Beyaz tenliyim kucuk tuylerim siyah ve cok fazla. Rahatsiz oluyorum. Fizigim duzgun zayifim boyum 180 cm fakat cesur kiyafetler giyemiyorum tuyler yuzunden moralim bozuluyor psikolojim bozuluyor. Koltuk alti kulak yani bel ve gobek tuylerinden sikayetciyim. Lazerden korkuyorum agda azaltmaz diye dusunuyorum tuy dokucu jilet gibi olur diye cekiniyorum ne yapicam bilmiyorum bana bir akil verin lutfen :( samimi ve duzgun yorumlarinizi bekliyorum. Erkekler siz bu tur seylere bakar misiniz yoksa ben seviyorsam onemli degil dis gorunus mu dersiniz? Kizlar ne olur sizde de bu sorunlar varsa bana yazin fikir soyleyin cok kafama takiyorum moralim bozuluyor cekiniyorum herkesten vucudumu sakliyorum hep
Cevabın nedir?
+1 yıldeve gibi boyun var dostum bir de kıllıyım diyorsun =D evde kalırsın =D eline buz al ağda yapcağın bölgeye mesela karnına o buzu tut orası uyuşur uyuştuktan sonrada ağda bandını yapıştır çek sonra tekrar buz tut acı yanma olmaz böyle tüm tüylerine ağda yap ağda azaltır sonra karınca yağı sür bu dediklerimi uygula tüy felan kalmaz sonra tüy dökücülerden uzak dur güneş te kıllar parlıyor =D ele sert olarak geliyor dokunuldu mu jiletten bir farkı yok epilasyonda pahalı berbere de git soyun giyin geri eve dön ne ugraşıcan =D evin de otur ağdanı yap =D
04 Yorumla
Soran+1 yılAbilerimde kil yok bende var dusun yani cok sinir bozucu
- +1 yıl
dediğimi uygula bir sorun olmaz =D kıl iki cins te te kötü duran bir şey =D
Soran+1 yılHaklisin vallahi ben de biktim tesekkur ederim ozenmis yazmissin :)
- +1 yıl
rica ederim kolay gelsin =) =)
En İyi Cevaplar
malzemeler : 1 adet inşaat bidonu , onu dolduracak kadar depitak veya muadili tüy dökücüler , inşaat bidonunu depitak ile doldur içine gir yarım saat bekle sonra çık bunu düzenli bir şekilde yap :) kendinizi bir sevin ya, kıl tüy işlerle uğraşmayın derim
04 Yorumla- +1 yıl
kıllı tüylü bayan seviyormusunuz ki biz sevelim kendimizi:D
- +1 yıl
Valla şu sitedeki erkeklerin Kezban Lafı Yüzünden kızlarımız kılla tüyle Kafayı bozdu.. 😀😀
Soran+1 yılHaklisin valla
+1 yılHormon testi yaptır eğer ki anormallik yoksa lazer epilasyona giitmeni tavsiye ederim yaşın daha erken iken önlemini al tüylerle uğraşmak işkence gibi geliyor çünkü insana ama lazer epilasyon çok rahat gittiğim için söylüyorum maddi konuda sıkıntı olmaz ise eğer sana tek tavsiyem lazer epilasyon
09 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz tenli ve tuylerim siyah oldugu icin etkisini hemen gosterir diye dusunuyorum
- +1 yıl
Evet siyah tüylerde etkisi daha fazla oluyor ince tüyleri önce kalınlaştırıp dökme işlemine başlıyorki bu daha çok seans demek ama siyah tüylerde anında ilk seansda etkisini göstermeye başlıyor ve ter temiz bir tenin oluyor tüm vücut gidiyorum ben gayet de memnunum
Soran+1 yılOuvv cok zor :( bir sorun olmuyor degil mi yakin cevrem sorun yasadi da biraz
- +1 yıl
5. Seansımdayım ve hic bir şekilde sorun yaşamadım aksine güzellik salonundan mutlu bir şekilde ayrılıyorum :) tek sıkıntısı iki saat sürüyor olması çünkü iki saat boyunca sigara içemiyorum :)
Soran+1 yıl:D iyiymis yahu peki makine nasil olur epilasyon aleti yani
- +1 yıl
Jelli ve jelsiz olarak ikiye ayrılır ama makina marka bakımından çeşit çok baya araştırman gerekir ben jelli lazer epilasyona gidiyorum daha az yakıyor canını çünkü jel sürüyorlar daha sonra epilasyona başlıyolar lastik çarpması gibi saniyelik bir aci hhissediyorsun oda belirli bölgelerde sadece netten araştır bulunduğun yerde ki güzellik merkezlerine git bilgi al daha sonra aaklına nere yatıyorsa oraya git
Soran+1 yılHaklisin tesekkur edrim :)
- +1 yıl
Aydınlatabildiysem seni ne mutlu bana rica ederim :)
Soran+1 yıl:)))
Niye bu kadar takiyosunki kafana tek derdin bu olsun duzenli al makineyle ya'da ağdayla peşinede tuy azaltici sur (uzama gununu uzatacaktir) mis gibi işte sen takilirsan herkez takilir bu yüzden takilmayacaksin ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılMakine ise yarar mi digerlerine gore daha iyi
Soran+1 yılHaklisin tesekkur ededim
- +1 yıl
Şimdi ne söylesem yalan olur doktora görünmeni tavsiye ederim ama bildiklerimi yazayim kilon varsa ver ilk başta yemeğine çok dikkat et yağlilardan uzak dur soğanin çok iyi geldiğini biliyorum değişik çaylar ve bitkiler var, düzenli bir yürüyüş ve iyi moral ile sanirim iyileşilebilir.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana tavsiyem tüylerini aldıktan sonra limonu sık boş bir parfüm şişesinin içerisine koy ve aldıgın bölgene masaj yapar sür kıl köklerini yakarak incelmesini saglıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAlmadan sursem ise yarar mi :D
Her seyi denedim ben banamisin demedi tek care lazer bacim baska yolu yok
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin valla ben de oyle dusunuyorum ama lazerden korkuyorum biraz. Sen yaptin mi
Soran+1 yıl18 yasindayim ben de universitede baslamayi dusunuyorum
+1 yılİnsandaki kıllar olur tüy kuşlarda vardır
Lazer tek çare01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüy dökücü falan sakın kullanma jiley gibi oluyo aynen ağda bir işe yaramıyo en iyisi lazer acımıyo yani sinek ıssırığı gibi emin ol bir süre sonra kurtuluyosun en iyisi lazer acıda olmuyo
04 Yorumla
Soran+1 yılSahi mi :)
Cevap sahibi+1 yılEvet yani en rahatı ve kolayı
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
Cevap sahibi+1 yılBişey değil :)
görmediğim için birşey diyemiyecem çok ise rahatsız edebilir ama böyle biraz ayva tüyü ise sorun yok lazere git en başta acıtıyor sonra acı filan hissetmiyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılAyva tuyu denilebilir
Soran+1 yıl5 e bile gelmez cunku beyaz tenli olup belirgin tuyler cabucak halledilir bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılBerbere git, iyice bir kopurtsun sonra tersten alsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
her yeri tüyülü kadın istemem... aşkta bir yere kadar yani..
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli sarışın ela gözlü 1,68 cm 47 kiloyum kol-bacaklarımda sarı seffaf tüyler var, memnunum.
09 Yorumla
Soran+1 yılSana gicik oldum diyebilirim :P
- +1 yıl
Yok bizim sarışın beyaz tenli ela-yeşil-mavi gözlü olmamız genetik, ayrıca bıyıkta yok bende.
- +1 yıl
Kız vallaha abimin bacaklarında var sapsarı tüyler bende şeffaf çıkıyor, bildigin sapsarı tüyler. :D :D
@amatue
Soran+1 yılNe kadar guzel ya :@
- +1 yıl
Bacak kıllarımı hiç sevmiyorum şeffaf ama güneşte parlıyor. :D :D
@amatue :D :D ♥♡♥♡♥♡ - +1 yıl
Yunanistanlı olmanın avantajları diyelim. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPorfiria, hipotiroidizm, dermatomiyozit, akromegali, hurler hastalığı, cornelia de lange hastalığı kıllanmada artış sebeplerinden.. En sık rastlanılan sebebi, Polikistik Over sendromudur (PKO).
01 Yorumla
Kardeşim sen korkunu falan bahane etme rahatsız olduğun tüylerinden seni kurtarıcak çözüm lazer başka bişey yapamazsın ağda azaltmaz dahada sert ve siyah çıkartır paran varsa lazere git derim ben
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin vallahi tesekkur ederim :)
bir kadın istersen dünya güzeli olsun huzur vermiyorsa 5 para etmez gözümde
11 Yorumla
Soran+1 yılSenin icin sorun olmamasi beni memnun etti
Gizli Üye(30-35)+1 yılLazer epilasyon yaptir kesin cozum ama tuzlu biraz, onu yaptiramam diyosan agdadan baska cozum yok, lazerden korkucak bisey yok bende basladim gecen hafta sadece genital bolgene yaptirma derim
010 Yorumla
Soran+1 yılGenital bolgeme yaptirmam agda yapiyorum. Ama dedigim yerlere agda degdirmek istemiyorum azaltmiyor cunku belirginlestirir ustelik
Soran+1 yılSen ne yaptiriyorsun
Cevap sahibi+1 yılBen yuz ve kas arasina basladim korkulcak bisey yok, neyinden korkuyosun ki?
Soran+1 yılYuksek isi verilirse cildim bozulursa falan
Cevap sahibi+1 yılOna gore bir yete gidicen sende
Soran+1 yılHaklisin tesekkur ederim :)
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da misin bir yer onereyim sana :)
Soran+1 yılYok hayir Ankarada yasiyorum
Cevap sahibi+1 yılOrdakileri bilmiyorum malesef
Soran+1 yılYine de tesekkur ederim :)
+1 yılparan varsa lazere git yoksa da ağdayla filan idare edeceksin
08 Yorumla
Soran+1 yılSadece lazerden korkuyorum
- +1 yıl
nesinden korkuyorsun
Soran+1 yılBir tanidigimiz lazere gitti ve felc kaldi isisindan surekli yaptirdigindan dolayi ben de belime gobegime uygulamaktan korkuyorum bunu
- +1 yıl
:O nasıl öyle olmuş ya dava filan açıldı mı peki
Soran+1 yılOlmustur belki de :/ esine guzel gorunmek icin bakimli olmak isterdi hep felc kalinca esi hep ona bakti yanindan ayrilmadi sevgisini eksik etmedi hic ben de oyle olmasindan korkuyorum yuksek isi verdiklerinde cilt bozuluyor tanidiklarimdan ornekler goruyorum kolay degil ve ben de korkuyorum agda da oyle surekli surekli hos degil yani bilmiyorum
- +1 yıl
korkutucu ya allah yardım etsin gerçekten zor bir durum. ama böyle olayların olması çok nadirdir. yinede sen bilirsin en iyi yol bildiğin yoldur
Soran+1 yılTesekkur ederim :) amin
- +1 yıl
rica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıljiletle almada tüy dökücü sprey veya ağdayla falan al açıkçası ben doğallıktan yanayım çok aşırı değilse öyle kalsın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDogal duruyor bakimsiz degil
+1 yılEminim bu konuda yanlizim ama bana çok naturel çok hoş geliyor
02 Yorumla- +1 yıl
Neden herkese garip geliyo yaa
Lazer bacakta kolda kil igrendirir ama diger yerler cok sikinti olmuo
00 Yorumla
+1 yıl180 candır yaaa
Alırım bir dal😎02 Yorumla
- +1 yıl
Ne demek
Rica ederim💐👍
Hiç almadın mı şimdiye kadar?
Jilet tüy dökücü çoğaltır şimdilik ağda yap012 Yorumla
Soran+1 yılHayir almadim plajda yanarak sararttim biraz o kadar
Soran+1 yıl18 yasindayim iste :( sen uyguladin mi hic
Soran+1 yılBen bel gobek kulak yanina ellemedim hic yoksa diger yerlere hep agda yapiyorum yasim da dogru :) ben sadece sen oralarina uyguladin mi diye sormustum :)
Soran+1 yılSari olsa ben de takmayacagim da belirgin oldugu icin sadece bunaliyorum :(
Soran+1 yılYok yok cok sukur gogsumde yok kulak yani da asiri falan degil abartilacak kadar degil benim takintim sadece :(
Soran+1 yılAnnem aldirtmiyor yok sende bir sey diyor ben de kesin cozum lazer diye dusunuyorum ondan da korkuyorum iste zarari olur mu acaba diye
+1 yılben tüy sararticiyla sarartiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılIse yariyor mu benim gibi bir derdin mi var
- +1 yıl
bende koltuk altinda yok sayilir ama vucudumda minik minik ayva tuyleri isikta belli oluyodu almak istersen herhangi bir gratiste sor sararticiyi tamamen gorunmez hale gelir
- +1 yıl
vucudunun hicbi yerinde jilet kullanma
Soran+1 yılHaklisin
sıkıntı ettıgın seye bak :) agda yap gitsin :)
01 Yorumla
Herseye bahanen var dua et bence belki gecer
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuaföre git ağda azaltmaz olur mu hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılBana etki etmiyor maalesef azaldigini hic gormedim
En güzeli doktora görünmen.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
belde gobekte kil mi olur?
06 Yorumla
Soran+1 yılBelirgin tuyler var kucuk kucuk ama siyah
Soran+1 yılVe cok fazla
Soran+1 yılAzaltiyor muymus :O
Soran+1 yılEvet haklisin
Benim hoşuma gider daha çok aslında
00 YorumlaBen lazaere giderek bitirdim
020 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin de kafasina takmasina cok sasirdim gerek yok aslinda
Soran+1 yıl:D baktim su an iyi gorunuyorsun ise yaramis o halde
Soran+1 yıl:D kurtulmussun ne guzel
Soran+1 yılBu da bana enteresan geliyor yahu :D sen rahatlayinca begenmezsin tabii
Soran+1 yılHaklisin :)
Soran+1 yılYok hayir Ankara'da yasiyorum :/ ama yardimci olmak istedigin icin tesekkur ederim cok kibarsin
Soran+1 yılSarilalim :'(
Soran+1 yılHaklisin :) universiteye basladiktan sonra en kisa zamanda gidecegim insallah
Soran+1 yılNicin
Soran+1 yılHa tamam olur :)
Boyun 180 degil anlasalim oncelikle
01 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim 180 cm :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıllazer yaptır, korkma yaptırdım sıkıntı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNerelerini
+1 yılLazerrrr
00 Yorumla
+1 yılLazer lazer lazer
01 Yorumla
Soran+1 yılyani
komple agda
03 Yorumla
Soran+1 yılBu acimasiz yorumun beni guldurdu
Soran+1 yılTuy
Sarartabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılIse yarar mi ki
+1 yılerkek gibiymişin
025 Yorumla
Soran+1 yılTuy onlar canim ben kafama takiyorum!!!
- +1 yıl
takılacak kadar varmış
Soran+1 yılInsallah sevgilin veya esin oyle olur
- +1 yıl
neden bu beddua
Soran+1 yılBeni kınadığın için
- +1 yıl
kınamıyorum fazlaymış dedim
Soran+1 yılInsanin ustune ustune geliyorsunuz ya zaten hic hoslanmadigim bir sey bu farkindayim her seyin de sen oyle deyince kalbin kirilmiyor mu sanki empati kur bakalim hic guzel olmuyor degil mi? Ayip ama yine de bazilari cok acimasiz olabiliyor maalesef yapacak bir sey yok tabii
- +1 yıl
sende bana acımasız oldun
Soran+1 yılKac haftadir moralim bozuk zaten sen de hak ettin oyle deme yani. Yine de saygisizlik yaptiysam ozur dilerim belki sana patlamis olabilirim bu da kotu oldu elbette afedersin
- +1 yıl
sorun değil
Soran+1 yılSenin de bir ozur borcun vardi ama buyukluk bende kalsin o halde
- +1 yıl
özelden olur mu
Soran+1 yılBen dun kayit oldum o yuzden bilmiyorum nasil oluyor. Neyse bakalim. Ama kirdin beni bayagi cok uzgunum. Yorumun icin yine de tesekkur ederim
- +1 yıl
bir dk aç kapat yazarım sana
Soran+1 yılIste bunlar hep gurur bilmem ne bilmem ne...
- +1 yıl
takip et konuşalım
Soran+1 yılNicin konusacagiz canımı sıkman icin mi
- +1 yıl
sıkmam gel
Soran+1 yılBen senin gibi kaba dusuncesiz birisiyle konusmayacagim
- +1 yıl
tercihin ve kendi yorumun
Soran+1 yılErkek gibi olmam kendi tercihim degil ama degil mi :)
- +1 yıl
o değil :)
Soran+1 yılBir seyde hemfikir olduk
- +1 yıl
çok şeyde oluruz
Soran+1 yılSen sanal da olsa insanlari kirmamaya ozen gosterirsen karsinda bilgisayar degil insan olduguna kendini inandirirsan dedigin gibi olabilir hele ki karsidaki bir bayansa daha da ozenle konusman gerekir bunu da ben mi soyleyecegim sana bu yasinda. Daha kibar olsaydin boyle uzun uzun konusmazdik tesekkur ederdim susardik. Ama au an sana sadece gicik oldum baska bir sey degil
Lazer yaptır korkma
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri