Sol / sag bacagımı komple dövme yaptırıcam? kotu mu fazla mı olur sızce
sag bacagı yaptır
sol bacagı yaptır
yaptırma mk :D bacagı komple dovmelı kız mı olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yarin obur gun saglik sorunlari oldunda emara gererken gorursun neler yasayacani...
+ bana gore insanliktan cikiyonuz vucut senin degil emanet hatirlatmak istedim ahirete hesap soracak 😉
sorun mu oluyor kı dovme emarda? ayrıca dın konsunu katmayalım ben bıraz farklı dusunuyorumda
Aynen
nası sorun oluyor kı
Dovmeli vucuta artik emar yapmayi red eden hastaneler var artik + bide dovme ne kadar cok vede buykse cok siddetli agrilar cekiyor hasta emar sirasinda vs vs
anladım
Çünkü, dövmede kullanılan boyada bulunan demir oksit gibi metal lifleri işlem sırasında şiddetli ağrılara yol açabildiklerinden, birçok kurum dövmesi olan hastalara emar çekmeyi reddediyor.
Ayrıca, dövme boyalarında bulunabilen nikel ve bakır gibi ağır metallerin toksik etkilere ve zehirlenmelere yol açabilmesi de ihtimal dahil + tam 1 sene kan veremiyosun
ama güzel duruyor yanı
Hastalik kapini calmaz umarim carezlik zor...
umarim
Genclik de var yaslilikda var aklindan cikartma derim neyse karar senin
Bende dövme severim ama senin dediğin çok abartı olur küçük kibar dövmeler daha çok yakışıyor bence bir kıza
benım tarz bıraz daha punk gotıc tarzı oldugu için yakısabılır gıbı geldı de ondan :)
Yani seviyorsan olabilir tabi ama tüm bacak yapma o zaman ara ara boşluklar bırak :)
parca parca bolum bolum dusunuyorum da zaten :) bıde sence sol omuzda dovme olacak buyuk bıraz tum omuz gıbı ; bu dovme bacaga sag mı sol mu olamlı
Ben yaptırsam yine sol tarafa yaptırırdım bir bütünlük içinde durabilir :)
ayy guzel olur umarım :D
Olur olur :D
yaptırma mk :D bacagı komple dovmelı kız mı olur... :D
1 ya da 2 küçük parça ayağa kola felan neyse neyse de komple neymil ya yakışmaz itici olur...
yaptır <3 sağ bacağa
sag mı ya :D sol daha ıyı degıl mı , bıde sol omuzda dovme olacak ondan sol tarafata toplasam cok mu olur
bir tarafını kaplat daha hoş durur kendin karar ver
işte hem omuz hem bacakta sol taraf olsa çok mu olur sızce :)
olmaz kuzum yaptır gitsin
o zaman yorumunu '' yaptır <3 sol bacaga '' olarak degıstırdım kuzum :D
hahaha tamam :D
hahaha :D
sağol aşkım
rica canım D:
Cevap
26Cevap
Yaptırma bence ben yaptırdım Dövme Fazlasıyla dövmeli dede nene mi olur la dede Dediğin nur yüzlü eli ayağı düzgün olur
hahaha :D yaşlılık için gençliği yasamamk ne derecxe dogru bılemedım
Gençlik Dövme yaptırmayınca veya yaptırınca yaşanmıyor mu? Ilkokul çağlarında gezmek tozmak varken okula sürüklendik hayatı yaşamak varken niye okula gönderildik?
Komple yaptırma bence abi gotic veya ağır rockersan o ayrı konu ama ileride pişman olursun küçük bişey yaptır seksi olsun
tamda oyleyım gotıc ya da punk tarzı takılıyorum pıercıng fılanda var yanı trazıma uygun aslında ama çok olur mu bılemeıdm :/ bıde sag mı sol mu onu bılemedım
Bence fazla olur açıkçası gothic falan değilim rocker olduğum bir dönem oldu ama geride bıraktım, ama yinede gothic bir kız seçeceksem (ki bazı gothic kızlar inanılmaz tatlı oluyorlar :D) daha sade giyinimli piercing i varsa sadece kaşında tek gözü saçıyla kapalı birini seçerim :) dövme konusunda ise herşeyin fazlası zarar sonuçta ileride pişman olursun ki bende sağ ve sol omuzuma yaptırıcam yazın :D
o kadar parayı nirden bulacan :D 3 bin lira enn az :D
hepsini aynı anda yaotırcaz demedıkkı :D yavas yavas part part parayıda toplarız D
Dizin biraz üst kısmına kadar yaptır ama ikisine yaptırma bence. Abartı olur gibi geliyor.
ıkısıne yaptırmıycam ya sag ya da sola full yaptırmayı planlıyorum
Güzel olur bence. Ne tarz dövme?
gıyım tarzım punk gotıc tarzı yıne o tarza uygun seyler dusunuyorum , pekı omuz solda dovme olacak bacak ıcınde solu secıp tek tarafa mı toplamalıyım yoksa bacagı saga mı yaptırmalıyım sizce?
Sol güzel olabilir. Bence sol yap.
teşekkurler :)
yaptır anasını satayım cenabet dolaş ortalıkta bir sen eksiktin...
Önce yaptır hevesini al sonra o bacağı aldır. Ya çok kaba durur. Yaşlanınca ileride falan düşünsene çok pişman olursun. Hele ki bacakların güzelse fiziğine yazık edersin.
yaşlılıgı dusunup gençliği yasamamak ne derece dogru bılemedım
Güzel söz. ama kaba durur cidden. Üst baldıra falan yaptır hoş olur ama tamamı. Yaptırma dostum bence. Aralıklarla yaptırsan daha iyi.
zaten aralıklarla dusunuyorum ama hepsıne yaotırıyım beya :D nolcak ya çostum
Bacakların uzun mu kısa mı?
boyuma oranla normalde , boyumda kısa oldugundan :D 165 i, m
Ya :D ben küçük dövmelere sıcak bakarım belki o yüzden yanaşmadım :D belki de büyüğe cesaret edemem :D tarzına uyarsa yap diyeceğim de düşünüyorum çok garip durur :D tüm kol neyse de tüm bacak :D
bakalım yaptırınca nası durucak :D burada soru acarım nası dıye artık :D
Bence ilk önce geçici yaptır sonra kalıcı. Sıkılmıyorsan yaptır. Ama yine de senin kararın bol şanslar :))
sagol :)
Sonra açacaksın bir yerlerini. Aman efendim erkekler şöyle erkekler böyle.. :/
açık olan herseye bakma hakları var ya dımı neyse
Al işte ne anladı. :/
Şimdi sorun olmaz. Ama ilerki yıllarda güzel durmayacaktır bence.
yaptırma * bacak komple dövmemi olur ıyk mıyk öyk :)
Bir kadına görmüştüm arka deliğine örümcek ağı yaptırmıştı. Sende öyle yaptırsan
Allah akıl fikir versin
ya dimii
c dedim ve çok mutluyum dediğim için, neden bilmem. dövmeli kız mı olur la ayrıca. s. s
neden olmaz mı
ya yakışır ayrı mesele de, düz ve doğal bir vücut en güzeli bence :D hem en iyi dövme yara izleridir. enazından bir anısı var insanda. bırak dövmeyi . s. s
o zaman kavga deıyım yara ızı kalsın :D
ivit. s. s
Yaptirmisken alnına da yaptir yakisabilir..
ya dımı nasıl aklıma gelmedı bu
Bence bir kizda en itici olabilicek seydir dovme
niçin
Cirkin duruyo sevmiyorum
Kızlarda dövme çok itici bence
bence ileride pişman olacağın kararlar verme
Komple hoş değil fakat parça parça olabilir
parca parca tum bacaga hoş olur mu?
Bence bacaktaki küçük dövmeler daha hoş duruyor
ama tarzım punk gotıc yanı kucukler yetmıyo sankı bana :D
Dövme güzeldir. Bu benim fikrim zaten. Komple yaptırınca da güzel olabilir tabiki de ama dövme seçimleri önemli
kesınlıkle
Komple mi? Bence sonradan pişman olursun:)
umarım olmam
Sol bacagi yaptir ama renkli yap
renklı guzel degıl sankı bılemedım ::/
Komple yaptır zorlanma boynundan başlasın :)
yaa dimi
önemli sol/sağ değil nasıl bişey yaptırcağın :)
punk gotc tarz gıyınıyorum , giyimime uygun bıseyler yaptırmayı dusunuyorum :)
teşekkürler :)
Yaparsan ne çekiciliğin kalıcak zaten :)
nasıl
mını etek + dovme ıkılısıne bayılıyorum aslında :)
Bence ikisi ayni kötü olur bolum bolum daha tatli
ikisine de yaptırmıycam parca parca seklınde tek bacaga ful yaptırmayı planlıyorum
yaptırma mk malmısın jnsakdhksand :D
yaa nıeye :D
hahahah :D neden dıldırıyım kı ya
Uaptrma ya dövmeden bacak gözükmücek :)))
tekı gozukse yetmez mı :D
Yetmez hatunun bacak gözükecek arkadaşş :))
dovmeyle bacak kaybolmuyo yerınde yanuı. D
tamam yahu ben o beyaz sütun bacak görmek isterim.. boyalı bacak ne ölee :)) bende kaburgaların o tarafa yan tarafıma yani ızumca satir satir yazı yazdrmyı düşünüorm yazın.. ii olur mu? Bak bakalö
ordakı dovemelerı ben bayanlara yakıstıryorum açıkcası ama :D
Yaa bayan dedgn beyaz, süt gbi olmali diorum olursa ufak bişe ayk blegi ya da bacakda cok olmyan bişe olmli
zevkler ve renkler tartısılmaz ne dıyım D:
Yaptr bacagna boydan boya :))
en sevdıgımm :D
Yaptr barii :)) cıkma teklifi ederim sana sonra :)) :))
Vücudun kaldırabilecekse yaptır
ne acıdan ? kaldırması derken
Dövme olayını bacağın tamamı olarak yaptıracaksan bir seksapelite gerekir yoksa hiç hoş olmayan görüntüler çıkar karşına
o seksapeliteyi nasıl saglarım
O iş biraz zor yapında yoksa çok çok zor
gıyım olsun muzık olsun gotıc punk tarzı zaten ondan o tarza uygun bıseyler yaptırmayı planlıyorum
O zaman olabilir ama abartma beğenirsen üzerine yaptırabilirsin zaten
Yaptırma, pürüzsüz iyidir.
berbat
niye?
kötü duruyor bnce o kadar. Böyle yeterli bence i2.wp.com/.../...4%B1n-bacak-d%C3%B6vmeleri-11.jpg
benım tarz bıraz daha punk gotıc tarzı oldugu için yakısabılır gıbı geldı de ondan :)
anladm
kalçalarına yaptır. adama ateşler
Iyi halt edicen
:D ama tarzımda öyle zaten pıercıng fılan yınede olmaz mı
Fazla olur
yazık edersin
nıye?
ben dövme hiç sevmem, yaptırmayacağım da kesin kararım
sonradan pişman olursun
sag bacagı yaptır
yaptırma
niçin