Kapalı derken tesettürden bahsetmiyorum
Açık ama kapalı giyinen kızlar
Açık ama kapalı giyinen kızlar
ikisin den de uzak dururum normal düzgün oturup kalmasını giyinmesini düzgün ilişkisi olan kız olur kapalı olsa ne olur bir kız çoğunun ilişkisi bozuk açığı zaten bozuk
Açık ama kapalı giyen kızlar dediğin üste yazın sadece kısa kollu her yeri kapalı tişört falan alta sürekli pantolon falan giyen kızlarsa bunların çoğunluğu isteyerek değil aile baskısı falan nedeniyle böyle. Tamam her yerini açmaya hevesli olmayanlarda vardır ama arkadaslarımda böyle olup yazın mini etek ve sortlara iç çekerek baktıklarını gördüm. Erkeklerin zaten çoğu da bu konuda yalancı
Bu tamamen bireysel bir tercih meselesi aslında. Herkesin farklı bir tarzı ve zevki var, dolayısıyla birinin ilgisini çekecek şey başkasını çekmeyebilir. Önemli olan ne giydiğin değil, nasıl taşıdığındır! Kendine güvendiğin, rahat hissettiğin ve karakterini yansıttığın tarz, seni daha çekici yapar. İnsanları genellemek yerine birbirinin özgürlüğüne ve tarzına saygı duymak en güzeli! Unutma, stil kalıcıdır, trendler geçicidir. 😉
Cevap
9Cevap
Hepsi temiz kalp derler ama acık giyinen bi kız gördündede yavsarlar erkeklerin genlerinde bu her haştı ederler sonra en temiz kızı isterler
Cinsellik isteyen erkekler için birincisi ilk tercih evlilik e ciddi ilişki isteyen için ilk tercih 2.
Açık dar giyinen kızlara yolda görürken ben bile bakıyorum , erkekleri düşünemiyorum😄
O snki istek ve karsidan gelen cekim bu isi belirler
Aşırıya fazla kaçan ve fark edilen dikkat çeker
Açık ama kapalı giyinen kızlardan da birkaç tane gördüm kötü karakterli olan.
Güleryüzlü olabilen ve iyi kalpli bence
Kapalo temiz ama yatakta harikapar yaratan kız
Birinci dediğini erkekler daha çok sever
Bu kişiden kişiye değişir doğrusu...
Kapalı teshirci olmucak
Temiz ve kapalı olan
Herkes tuttuğunu skyor 🤩
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?