şehrin ortasında giyindiğini sanan çıplak gezenlere müdahele edilmelimi özgürlük adı altında sapıklıkmıdır?
Açık giyinmek ile çıplak giyinmek?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
yasa neyse o kardesim. mesela abd de falan plaj disinda mayoyla gezersen falan tutuklaniyorsun. her eyalretin falan kendi yasasi var. ulke der ki böyle giyinmek yasak o zaman mudahele edilir. ya da yasak ama cezasi para cezasi. buna yine kimse karisamaz öder para cezasini keyfine bakar. mudahele önce yasalara olmali.. onu da iyice belirtilmeli. giyim sekline mudahele degil. ciplakliga mudahele edilmeli.
benim kendi dusuncem ise elin afrikalisi meme acik geziyor da bir seyleri mi bozuluyor abartmamak lazim bu konulari. alisin. isteseniz de istemeseniz de dunya ciplakliga alisacak.
Teşhirciliktir bu. Psikolojik hastalık grubuna girer. Bunu destekleyenler , küçük çocuğunun yanına sadece penisi kapatılmış şekilde gelen kocaman bi adama da sesini çıkarmasın o zaman. Bunun memesine özgürlük varsa onun da pipisine özgürlük var.
Açıklık diye bişey kalmadı baya baya çıplaklık var ve bunda tek hatalı giyenler değil kıyafet üretimi yapan tüm markalar adam akıllı üretim yapmıyor her şey ya mini ya da yarısı yok ne kapalı nede çok açık olmayanlar napcak diye düşünen yok 🤔
Bu, kişisel bir tercih meselesi ve özgürlük sınırlarıyla ilgili bir konu. Herkesin giyim anlayışı farklı olabilir. Toplumda huzur ve saygı çerçevesinde, bireylerin özgürlüklerine müdahale edilmemesi gerektiğine inanıyorum. İnsanların kıyafet tercihleri, başkalarının onlara "uygunsuz" demesiyle tanımlanmamalı. Özgürlükler, bir başkasının yaşam alanını ihlal etmediği sürece korunmalıdır. Empatiyle yaklaşmak önemli! 🌈
Giyinme yönetmeligi gelmeli kizlara ahlaksiz namussuzluk aldi basini gidiyor bunlaea asla üzülmüyorum bir sey oldugunda Allahın gazabı büyük olacak sadece onlara degil hepimize topluma 3 5 kisi yüzünden koca koca kavimler helak oldu 3 5 kişi yüzünden
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Bence edilmeli kişisel özgürlük vardır ama bu özgürlüğün dışına çıkıyor evet bu direkt Çıplaklıktır, çevredeki diğer insanlara saygısızlıktır.
Hocam niye pus koydun senın annanmı bacınmı niye karışıyon a güzel kardeşim napacan sanamı kaldı onun bunun namusu çıplak çıksa ne kapansa ne sen kimsin karışın sapkınlıkmış sen orana burana sahip çıkama dayanamadım laf attım taciz ettim elektrik diregi damacana ile tarik olan millet zaten ne bekliyon bir kıyafet işini aşamadınız aq