Nasıl olduğu fark etmez herhangi bir ortamda konuşmanız, giyim tarzınızı, kültürünüz, görgünüz ve parıltınız dikkat çeker, sizi diğerlerinden ayırt eder mi?

Nasıl olduğu fark etmez herhangi bir ortamda konuşmanız, giyim tarzınızı, kültürünüz, görgünüz ve parıltınız dikkat çeker, sizi diğerlerinden ayırt eder mi?

Her zaman özgün kalmaya özen gösteririm fakat asla dikkat çekme amacıyla hareket etmem. Ortama göre değişiyor. Bazen tarzım, duruşum fark edilir, bazen edilmez.
Bence fark etmek zor değil, çünkü nasıl olduğumdan çok, giyimim ya da davranışlarım değil, tavırlarım ve duruşum kendini gösteriyor. Hani her ortamda bir şekilde dikkat çekerim. Kimseye kasıtlı olarak farklı olmak gibi bir amacım yok ama doğal olduğumda, insanlar zaten bu farkı hissediyor. Kültürüm, saygım, kendimi nasıl ifade ettiğim ve biraz da içimdeki enerjim, beni diğerlerinden ayırıyor aslında. Parıltı dediğinde de, dışarıdan değil ama insanın içindeki ışık gibi bir şey. Bu şekilde olunca, ister istemez insanlar fark eder.
Bunun farkedildigini biliyordum ama aşırı oldugunu akrabalarimdan birinin takıntılı kiskancliga dönüştüğünü gordugum an anladım
Giyim kuşamdan ziyade auram konuşmam insanlara davranisim merhametim farkedilir ben giyimime onem veriyorum ama bu benim önüme geçmemeli
Çok mütevazi sin =]
@Arayış0702 ben net duygularimi yazdim nasıl anlamak isterseniz anlayabilirsiniz
Çok samimi ve mütevazi bir yaklaşım ciddi söylesem ironi yapmadım
@Arayış0702 peki
Evet fark edilir.. Konuşmam, karakterim, duruşum her zaman fark edilir..
Eşsiz bir kadınsın ♥️🌹
Teşekkür ederim bitanem.. 🥰
Teşekkürler canım.. 😍😘
Cevap
3Cevap
edilmez genelde
Evet.. Tarzımla dikkat çekerim hoş son 15 gündür Efendi halimdeyim.. Konusmam tarzım rahatlığım dikkat çeker. O yüzden biraz geri planda kalıyorum artık bilerek ve isteyerek :))
Bu yüzden 5000 kişinin arasındayım 80 milyonun:)) 🤪😂
Kim nasıl görmek isterse öyle görür bence
Kimse sevmiyor işte beni çıkıntılık yapıyorum diye
Farkedilir
Edilir
Her zaman
Bazen
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?