Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlık olarak evet bakıyoruz ve hangi erkek bakmıyorum diyorsa yalan söylüyordur.
Şimdi kapalı var kapalı var. Hangi kapalılar?
Eğer başörtüsü kızları kastediyorsan sadece gözleri bile seni etkilemeye, konuşması aklını çelmeye yeter.
İş giyimden ziyade senin kim olduğunda bitiyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. açık ya da kapalı olması bazen kişisel tercih olabiliyor. Bazen aile zoru olabiliyor. Bazı açık insanlar var hakikaten çok iyi olabiliyorlar hem kalp güzelligi hem fiziksel güzellik. Bazı kapalılar var her haltı yer. İkisiylede karşılaştım. Yani önemli olan karakter. İnsan coğu zaman nefsi ile hareket etsede bu ileriki dönemlerde sorun yaratıyor. Akıllı olan fiziksel görünüşe bakmaz çünki yaşlanma dediğimiz bir gerçek var. Bir insanı tanımak uzun zaman alabilir mevcut koşullarda bunun için dikkat etmek lazım. maskelere dikkat etmek gerek neredeyse her insanın yüzünde vardır. Elbette ki inciler çok derin ve yüksek basınclı yerlerde oluşur. Denizdeki bütün hazineler diptedir.
11 Yorumla
+1 yılBöyle düşünen erkekten adam olmamıştır adam olmamış erkeğide alirsan sana ne koca olur ileride ne baba olur bi skm olmaz..
Karşına aldığında muhabbet edemedigin anlayışı nezaketi ince düşüncesi olmayan emlati yetenegi gelismemis kendini gelistirenemis Akli olmayıp fikri olan erkek kadın farketmez ne hayir gelir o insandan
Tabi bunu genç yaşlarda idrak edemiyo insan çok üstüne düşünmüyor zsten genel boşanmaların sebebide bahsettigim sey
Evlilik çok başka bi olay gecinmeyi bilmek çok başka birbirini anlamak çok başka...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,4b cevap paylaştı.
u +1 yılben kapalı açık diye ayırmam kalbe bakarım sadece
00 Yorumla
+1 yılKapalı olmanın bir amacı da bu ya zaten kimse bakmasın diye aslında. Görüşlere bakıyorum da ne kadar itici cevaplar gelmiş. Merak ediyorlarmış, daha ilgi çekiyormuş falan filan. Erkek milleti değil hepsi aynı. Açık giyene açık diye baktığını söyler kapalıyı merak ettiği için baktığını söyler off şu erkekler çok sinir bozucu... 😒
63 Yorumla- +1 yıl
Sinirden eksik yazmışım "erkek milleti değil mi hepsi aynı!"
Soran+1 yılAslinda evet çok hakli bir yorum maalesef kapalilara da böyleler de bilmiyorum artik zihniyetleri pis
- +1 yıl
Açık olana dekolteliyse abazası Kapalı olana ciddi düşüneni bakar. Ultra abaza hepsine
+1 yıl"Bu mantık nereden çıktı? Ben çıplak gezen bir eş istemiyorum. Mesela, tesettürlü ve namaz kılan biriyle evlilik yapmak istiyorum. Üstelik, şimdikiler açık değil, adeta çıplak geziyorlar. Bu durumun mantıkla ne ilgisi var anlamıyorum. Ayrıca, sadece fiziksel görünüş değil, ahlaki değerler ve yaşam tarzı da benim için önemli. Tesettürlü bir eş, benim inançlarıma ve yaşam felsefeme daha uygun." Üstelik anlaşmak da önemli her şey bununla bitmiyor.
10 Yorumla
+1 yılAçıklara eğlenmelik olarak bakıldiğini nerden çıkardın? Açık kapalı diye kategorize etmem. Kuyruk sallayan her türlü sallar açıklar eğlenmelik kapalılar namuslu efendi kız olmuyor. Ben ne kızlar gördüm üstünde çarşaf altında tanga giyen
58 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ztn öyle olmadiğini ve dediklerinde de haklisin
- +1 yıl
Çarşaflı erkek mi ki tanga giymesin la kapalı biz görmüyoruz kocasına giyebilir. Kadınlar kapalı diye kadınlıktan feragat etmedi. Kadın gibi çamaşır giyinmek açıklara mı mahsus bu nasıl bir görüş
Soran+1 yıl@bosvergitsinn35 evet haklisin güzel yorum kesinlikle böyle ztn
Soran+1 yıl@Jordankast 😂😂nediyon lan ben kapaliyim ztn ama kizin yorumu hakli bi gerçek
- +1 yıl
Caner admin modlari tebrik ettigi sorusuna bak çoğu özel olarak beni etiketleyip tebrik etmis ve bu demek oluyorki senin attigin iftiralar asılsız. Yazma
- +1 yıl
Arkadaş güncellemeye yazmiş açıklara eğlenmelik olarak bakılıyir ben ona karşılık öyle dedim. Eğlenmelik tip açık veya kapalılıkla olmaz kapalı olup sürten de var dedim. K. şarlıgin acik kapali olmakla ilgisi yok her acık o her kapali namuslu değil. İnsanin kendi karakteri mayası bozuk her şeyi yapar. Kapalıları ayırmadım ki insanlar istedigini giyer beni baglayan bir durum yok
- +1 yıl
Görmedim*
- +1 yıl
Birde görüş siliyor ya. d
+1 yılBenim kocam beni tanidiginda basım acikti şimdi şöyle bı şey var erkekler cinsellik için evlenirler büyük oranda bu yüzden hem fiziğe hem yüze bakarlar kocam mesela bana fiziğini beğendim ona kitlendim demişti sapik misin demistim hatta yani açığı kapalisi yok sorunu çok saçma buldum aradığın cevabı da tahmin edebiliyorum açık kızlar eglenilmelik diye cevap alacaksın... Ben bu görüşe cehalet diyorum. Neyse herkesin gönlüne göre birini bulsun kendi gelismiliginde.
22 Yorumla
Soran+1 yılKocanla niye evlendin o zaman öyle bir şey dediyse peki
- +1 yıl
Sana ne tatlım sana mı sorucam
+1 yılKapalılar çok sinsi oluyorlar. Aciklara karşı haset dolular ve daha baskıyla büyüdükleri için karşısındaki erkeğe daha fazla nefret duyarlar.
Mesela alkollü mekanlardaki kadınlara bakar, "Allah din iman verir inşallah" der ama keşke ben de onlar gibi olsam der içten içe, çünkü öyle bir ailede buyumemistir.
Kendiyle olan problemini çözemez erkekleri suçlar genelde
010 Yorumla
Soran+1 yılBende kapaliyim ama öyle değilim aksine çok açık giyinen arkadaşlarim bile var hatta içkili olanlarda ama mesafemi koruyorum
- +1 yıl
Baskı mı benim ailem tesettüre karşı ama ben karşı olmalarına rağmen 7 yıldır kendi isteğimle tesettürlüyüm. Hangi baskıdan bahsediyorsunuz kaçıncı yüzyıldayız? Kafa yapısı olarak ilerleyin biraz. Marsa koloni kuruyor adamlar siz hâlâ her kapananı aile zoruyla sanıyorsunuz 🤦🏻♀️
- +1 yıl
@Peripellonis haklı aile baskısıyla kapanan çok kişi var bende çok sahitim lisede bi arkadasım vardı eve yakın kapatırdı sacını
Soran+1 yıl@Venüstengeldimm şu an açilabilmiş peki napiyor şu an görüşüyor musunuz
- +1 yıl
Hayır görüşmüyorum ama sonradan açılan arkadaslarım oldu
Soran+1 yıl@Venüstengeldimm aileleri ne demiş peki zor mu oldu açilmalari felan ben de biraz baskıyla istemeyerek kapaliyim da
- +1 yıl
Bak canım bu senin hayatın senin bedenin senin iraden nasıl mutluysan öyle ol ailen bile olsa yeri geldiğinde restini çek
Soran+1 yıl@Venüstengeldimm anliyorum teşekkür ederim😿🥰❤️
- +1 yıl
Rica ederim 🌷
- +1 yıl
Çok genel bir yargıda bulunduğu için belirtmek istedim. Herkesin fokuslandığı tek şey her kapalı bunu zorla yapıyor. Yok arkadaşım öyle bir şey severek ve isteyerek üstelik ailem istemiyorken yapıyorum.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakarlar anam bakarlar. popiş baş açmak için bahane aramayın. Kendiniz olun efendim.
32 Yorumla- +1 yıl
Döt yazdım popişe çevirmiş fjsfj
- +1 yıl
Sende Popiş yaz 🤣 Gö, t giye çevirsin
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Aura meselesi bu kapalı olup dikkat çeken de var hatta baya bakımlı, güzel olan var. Acik. bayan da fiziği duzgunse beğeniliyor elbette ayrım yapamazsın..
10 Yorumla
+1 yılNə alaka hər açık olan çok güzəl hər kapalı olan da çirkin mi?
30 Yorumla
+1 yılKapali acik fark etmiyor herkes oldugu gibi gorunsun yeterli
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeşke bakmasalar, asla dikkat çekmekten hoşlanan biri de değilim bakışları üzerime çekme amacı da taşımıyorum beni aşırı rahatsız ediyor bakışları nasıl önlenir bilmiyorum gerçekten
20 YorumlaBir kadın olmana rağmen kadınlari açık ve kapalı olarak neden ayırıyorsun? Nasıl bu düşüncede olabiliyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılBu düşüncede değilim ztn sadece cevaplari merak ettim güncellememi okursan
+1 yılAçıkları da kullanıyorlarmış hatta hamile bırakıp gidiyorlar mış doğru mu 😱
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet vardir öyle de
Soran+1 yılSeni bayağidir görüyorum burada iyi bi kiza benziyon yorumlarin felan güzel oluyor dmjddk nerelisin bu arada merak ettim
- +1 yıl
O kadar sık gördüğüne göre kendi hakkımda bilgi vermediğimi de biliyor olman lazım
Soran+1 yılHımm peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık giyinen dekolteli ve absürt giyinen kıza Abazalar bakarken Kapalı olana CİDDİ düşünenler bakar.
10 Yorumla
+1 yılKapalılardan da var neler bir bilsen insanları açık kapalı diye ayırmayın herkesin bir karakteri var
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru evet tesekkürler
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe alakasi var ikimmeme acik diye mi illa cekiyor ilgi saniyorsunuz yaniliyonuz ciddiyete onemli evlilikde istiyor mu istemiyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkapalılara değil tesettürlü olsun aşık olurum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKapalıyım yiyecek gibi bakıyorlar
615 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🤫🤫
Cevap sahibi+1 yıl🤗🤗.
Cevap sahibi+1 yılÖyle gereki
Cevap sahibi+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılİyi gelmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBekle
- +1 yıl
Performans sıfır olduktan sonra önemi yok
Soran+1 yıl@Sagoreco33 performans ne alaka şimdi sömdmd
Cevap sahibi+1 yılSallıyor
+1 yılAksine bende kapalı takıntısı var kanka
23 Yorumla- +1 yıl
İstek
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Değişik gizemli görünmeyen keşfetmek hayal etmek tahmin etmek anladi
- Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılNe kapalılar var açıktan daha çok dikkat çeken
23 Yorumla- +1 yıl
Kapalılarda da var o mevzu
Soran+1 yılBilmiyorum öyle olanlarda olabilir
- +1 yıl
Kapalı açık fark etmiyor
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı kızdaki gizem hiç bir açık kızda yok gibi
24 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi
- +1 yıl
Öyle tabiki siz her yerinizi açıyorsunuz merak edecek bir şey kalmıyor
Soran+1 yılBen kapaliyim ama dediklerinde haklisin sanirim
- +1 yıl
Sözüm açıklara tabiki
- Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olmanın amacı zaten bana arzu duymasınlar, ana fikri değil mi?
00 Yorumla
+1 yılEvet eglenmelik ama onlarda insanin zevkine önem veriyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık kapalı, yatış varsa tamamdır. Yoksa o kadınla vakit geçirmek erkeğin kendine yaptığı en büyük saygisizliktir. Sana hayır der kadın barda pce verir. Bu hiç degismez
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden onlarda sevilmeyi haketmiyor mu herkesin ozellikleri farklıdır
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kapalı güzel kızlar da var çok, deme öyle. Önemli olan açıklık kapalılık değil
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yoo bakan var, ayrıca açık veya kapalı fark etmiyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka.. guzel olan her kiza bakarim. Ayrimciliga karsiyim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoruya bak haspam 😏 kendini nimetten mi sandın aciksin diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı kızların yüzüne odaklanıyorsun. Açık kızlarda fiziğine. Herkesin gönlüne göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim olursa sadece ona bakarım 🙈🥰🥰🥰🥰
129 Yorumla
Soran+1 yılUmarim olur , gizliden çikar misin bi
Cevap sahibi+1 yılNeden 🙈
Soran+1 yılMerak ediyorum seni
Cevap sahibi+1 yılCidden mi 🤭🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın ☺️
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılHmm çıtırsin 🤭🙈 kapalimisin sen 🙈
Soran+1 yılevett
Cevap sahibi+1 yılBoyun kaç senin ☺️🙈
Soran+1 yıl1.55 senin
Cevap sahibi+1 yıl183🤗
Cevap sahibi+1 yılNerelisin 🙈
Soran+1 yılHimm antalyaa sen
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim 🙈
Soran+1 yılHangisii
Cevap sahibi+1 yılSorunu takip eden 🙈🙈
Soran+1 yılYalniz müzisyen mi ismini söleee sömssm
Cevap sahibi+1 yıl🙈🙈🙈🙈
Soran+1 yıl😂
Soran+1 yılHeyy hep gizliden yazma yorumlarini görüyorum senin açık yazzz
Cevap sahibi+1 yıl🤭🙈🙈 .
Soran+1 yılPşşş
Cevap sahibi+1 yıl😛😝🥰.
Soran+1 yılDelii gizliden çiksana bi
Cevap sahibi+1 yılUtanırım 🥹🙈🙈🙈
Soran+1 yılYaaa deli misin sen
Soran+1 yılHadiii sorumu beğennn
Cevap sahibi+1 yılBeğendim 🙈
+1 yılNe alaka. Herkes bedenine göre mi seçim yapıyo
20 Yorumla
+1 yılBen açık bir kadınım lakin konu açık kapalı olmamali kişinin içi olmalı nerden biliyorsun kim kimden daha hayırlı böyle bir ayrım yapilmamali
10 YorumlaBazı kapalı kızlar çok güzel oluyor
10 YorumlaBayılıyorum kapalılara
10 Yorumla
+1 yılAçık kapalı yok ki aslında öyle düşünmeye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılNiye bakmasın giyinmeye alakası yokki ne kapalılar var açık gibi ne açıklar var kapalı gibi
00 YorumlaTiple alakalı biraz da bazı kapalılar baya güzeller
00 YorumlaKapalılar daha çok dikkat cekiyor😂
30 Yorumla
+1 yılTadilat nedeniyle kapalılar kudurmuş
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapali kızlar daha ateşli oluyor
10 Yorumla
+1 yılSaçma sapan konuşma ne alakası var kapalı açık
00 YorumlaPek fark yok ama sen bilirsin.
00 YorumlaNeden bakılmasın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılniye kapalı olup çekici olanlarda var
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kapalı kızlarında çekiciliği çok farklı 😍
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. herkesin ilgi alanı değişik aynı değil bakan bakar
00 Yorumla
+1 yılAy ne tuhaf soru bence
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen bakıyordum valla kapalklar daha seksi
00 Yorumla Belli mi olur onlardan hoşlanıyorum mesela ben
10 Yorumla
+1 yılkapalılar da çok ilgi çekiyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Herkesin bir alıcısı vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkek ateist olsun kadın güzelse yine bakar kanka
00 Yorumla
+1 yılKapalı kızlar daha tehlikeli derler
11 Yorumla
Soran+1 yılDödkdkd
+1 yılBiz bakarız her türlü sen rahat ol😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılKdkdkkd
- +1 yıl
Sana da bakayım mı😂
+1 yılsen hangi taraftasın