Merhaba yeni evliyim. Malesef vajinismus hastasiyim. Ilk baslarda bacaklarimi acamaz esimi yaklastiramaz kasilirdim. Suanda kasilma cok fazla yasayip aglamiyorum. Fakat simdide bir korku basladi. Internette bu sprey Ile yapabilen varmis sanirim. Bilginiz var mi nasil kullanildigi Ile ilgili? ya da etkilerini?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun tedavisi tamamiyle psikolojik sen spreyle felan 1 2 kere yaparsın sonra aynısı olur. Kendini psikolojik olarak hazırla sonrası zaten çok kolay olur. Hem neden korkuyorsun ki seks ikinize de zevk veren bir unsur
04 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten zihnimi buna ayarladim. Fakat o korkuyu hafifte olsa yenemedim. Esim ilk gunlerden cok daha rahat oldugumu soyluyor. Bu yuzden spreyle sorunsuz bir sekilde halletmek istiyorum artik
- +1 yıl
O spreyler hikaye basit bir kayganlaştirici jel alıp ilişkiye girin
Soran+1 yılIkisini birden deneyeyim bakalim.
- +1 yıl
Dene bakalım 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden bir tane de bende var, mast yapmak daha zevkli bence. Gençliğimi aldı. Evlenene kadar başka kadına dokunmayan ben, gözü dışarda bir zamparaya dönüştüm. Çok şey çaldınız benden.
04 Yorumla
Soran+1 yılTedavi merkezleri var, istersen oraya gotur esini. Hem calinan seylerini geri alirsiniz. Biz Bu spreyi deneyecegiz. Olmazsa paraya kiyacagiz mecbur.
Cevap sahibi+1 yıl10 yıllık evliyim ben, senin bugün keşfettiklerini ben yıllardır biliyorum. O işin sonu aldatma, hazırlıklı ol, adama da kızma boşuna. Kusur kadında.
Soran+1 yılGittiniz mi peki, yinede mi yapamadi esiniz? ya da hic caba sarfetmiyor mu yenebilmek adina. Ben surekli arastiriyorum. Yenmek icin ugrasiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSevgilim var, o iş olmadı.
+1 yılBen jinejologim ilaçla olmaz tedavi gorun doktora gittinizmi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir su durumda hastaneye gitmeyi dusunmuyorum. Esimde istemiyorum virus bitene kadar gitmememi.
- +1 yıl
Oral yapin ve yavaş yapın soksun kocaniz
+1 yılO ilacı biz üretiyoruz
14 Yorumla
Soran+1 yılBu tedavide kullanimi hakkinda bilginiz var mi peki?
- +1 yıl
Hanımefendi bu diş tedavisi için uyuşturucu bu hastalık ile ne alakası var ki
Soran+1 yılBiliyorum bende dis icin oldugunu , discim kullanmisti gayet guzel uyusturmustu. Fakat arastirma yaparken bir sitede gordum bende cok sasirdim gercekten 😊
- +1 yıl
Diş yapısı farklı bir olgu hassas bölge için kullanmayınız.. Biz elımıze dahi değdirmiyoruz
O kadar masraf yap evlen kadın vajınısmus çıksın
11 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle kardeş, gecmesi icin cozum ariyorum iste
Tavsiye istersen yazabilirsin bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişme yapsanda yinemi eşin giremiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılGiremiyor, pelvik kaslari ister istemez kasiliyor. Esimde canim yanmasin diye zorlamiyor.
Cevap sahibi+1 yılKötü ya mesela parmak bile girmiyor mu o kadar mı kötü
Soran+1 yılHic denemedim
Cevap sahibi+1 yılZor bir durum. Eşin nasıl tatmin oluyor mast mı yapıyorsun sen ona
Merhaba kullanıp memnun kaldınız mi
01 Yorumla
+1 yılKonuşmalıyız
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem