Tatil & Seyahat Niye böyle giyindim ki ben? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Otobusteyim, yandakiler çok kötü bakıyor bacaklarıma. Saf gibi mini etekle otobüse bindim ya, napcam ben, daha 6 saat yol var🙄 Güncellemeler+1 yıl Of ya offf Niye böyle giyindim ki ben? Cevapla Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl O kadar uzun yolda niye rahat birşeyler giymedin ki eşofman şort falan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya etek daha rahat ama bunu düşünemedim Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Ne kadar kısa ki etek lavuklar bakıyor Yorumla Soran +1 yıl Baya kısa ya Yorumla
berkayalperdogan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yaz ayındayız sonuçta etek giymek normal yani. Onlarda bakmasın saygısızlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bakıyorlar, rahat oturamıyorum bile Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yapacak birsey yok goz tacizine kurban olmuşsun 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Baya hem de Yorumla Ghostmale01 +1 yıl Geçmis olsun diyelim Yorumla Soran +1 yıl Sağol ya, napcam ben, daha molaya 3 saat var Yorumla Ghostmale01 +1 yıl 3 saat daha takma birak bakip dursunlar.. sende baska seyler dusun ugraş bul... gerekirse buradan sohbet et birileriyle yasadigin bu olayin pskilojis8nden uzaklaş Yorumla Soran +1 yıl Ya her yerim ortada, rahat oturunca etek siyriliyor çamaşıra kadar görünüyor 🤦 napcam ben ya Yorumla Ghostmale01 +1 yıl Yapacak birsey yok biraz goz ziyafeti ceksinler sende kasma artik giymisin degistirme 8mkanin yok. Yorumla Soran +1 yıl maalesef, böyle kaldım ya🤦 Yorumla Ghostmale01 +1 yıl Geçmiş olsun dikkatsizligin bedeli Yorumla Soran +1 yıl 🙄malesef ya, offff Yorumla Ghostmale01 +1 yıl Takma kafana olay senin mini etek giymen degilde sana aç kopek gibi bakip rahatsiz edenlerde suç. özgurce istedigini giydirmiyoelar kadinlara Yorumla Soran +1 yıl Ama rahatsız oldum yani, çok kötü durum, her yerim meydanda resmen 🤦 Yorumla Ghostmale01 +1 yıl Dayanacak cekeceksin Yorumla Soran +1 yıl İşkence resmen, oynuyolar Yorumla Ghostmale01 +1 yıl Gozunu kapat uyuyormus numarasi yapp Yorumla
ardakskn34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Çanta hırka vs varsa kapatabilirsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Her şey bagajda ya 🤦 Yorumla ardakskn34 +1 yıl Bekle mola da alırsın Yorumla Soran +1 yıl Of ya, oturamıyorum bile rahat Yorumla ardakskn34 +1 yıl Ya sen bi rahat otur önce onlar utansın halinden sen niye utanıyosun sabret inince alırsın Yorumla Soran +1 yıl Utanma değil ki rahatsız oldum Yorumla ardakskn34 +1 yıl Anlıyorum maalesef ülkemizde geri kalmış insanlar var hala ama rahat ol sen Yorumla Soran +1 yıl 🤦bakalım, molaya gelelim de Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kurgu guzel de biraz daha detaylandirmalisin 1 1 Yorumla genji22 +1 yıl 😁 Yorumla
Burak4108 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Artık nasıl biter o yolculuk bilmiyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Berbat Yorumla Burak4108 +1 yıl Daha fena Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Burak4108 +1 yıl Gel anlatayım :) Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Arada bi frikik ver 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya Yorumla dagistan37 +1 yıl Cokmu guzelsin... Yorumla Soran +1 yıl Ya ne alakası var Yorumla
MR_TERAPİST Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Uzun yolmu 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 11 saat falan, daha 4 saat oldu Yorumla MR_TERAPİST +1 yıl Ooo ne güzel etkilenşyolar senden işte Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız oldum Yorumla MR_TERAPİST +1 yıl Ya boş ver millet neler giyiyor şortmu var etekmi Yorumla Soran +1 yıl Mini etek Yorumla MR_TERAPİST +1 yıl Ben bişey yaşadım bu tarz anlatsam ooo Yorumla Soran +1 yıl Ne yaşadın Yorumla MR_TERAPİST +1 yıl Mini etekli ince çoraplı biri ile tanıştım trende bakıştık çok etkiler çorap beni ve o gün görüşüp birlikte olduk Yorumla Soran +1 yıl 🤦🙄 Yorumla MR_TERAPİST +1 yıl Noldu Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bir şeyle ört 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çantam bagajda🤦 Yorumla Boavistaa +1 yıl Mola arasında alırsın Yorumla Soran +1 yıl Of ya, rahat oturamıyorum Yorumla Boavistaa +1 yıl 😕 Yorumla Soran +1 yıl 🙄🥺 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 435 cevap paylaştı. Keyfine bak 0 0 Yorumla
minikmemeliseven Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Zevk almaya bak 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya Yorumla minikmemeliseven +1 yıl Seni izliyorlar iste senden tahrik oluyorlar ne güzel Yorumla Soran +1 yıl Ne güzeli, rahatsız oldum Yorumla minikmemeliseven +1 yıl Olma işte ne var bunda , bacakların güzel demek ki Yorumla Soran +1 yıl 🤦🙄 Yorumla minikmemeliseven +1 yıl Kezban kızlar gibi davdanma Yorumla Soran +1 yıl Nasıl davranayim Yorumla minikmemeliseven +1 yıl Rahat ol aç baksinlar , teşhir etmek hosuna gitmez mi Yorumla Soran +1 yıl Ya niye gitsin Yorumla minikmemeliseven +1 yıl Az libidon yukselsin ya bakire misin yoksa bu yaşta Yorumla Soran +1 yıl Sanane bundan ya Yorumla minikmemeliseven +1 yıl Peki sen bilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
O kadar uzun yolda niye rahat birşeyler giymedin ki eşofman şort falan
Ya etek daha rahat ama bunu düşünemedim
Ne kadar kısa ki etek lavuklar bakıyor
Baya kısa ya
Yaz ayındayız sonuçta etek giymek normal yani. Onlarda bakmasın saygısızlar
Bakıyorlar, rahat oturamıyorum bile
Yapacak birsey yok goz tacizine kurban olmuşsun
Baya hem de
Geçmis olsun diyelim
Sağol ya, napcam ben, daha molaya 3 saat var
3 saat daha takma birak bakip dursunlar.. sende baska seyler dusun ugraş bul... gerekirse buradan sohbet et birileriyle yasadigin bu olayin pskilojis8nden uzaklaş
Ya her yerim ortada, rahat oturunca etek siyriliyor çamaşıra kadar görünüyor 🤦 napcam ben ya
Yapacak birsey yok biraz goz ziyafeti ceksinler sende kasma artik giymisin degistirme 8mkanin yok.
maalesef, böyle kaldım ya🤦
Geçmiş olsun dikkatsizligin bedeli
🙄malesef ya, offff
Takma kafana olay senin mini etek giymen degilde sana aç kopek gibi bakip rahatsiz edenlerde suç. özgurce istedigini giydirmiyoelar kadinlara
Ama rahatsız oldum yani, çok kötü durum, her yerim meydanda resmen 🤦
Dayanacak cekeceksin
İşkence resmen, oynuyolar
Gozunu kapat uyuyormus numarasi yapp
Çanta hırka vs varsa kapatabilirsin
Her şey bagajda ya 🤦
Bekle mola da alırsın
Of ya, oturamıyorum bile rahat
Ya sen bi rahat otur önce onlar utansın halinden sen niye utanıyosun sabret inince alırsın
Utanma değil ki rahatsız oldum
Anlıyorum maalesef ülkemizde geri kalmış insanlar var hala ama rahat ol sen
🤦bakalım, molaya gelelim de
Kurgu guzel de biraz daha detaylandirmalisin
😁
Kurgu yapmayın şurada
Mental kaldırmıyor yazmayın gari
Ateslendirme ortaligi
Hayırdır birader de
Artık nasıl biter o yolculuk bilmiyorum
Berbat
Daha fena
Neden
Gel anlatayım :)
Arada bi frikik ver
Ne alaka ya
Cokmu guzelsin...
Ya ne alakası var
Uzun yolmu
11 saat falan, daha 4 saat oldu
Ooo ne güzel etkilenşyolar senden işte
Rahatsız oldum
Ya boş ver millet neler giyiyor şortmu var etekmi
Mini etek
Ben bişey yaşadım bu tarz anlatsam ooo
Ne yaşadın
Mini etekli ince çoraplı biri ile tanıştım trende bakıştık çok etkiler çorap beni ve o gün görüşüp birlikte olduk
🤦🙄
Noldu
Bir şeyle ört
Çantam bagajda🤦
Mola arasında alırsın
Of ya, rahat oturamıyorum
😕
🙄🥺
Hmmm
Gece gece uyumayıp sana mı bakıyorlar
Keyfine bak
Zevk almaya bak