İnsanız nefsimiz var doğamız gereği herşeyin en iyisini istiyoruz. Kadın ise söz konusu olan hemen özellikler sayılmaya başlanıyor; Güzel, seksi, alımlı, bakımlı, tutkulu, zeki, merhametli, becerikli olsun... Erkekse eğer; güçlü, kaslı, evine bakan, mesleği, VS VS... Şimdi soruyorum sana böyle eksiksiz bir kadın/erkek neden senin olsun? Senin farkın ne?
Bende böyle bir soruya hemen cevap veriyorum neden olmasın? Konuşkanım, girişimciyim, mizahım gayet iyi, çoğu kişiden daha çok bilgiye sahibim, mesleğim var, evime bakıyorum, elim yüzüm düzgün, göbeğim olsa da kollarım kaslı, gerisini de devamında hallederim, dikkat çeken birisiyim. Böyle birisi de benim olabilir yani. Herkes ortalama kendi segmentinde birisini bulur.
Maksat insan kendini göstermekse şayet kendini aldatır. Bazen görürüz güzel hatunların yanında ki erkekler neden yakışıklı olmaz diye şaşırırız. Şimdi sormak lazım. Bu hatun bu erkekte ne buldu. Daha iyisini bulamaz mıydı? Demek ki işin aslı Akıllı olmakmış. Özgüveni yüksek olan kişi her zaman öndedir. Çok yakışıklı olmaya gerek yok. Bunu kullanamadıktan sonra neye yarar. İki kişi var diyelim. Biri çok yakışıklı diğeri de o kadar değil uyada saçları dökülmüş diyelim. Yakışıklı olan ben bu kıza nasıl yaklaşırım, bir sebep olsa, bana bir bakış atsa, yanıma gelse diye düşüünür de düşünür. Düşünür ama zaman geçer. Diğer erkekte (kel) ilk gördüğünde kıza yazmaya başlar, diyalog kurar, sempatik görünmeye çalışır. Yani aklından hiç bir şey kurmadan diyaloğa başlar. Ben bu durumu çok tasvip etmiyorum ama İşin özeti bu. İlk önce davranan kazanır. Bana göre bir şey değil bu durum. Ne isek öyle görünmeliyiz
Bence bir erkek kadınına dünyasındaki tek kadınmış gibi davranmalı, ilişkilerimde buna özen gösterdim çoğu zaman. Iliski evresinde yaşanılanlarda evliliğe götüren adımlardır. Bir kez evliliğe yaklaştım ne yaptımda evlenmeye kararlı hale geldin benle diye sorduğum da bir otobüs yolculuğundayken kaza geçirdiğimiz de anında onu sarıp çizik dahi almamasını sağlamıştım hep onu düşünüyormuş. Tabi bir çok etmen daha varda o en ağır basan olmuş. Kısacası böyle olmak gerek et ve tırnak misali ama sıkmadan yormadan severek.
dünya üzerinde , en kötü ihtimal , huyu huyuma boyu boyuma şeklinde tabir edebileceğim minimum bir kaç milyon kadın vardır.. Bunlardan bir tanesi neden seçmesin beni? farklı olduğumu da iddia etmiyorum , kusursuz bir kadın da aramıyorum. İlla ki bir tanesi bile olsun, hoş adammış yahu der her halde bana bakınca.. bu da yeterli olsa gerek.. meseleyi büyütmeye gerek yok bence :)
Bana göre benim farkım insanlara kolayca içimden geçenleri söylemek, insanların arkasından konuşmak yerine yüzlerine konuşmak, kişilerin demiş olduğu cümleler üzerine yaptığı eylemler üzerine konuşmak kısacası kalbimden geçenleri direkt insanların yüzlerine demektir gadası.
"Bu benim hikayem ve bu dünyadan ayrılırken hiç kimseden nefret ederek ayrılmak istemiyorum" İşte bu yüzden bana mutluluğu vereceğine inandığım bazı şartlara , isteklere sahibim. Çünkü kendini yetiştirememiş, ilkel güdülerini eğitememiş bir adamla mutlu olamayacağımı biliyorum. Farkım farkındalığım
Ben bir hiçim.. Kadın insan bizler insanoğlu.. Kendince beni seçen kadının mutlaka bir bildiği var diye düşünürüm.. İnsanlar bir gün ve maalesef illa başlarına bir kötülük geldiginde hayattaki pozisyonları , görünüşleri, yaşları, goz renkleri, boyları, statüleri , ekonomik durumlari ne olursa olsun insan olduklarını hatırlayacaklar.. Ve sadece kalplerinin sesini dinleyecekler. Dogada hislerine en güvendiğim cinsiyet dişidir bana göre. O yuzden basa dönüp seçiyorsa bir sebebi olmalı der ve susarım
Övünmek ile kıvanç duymak arasında ince bir çizgi var. Sahip olunan değer ve erdemleri , başkalarının takdir etmesini beklemek benim düşünce tarzıma göredir. Etmiyorlarsa da , bu bana bir şey kaybettirmez.
Bu konudaki düşüncem , herkes eteğindeki taşları döker. Beğenen alır , beğenmeyen bırakır.
Dolayısı ile , söz verdiğim ve verebileceğim tek şey , seven bir kalp , ömür boyu yanında olma sözüdür.
Bilmem bir olayım yok bence. Herkes kendini övmüş maşallah da bir insanı ancak onu tanıyan övmeli anlatmalı diye düşünüyorum. herkes saygılı herkes kıymet biliyor herkes sadık…eeee bu kadar sorunlu ilişki çift nedir o zaman🤣🤣
Eksiksiz olsun diye bir arzum yok, kimse kusursuz değildir, sadece benim olsun gibi bir isteğimde yok, sevgili olayı bana ters, ama bakımlı olsun düzgün fiziği olsun sevişmeyi bilsin, doyumsuz olsun isterim çünkü bende böyleyim, bende olmayan bişeyi karşıdan istemem, çünkü buna hakkım yok.
Manavdan meyve seçmiyoruz. Nicelikler anlatılabilir, nitelikler kısmen dile gelir, fakat özde herkeste farklı olan bir cevher vardır. Onu gördüysem, onunda bende görmesini beklerim. Farkım bu, dileğim bu. Abiyane tabirle, boynumdan aşağı herkes gibi yukarısı kimse gibi..
Aslında çok fazla bir şey istemiyorum. Güzellikten ziyade çekici, bakımlı ve tutkulu olsun yeter çünkü bende bakımlı, tutkulu bir insanım birbirimize ayak uydurabilecegimizi düşünüyorum... En azindan kıymet bilen sevgisine sahip çıkan değer bilen bir insan olduğumu düşünüyorum. Saygılar...🙂🌹
Benim olsun dediğim zamanlarda tipsiz olduğumun farkında değildim. 13 kere reddedildim hiç sevgilim olmadı. Şuanda kesinlikle hiçbir kızın bana bakmayacağının farkındayım o yüzden denemiyorum 4 yıldır.
Farklı değilim herkesle aynıyım onunla olunca heyecandan elim ayağıma dolanabilir iki kelimeyi bir araya getiremeyebilirim ama ona değer veririm kendimden bile sakınabilirim
Anlayışlı olmalı 4/4lük kimse olamaz karşılıklı uyum olduktan sonra bence gerisi teferruat bazıları için ise takıntı. Kendinden ziyade başkaları yakıştırsın amaçlı olur.
Benim Farkım Adamlığım İnsanlığım. Senin ya da onun olunacaksa neden İnsana Düşünme Yeteneği Verildi. Herkes Olduğu Gibi Kalmalı. Herkes sevgiyi insanca yaşamalı. Kendine benzetmiş Sen kendi düşüncelerini kendi kalıbına sokmuş San onun bir varlığı yoktur zaten sevgini de hiçbir anlamı kalmıyor
Bence fark yok herkes bu kriterleri. ister nasipse olur nasip deilse olmaz en azindan farki dile getirip herseyin iyisi olmasini istemek fark bu nefes alsin yeter demiyor😏