Koluma dövme yaptırmayı düşünüyorum bileğine yukarısına bide bacaklarım da güzel yani herkes beğeniyor acaba diyorum bacağımın üst kısmına da dövme yaptırsam mi üst bacağa pişman olur muyum acaba koluma kesin yaptıracağım da?
Koluma dövme yaptıracağım, bacağıma da şöyle bir şey yaptırsam mı?
Yaptır da güzel olsun burada paylaş. Cesaretlenip ben de yaptırırım belki :D İki kedimi birer bacağıma ya da koluma yaptıracağım. Cesaret edemiyorum bir türlü :D
Bence gayet ideal ve yakışabilir tabikide. Oldukça güzel bir dovme ve büyük emek ister gibi duruyor Kola güzel durumu bilemem ama bacak için uygun duruyor. Sanrım fizik olarak ta uygun olmalısınız buna ve hazır
O zaman yaptığın dövme yaptığında kalır. Hiç bulaşma derim bizim bir arkadaş vardı bileğine kurt döğmesi yaptırdı 6 ay sonra bıktı pişman oldu sonuçta silinmiyor da. ya bir arkadaşım vardı mesela o da arka sırt bel altı kuyruk sokumun olduğu yere kelebek yaptırmış görünmüyor taki plajda falan mesela onun İçin o zevkli oluyordu hiç de pişman değildi. İyi karar ver sonuçda dönüşü yok
Boyutundan ziyade genişliği ve dolgusu öenmli ki bu dövme baya dolgulu yani göz yorabilir. İstersen geçici yaptır begenırsen kalıcı yaptırırsın. Tercih senin tabi