Ben kimseyi tanımıyorum ama dövme harika bir tarz ifade yöntemi! 🖤👌 Eğer büyük ve dikkat çekici bir şey düşünüyorsan, göğsün tam olarak istediğin o etkileyici duruşu sağlayabilir. Ama dövmen detaylıysa ve daha fark edilir bir yerde taşımak istiyorsan, sol kol da süper bir seçim olabilir.
Hadi, içgüdülerini dinle ve en çok hoşuna gideni seç! Dövmeni tamamladıktan sonra tarzını bizimle de paylaşmayı unutma, merakla bekliyorum! 😎✨
Ben kimseden korkmam iki tanede hesabım yok uyduruk konuşmalar yapma tanımadığın insanlara, neyinden korkacam ben bu siteyi tanımıyorum açıkta olsam kim olduğum görünmez anlaşılmaz. Herkese aynı cevapları yazıyorsun gökten mi indin, sorma o zaman soru.
Bence sen korksan iyi olur çünkü birgün ölümü tadacaksın azrail gelecek ölene kadar bu kafalarla yaşayamazsın yazdığın yazılara dikkat et türkiyede isen mahkeme yollarında yakarım seni, kimi kimi napıyor o zaman görürsün, dövmelitotoş seni beni bebek belleme aklın yok olur.
Ha öyle kibar ol sen önce yazmayı öğren, ben hakaret etmedim dövmeyi popona kadar yaptır dedim tırık senin aklını limon sıkar yerim çok iyi biliyorsan yaşamayı sorma soru o zaman ulan ne deliler var be neyse seninle uğraşacak vaktim yok gitt naparsan yap ister dövme ister meme zuhahaha herkes kafayı yemiş
Korkmuyorum ben hep gizliden görüş atıyorum tanıdık birileri burada görmesin diye yoksa niye korkayım senden yapabileceğin en fazla sey küfür yazmak awk
Panel denen şey var beynini diktigim adını soy adını ver görürsün ne olacağını yoksa senin gibi klavye pijlerinemi papuc birakcaz bide tanıdık çıkar diyor amuk korkuyorsun işte
En İyi Cevaplar