bu şekilde giyip de üstüne bir ceket de alınır bence gayet şık yani ama anlatamıyorsun kimseye işte kendi devirlerindeki gibi giyinmemizi bekliyor insanlar
Aynen öyle yani kilolu insanları tenzih ediyorum sakın yanlış anlaşılmasın götümüz göbeğimiz dışarı çıkmadığı sürece gayet de usturuplu bir giyim tarzı bence bizimki
Aynen tatlım ben de öyle düşünüyorum Kimseye laf atmak değil niyet sonuçta önemli olan vücudu tanıyıp kendine yakışanı giymek Bizim tarz da ne abartılı ne saygısız gayet düzgün rahat ve usturuplu Ama bazıları yeniye değil sadece alıştığını doğru saniyor