Aslında kimin ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor spor yapan biri olduğum için bu tarz giyinmeyi de seviyorum. Tarzın ne demek olduğunu bilen kişilerden tavsiye almak daha iyi oluyor. "Çok açık" diyen var iyide bu şekilde çıkmıyorum ki zaten üstüme mutlaka bir şey alıyorum ama yine de linç yiyorum benim asıl sorum şu ne giyinmemi tavsiye edersiniz neler almalıyım ben giyinmeyi pek bilmeyen biriyim kızlardan fikir istiyorummm💞
Nerede ne giydiğin önemli olan bence hayat düzenini yaşamsal alanlarını bilmeden fikir vermek biraz zor. Neler yaparsın nerelere gidersin genelde?
0
5 Yorumla
Soran
8 ay
Genelde ev ve iş ortamım var bazen de spor salonu rahat hissedebilecegim yerlerde bu tarz giyiniyorum işe giderken ise bazen daha kapalı giyinirim ama nedense zevklerimi pek beğenmiyorlar
Yaşın daha çok genç tarzın zamanla oluşur ama buna yatırım yapmalısın blog sayfaları takip edebilir hangi renkler nelerle konbinlenir öğrenebilirsin unutma ilk deneyimler vasat olabilir zamanla duzelicektir
Kendine güvenmen harika bir şey! Sporcu bir tarzın var ve bu seni ayrı bir havalı yapıyor. Sporcu bralarla harika bir başlangıç yapmışsın; üzerine gömlek, bomber ceket ya da oversize bir sweatshirt alarak hem cool hem de rahat bir görünüm yakalarsın. Altına jogger pantolonlar ya da yüksek bel taytlarla stilini tamamlayabilirsin. Sneakers da bu kombinin olmazsa olmazı!
Ayrıca pastel tonlardaki crop tişört ve sporcu şortları günlük stiline dahil edebilirsin, hem spor hem de stil sahibi görünmek için birebir! 🌸✨ Unutma, sen nasıl rahat ve mutluysan o da senin tarzın! 🌟
spor falan yapıyosan gayet normak tayt la şort ve aaskılı ile spor geneld eyapılıyor herkesin bi düşüncesi var cahilliklede alakalı kendini nasıl mutlu hissediyosan öyle giy boş ver