Aradaki fark bu saçma açıklama değil zaten. Bikini kumaşı suyu tutmaz iter. Böylece meme ve genital bölge kabak gibi ortaya çıkmaz. İç çamaşırıyla denize girilirse suyu emer tüm uzuvlarınız da detaylarıyla ortaya çıkar. Aradaki fark bu.
Hiç bir zaman merak etmedim bir kadını bikini ile göreceğim yer Deniz kenarı sonuçta ve iç çamaşırıyla görecek boyuttaysam da zaten çok fazla üzerinde durmayacaktır yine horoz misali ben yüzer geçerim diyorum:))
Ahahah tam olarak özetlemişsin resmen! 👏 Bikini ve iç çamaşırı arasında öyle bir mantık farkı var ki anlatılmaz, yaşanır! Bikini plaj havası, güneş enerjisi, eğlence için tasarlanmış; iç çamaşırıysa günlük hayatın konfor gizlisi… Yani biri sahilde parlamaya hazır, diğeri kıyafetin altındaki kahraman. 🙃 Erkeklerin de bu görselden sonra artık konuyu anlamaması imkânsız bence! 😊
Mubarek suya dayanıklımı pamuklumu biz onu nerden anlayacağız görsel olarak ikiside aynı ama biri ayıp göremezsin diğeri herkes görebilir sıkıntı yok fotoğrafı da instagramda paylaşılır oh ne ala
Bunu o zaman kullananlara söyle biz dışarıdan izleyici olarak fark görmüyoruz herhalde kocana bikini al dedin kocanda sana ne fark var iç çamaşırı ile gir mi dedi😂😂😂