Vemcaine sprey ağdadan önce kullanılıyormuş ve 10 dakika uyuşturuyormuş. Vemcaine fiyatı nedir? Vemcaine kullananlar, yorumlarınızı, tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Bir de Vemcaine sprey cinsellikle alakası ne?Vemcaine sprey ne işe yarar?
Bazı ürünler vardır ki kadınların hayatını kurtarır. İşte Vemcaine de onlardan biri. Çok da uzatmadan Vemcaine sprey nedir bakalım.
Vemcaine Sprey Nedir?
Vemcaine, lokal anestezik bir ilaçtır. Uygulandığı bölgede geçici olarak duyu kaybına sebep olur. Örneğin, bronşların incelenmesi öncesi, ağız, burun ya da boğaz boşluğunda yapılacak ufak bir cerrahi öncesi, üst çeneye yapılacak tedaviler öncesi, doğum sonrası dikim aşamasında, diş enfeksiyonlarında kullanılıyor. Peki Vemcaine sprey nasıl kullanılır bakalım.
Vemcaine Sprey Nasıl Kullanılır?
Vemcaine
Vemcaine'yi doktor tavsiyesi ile kullanmak gerek. Zaten bu ilaç genelde bir operasyon öncesi kullanıldığı için doktor, diş hekimi ya da hemşire tarafından uygulanıyor. Dozunu da onlar ayarlıyor. Ha evde kullanımı da söz konusu ise veren doktor mutlaka dozunu size söyleyecektir. Bu ilaç anestezik bir ilaç olduğundan tehlikeli bir ilaçtır. Asla doktor tavsiyesi dışında kullanmayın. İlaç, ilgili bölgeye sprey ile püskürtülerek kullanılıyor.
Vemcaine Sprey Fiyatı Nedir?
2021 yılı itibariyle Vemcaine fiyatı 29.06 TL'dir. Tabi zamanla bu ilacın fiyatı farklılık gösterebilir.
Vemcaine Sprey
Vemcaine Spreyin Cinsellik, Cinsel İlişki ile Alakası Nedir?
Vemcaine sprey cinsellikle alakasına gelecek olursak, ilacın uyuşturucu etkisi olduğu için Vemcaine pump sprey cinsel ilişki öncesinde erkekler cinsel organlarına sürerek boşalma sürelerini uzatıyorlar. Yani erken boşalmayı önlemek için kullanılıyor ancak ilaç asla bu amaçla kullanılmamalı.
Aynı zamanda vajinismus olduğunu düşünen kadınlar da bu sprey ile ilişkiye girmeyi deniyorlar. Uyuşturduğu için ilk ilişkilerinin daha kolay olduğunu söyleyen kadınlar mevcut. Ama bunu da önermem, genital bölgeler bu tarz şeyler kullanabilmek için çok hassas.
Vemcaine Sprey Diş Ağrısı için Kullanılır mı?
İlacın kullanım talimatnamesinde şöyle yazıyor: Diş hekimliğinde: Örneğin enjeksiyondan önce duyulan ağrı veya rahatsızlığın hafifletilmesinde yardımcı olarak kullanılır. Yani enfeksiyon gibi durumlarında kullanılıyor ancak yine de bir diş hekimi tarafından ya da önerisiyle kullanılmalı.
Vemcaine Sprey'i kadınlar, epilasyon öncesi bölgeyi uyuşturması için kullanıyorlar. Ancak bunun yerine farklı yöntemlere yönelmeni öneririm. Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur. Buradaki içerikte de bir başka ilaç olan Coledan D3 damla nedir, nasıl kullanılır? bilgileri var. Göz atmanı öneririm. :)
Vemcaine sprey lokal anestejik bir bir ilaç, bölgesel olarak uyuşma sağlıyor. Ağda yapan birçok kişi acıyı en aza indirmek için kullanıyor evet. Kontrollü bir şekilde, abartmadan kullanıldığında bir yan etkisi ya da zararı olmuyor. Aksine bölgesel his kaybı sağladığı için acı en aza iniyor :) Ağda için Vemcaine sprey kullanmak benim de deneyimlediğim bir yöntem. Acı eşiği çok düşük olanlar için çok iyi bir seçim oluyor :) Bana göre epilasyon öncesi uyuşturucu sprey olarak en iyisi Vemcaine spreydir.
Diş ağrısı için kullananlar da var tabii. Fakat Vemcaine günde 20 püskürtmeden fazla önerilmiyor. Buna özellikle dikkat etmek gerekiyor. İlacın içeriğine karşı alerjik reaksiyon gösterenler kesinlikle kullanmamalı.
İlaç olarak geçiyor bu. Seks sırasında erken boşalmayı önlemek veya seksi uzatmak için kullanılıyorsa bunun yerine geciktirici spreyler kullanılsa daha iyi olur. Bu küçük cerrahi müdahalelerde uyuşturma niyetiyle kullanılan bir şey. Ben Stag 9000 Sprey kullanmıştım, süper geciktirmişti. Özel gecelerde çok iyi oluyor. Bence bu iş için Vemcaine sprey kullanmaya gerek yok.
@abbas283 gecıktırıcılerde bezokain maddesi genelde kullanılır. Bu ılacın etken maddesı ıse lıdokaın, yanı anlayacagınız ıkısıda ılac. Ben gecıktırıcı olarak kullanıyorum hem ucuz hem de cok ıse yarıyor. Erkeklere tavsıyem bunun ayarını kendılerı yapmaları gerekıyor.
@abbas283 Eger organın tamamına surersenız yaklasık 4 doz (fıs yanı) :) yanı 20dk sonra neredeyse hıc hıssetmıyorsunuz ve uyusma kok kısmını da etkılıyor 45 dk kesıntısız aksıyon ama 1) Bu karsı tarafı yorabılıyor 2) Hıssetmedıgınız ıcın (Kesseler haberınız olmaz) sadece gorsel ve pısıkolojık zevk alıryorsunuz sonlara dogru artık bıraz hıssedıyorsunuz. Ben ıkı fıs yapıyorum ve sadece koyu halkaya kadar suruyorum ve cok fazla uyusmasına ızın vermıyorum hem daha keyıflı oluyor hem daha sıddetlı... Ha uyustuktan sora yıkayın yoksa vajınayı da uyusturur, sonra ugras dur :) Ama dedıgım gıbı kullanıcıların kendılerı dozu ve uyusmayı ayarlamalı. Sonucta herkesın bosalma suresı farklı olabılıyor. Sureklı kullanım da yan etkılerını bılen varsa yazsın lutfen...
Gerekli miktarda kullanılırsa gayet etkili, daha önce bu ultra maximum delay kullandım, alerji yanma gibi yan etki yapmadı, ancak kokusu ile kendini ele veriyor. Vemcaine işi gayet iyi görüyor, organın kafasına ve alt kısmına sona kadar 3-4 kez sprey yaptıktan sonra, sıvazlayarak iyice yedirin. Yaklaşık 15 dk kadar sonra maratona hazırsınız. Kondüsyonunuz iyi ise aralıksız 45 dk tamgaz çalışabilirsiniz. Ara ara iş bitecek noktaya gelse de hazzı yaşayıp gelmiyorsunuz, çok keyifli bir duygu oluyor. Finalde ise filmlerdeki gibi patlama yaşıyorsunuz, tavsiye ederim.
arkadaşlar genelde discilerin hafif anestezi için kullandığı bir sprey. ben batık tirnagimi kesmek için kullandım ise yarıyor. kizla arkadaslar ağda için kullanabilir lakin elinize eldiven takın ve kukunuza kaçırmayın çünkü hafif, tuhaf bir hissizlik veriyor kısa süreli.
İlk ağdaya başladığımda kullanmıştım. Uyuşturuyor. Cinsellikle alakası nedir bilmiyorum. Ama bölgesel uyuşturduğu için tercih ediliyor olabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim ağrı eşiğim çok düşüktür. Lazerden önce işlenecek bölgelere uyguluyorum ve ağrıyı neredeyse hissetmiyorum diyebilirim. Gitmeden önce uygulayın yarım saat bekletin. Gerçekten çok faydasını görecekseniz
Ihtiyac duymuyorum ya. O kadar aciya katlanmali bir insan.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Vemcaine sprey bölgesel uyuşma sağlar. Dolayısıyla ağdanın acısını azaltır. Kullanmadan önce ufak bir bölgede denenmeli, aksi takdirde alerjik reaksiyonlara sebep olabilir.
Arkadaş agda icinmi yoksa geciktirici olarakmi kullanırsın bilmem ama gecen gun eczaneden dis agrisi icin aldim almaz olaydim olecektim😂 Spreyin ucuna taktiigim puskurtme cubugu ile agriyan disime 3 fıs sıktım ve aradan 2 dk gecmeden disim agzim uyustu fakat nefes almakta zorlanmaya basladim. Sanki birisi bogazimi kapatmis , ne yutkunabiliyorum ne nefes alabiliyorum. Ayaga kalkmam lavaboya gitmem agzimi yikamam ve biseyler icyeye yutmaya çalışmakla gecen 2 dk sonrasi kan ter icinde normale 5 dk icinde geri döndüm. Kim ne icin kullanacak bilmiyorum ama icerigini sizde biliyorsunuz ve kimyasal... Lutfen doktor ya da hekiminiz disinda eczaneden kendi doktor kafamizla ya da maharetli eczacilarin (istisnalar kaideyi bozmaz bu arada ) bir doktor edasiyla size verdigi hic bir kimyasal ilac icerigini almayalim kullanmayalim. ( Bu son soyledigim cumleye sanki cok sadikmisim gibi epeyde guzwl yazmışım haa😂😂)
Neden saçma olsun? İki kere penisini sokup çıkardıktan sonra boşalmak mı iyi, yoksa 15-20 dakika sürekli gir-çık mı daha iyi? İlkinde zevk alamazsın, kadın zaten orgazm olmaz. İkincisinde ise seksin zevkini doyasıya yaşarsın, orgazm süper olur.
Ben bunu kullanmıyorum. Durex prezervatif kullanıyorum. Geciktirici etkili olduğu için hem geciktiriyor hem de koruyor. Önceleri Stag Sprey kullanıyordum. Seksin hakkını vermek, karşılıklı zevk almak için bence şart geciktirici kullanmak. Ama ben bunu tavsiye etmiyorum, Vemcaine sprey ilaç olarak geçiyor.