Saç Bakım konusunda 345 cevap paylaştı. 30 yaşa adım atıncaya kadar pek fazla ihtiyaç duymadığım bir kısım alışkanlıklar ne zamandır yerleşti hayatıma.
- gözenekleri belirginleşen cildim için bioderma gözenek sıkılaştırıcı krem. gözeneklerin küçüldüğünden pek emin değilim ama yüzümdeki o yağlılık hissini azalttığı için çok mutluyum.
- haftada üç kere falan, banyodan çıktıktan sonra st. ives apricot scrub ile yüzüme peeling yapıyorum. bu marka türkiye'den çekildi maalesef, ablamlar kanada ziyaretine gidene kadar stoklarım dayanır umarım:)
- saçlarım konusunda şanslıyım, bu kadar boyaya rağmen sorun çıkarmıyorlar bana. bu da esasında yağlı olan saçlarımı boyaya boyaya normale çevirmiş olmamla alakalı olabilir:)
- yazın istanbul'un vıcık vıcık rutubeti yettiğinden kulanmıyorum ancak kışın duştan sonra bebe yağı kullanırım. sabunla yıkandığımdan banyo sonrası cildimde kuruma ve gerilme oluyor, o sinir bozucu kaşınma hissini bu şekilde engelliyorum.
- epeyce bir arama tarama işleminden sonra en şahane ayak bakım ürünlerinin lapitak'tan çıktığına karar verdim. duşta ayaklarımı ponza taşıyla temizleyip fırçalıyorum, ardından da lapitak'ın topuk çatlakları için ürettiği çok şahane kremini sürüyorum. o kremi ayrıca sürekli çatlayan dirseklerime de sürüyorum, pek güzel oluyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzelligimin sirri ka$larimi cok güzel alabiliyor olmam ve kirpiklerimin uzun olmasi...
Ka$ ile göz cok önemlidir bence güzellik konusunda... gözlerinizin renginden daha cok bakislariniz önemlidir... güzel güzel bakin etrafiniza...
Cildinize iyi bakin, iyice temizleyin yatmadan önce... kullanacaginiz bakim kremlerini dikkatlice secin...
Saclarinizi yüzünüze yakisan bir modelde kestirin ve sac renginizi de ten renginize göre secin..
Size yakisan kiyafetler giyin... rengi saciniza ve ten renginize uygun olsun...
Makyajinizi sade tutmaya calisin... dogal halinizle güzel olsaniz bile sizi bir ton makyajla gördüklerinde "bu makyajsiz kesin cirkindir" etkisi yaratmaz en azindan...
Sizi siz yapan sadece dis görünüsünüz degil kisiliginizde cok önemli bir faktör... bir insan isterse dünya güzeli olsun eger huyu kötüyse gözünüze cirkin gelecektir... ama hem güzel hemde iyi huylu olursaniz iste o zaman vazgecilmez olursunuz...
En önemlisi kendi degerinizi bilin ve kendinize güvenin... unutmayin güzellik icten de gelen bir seydir...31 Yorumla
+1 yılmakyaj yapmaz isen güzellik sırrı aramana gerek kalmaz bence.. O şeyleri yüzünüze sürüyorsunuz sonra onları temizlemek içinde bi ton malzeme kullanıyorsunuz..cilt mi dayanır buna.. vücut güzel kalabilir ama yüz kesinlikle çok deforme oluyor bu makyaj yüzünden.. doğal istiyoruz doğal :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ben fazla makyaj yapmadıgım için suyla yıkıyorum o ürünlere gerek kalmıyor
- +1 yıl
hastasıyızzzzz :)
göbeğim için hergün minimum en az iki çikilota düzenli alkol.
kel kafam için düzenli cöle
sivilcelerim için bol bol çekirdek..
şaka lan şaka filinta gibiyim maşallah. :)84 Yorumla- +1 yıl
:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
saçım ıçın:kullandıgım bır yag var onu her hafta kullanıyorum saç uzatıyor ve kırılmıyor.ve elıdorun nao teknolojılı sampuanını kullanıyorum ıçıne saçı agırlastırmayan kremınden eklıyorum sampuanla ıkısını karıstırıp oyle kullanıyorum ıçınede cevız yagı katıyorum
ayaklarım ıçın ayaklarımı hergun buzlu suya sokuyorum suyun ıçıne bıraz bebe pudrası ve gül suyu katıyorum ölü derıyı atıyor
ellerım ıçın manıkurumu fılan kendım yaptıgımdan dolayı bolca nemlendırıyorum
bacaklarım ıçın lımon yagı bebek yagı ve badem yagı suruyorum sadece havluyla bastırmadan kuruluyorum cıldım parlak kalıyor
yuzum ıçın ıse toz kıl ve lımon karısımı uyguluyorum bunun ıçıne greyfurtlu tonık katıp karıstırıyorum sıyah nokta ve sıvılcelerı engellıyor12 Yorumla- +1 yıl
ben de diyorum bu kız neden bu kdar güzel:P
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.özgüven, kendini beğenmek. bunların enerjisi bütün görünüşe etki ediyor, en önemli etki bunlar.
2.fondoten pudra kullanmam. ağır makyaj yapmam. güneş koruyuculu krem sürerim. dolayısıyla cildimi koruyorum.
3.şampuan ve saç kremim bitki özlü. kimyasallardan mümkün olduğunca uzak duruyorum.
4.şifa çalışmaları sayesinde yüz simetriğim ve bacaklarım düzgünleşti. yoga da ekstradan destek.
5.genetik
6.kola içmem, kahve çok az tüketirim. tuz az kullanırım. gofret bisküvi vs. yemem.
7.sabah ve akşam cilt temizliği+nemlendirici cildi temiz ve güzel tutmak için yeterli.
8. 27 yaşındayım, saçım bir kere boyandı. O da aktı yine doğal halinde. Saç boyasına karşıyım.
9. güneşlenmem. solaryuma girmem. vücuduma değer veriyorum.20 Yorumla
+1 yılkesinlikle bacaklarimin,kollarimin ve hazinemin (anladiniz siz onu) kilsiz olmasi! ve sonraa...bal! dudaklarima bal sürüyorum ,labelodan her türlü kremden daha iyi geliyor, uzun ve bakimli saclar ,onlari hint yaglari ile besliyorum ve bol spor,zamanim oldugunda fitnes yapiyorum,evde yapiyorum,stres attiriyor,insan alistiginda birakamiyorda sporu ,benim sirrim saglikli bir yasam :)
13 Yorumla- +1 yıl
Zamanım olursa bende spor yapacağım ama maalesef zamanım olmuyor
- +1 yıl
zaman sorununuzu anliyorum :( ilk basta bendede öyleydi, en iyisi sporu aksam yemeginden sonra yapmak ,en az yarim saat,ben bir saat yapiyorum,tüm vücudu hareket ettirmek lazim,öyle karin eritendi suydu buydu ise yaramiyor,calistimi tüm vücut calisacak,fitnes hakkinda coook bilgi edindim,bence 10 dakka ile baslayin kizlar..ya insan terliyor falan ama bittikten sonra 1 saat dayandigima cok seviniyorum ve moralim düzeliyor :D
ben avene temizleme jeli kullanıorum haftada bir peeling yapıorum vucuduma banyodan sonra vanilyalı losyon sürüorum ımmm misss :) saçlarıma haftada bir yada vaktim olursa 2 kez bakım yagı sürüp bekletip yıkıyorum dişlerimi düzenli fırçalıorum tırnaklarıma bakım yapıorum saçlarımın kırıklarını kendim kesiorum kuaförler kırık kescem derken yarıya indirioda :D bu kadannn benimkiiii
20 Yorumla
+1 yıl1) eğer doğuştan gelen biraz bile güzelliği yoksa insanın napsa nafile olur
2) saçlar için yumurta bal ve zeytinyağı harika gider güzel görünür
3)SPOR-Dengeli Beslenme
4)özgüven
5)duruş,hal hareketler
6)ayak ve ellere özel bakım(mesela ben ellere çok dikkat ederim)
7)makyaj yapçağımız zamanda hafif ve ten rengine uygun bi makyaj güzel olur
8)gülüş
9)kıyafet ve beden temizliği
10)güzel koku10 Yorumla--vücudum için dustan sonra haftada 1 organik susam yağı sürerim müthiş parlatıp nemlendiriyor
--yüzüm için yine haftada 1 dustan sonra 1 tatlı kasığı bala yarım tatlı kasığı toz seker koyar peeling yaparım..yüzümün rengini açıp nemlendirip gözenekleri temizliyor ve canlandırıyor..
şimdilik sırlarım bunlar saçlar için hala formül aramaktayım ama güzel saçlarım olmasını röfleye borcluyum daha güzeli için bitkisel bişeyler arastırıyorum10 Yorumlahiç birşey... sadece banyodan sonra nemlendirici o kadar... saçıma saç kremi bile kullanmam. çünkü saçlarımda hiç boya yok. yüzüme fondoten ya da pudra sürmem. genelde makyajım sadece göz kalemi, rimel ve rujdur. 2 çocuğa rağmen çatlağım da yoktur hiç.
00 Yorumlaben hiçbirşey yapmıyorum.manikürümü pedikürümü kendim yaparım.saçlarım ve bedenim için hiçbirşey yapmam ama hepsinden memnunum.soğuk suyla yıkandığım için cildim yumuşaktır hep.birde aşk çocuğuyum ben bu nedenle kendiliğimden güzelim :))
20 YorumlaHer duştan sonra bebek yağı.Sonra duruluyorum durularken de sıcak suyla bacaklarıma kese yapıyorum sonra soğuk suyu tutuyorum selülit ve çatlaklar oluşmasın diye (:
Alkol,sigara,kahve tüketmiyorum.Abur subur ve kolayı da azaltmaya başladım.Yeşil çay içiyorum,bol bol su içmeye çalışıyorum.Asansör kullanmamaya gayret gösteriyorum.Ve tabii ki spor.00 Yorumlasaçlarıma serum kullanıyorum ve fön suyu haftada bir
manikür pedikür
makyaj far kalem çok abartılı yapmam
nivea nemlendirici kullanırım
rejoice şampuan kullanıyorum 2 si 1
bacaklara veet temizleme mendili süper oluyor
lapitak ayak kremi
kaşlarımı almam sadece makaş biraz üstlerden kırpıyorum bir de kaş tarağı yüze ayrı bir güzellik katıyor00 Yorumla
+1 yılO zaman benden de bir guzellik sirri: geceleri yatmadan once ayni oranda karistirilmis hint ve badem yagini bir rimel fircasiyla kirpiklerime suruyorum. Hem guclenmelerini sagliyo, gurlestiriyo hem de uzatiyo
00 Yorumlavalla ne yalan söyliyim hiçbirşey yapmıyorum =/ yüzüm zaten güzel pürüzsüz gerek duymuyorum.. sadece saçlarım için yeni başladım yağ falan aldımda bi işe yaramadı saçlarım dalgalı ama elleynce kurudur bi onunla derdm oluyo
00 Yorumla
u +1 yılBenimki tamamen Allah vergisi hiç sırrım yok benim :))
33 Yorumla- +1 yıl
Ne yani biz çirkinizde güzelleşmek için mi uğraşıyoruz
- +1 yıl
Yoooo, ben benim sırrım olmadığını söyledim.
- +1 yıl
Şakaydı zaten
- Saç Bakım konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılbebek yagım kesınlıkle olmazsa olmazım onu hemen dustan sonra ıslakken surmelısın kı vucudun çeksın.. Yararı tartısılmaz bıle..
kese şart.. Sauna bırde..10 Yorumla bu sitede de masallah cirkin kız yok :)
ben cok fazla bakım yapmıyorum vucuduma nemlendirici yetiyor yuzume de peeling ve nemlendirici kullanıyorum o kadar22 Yorumlakil ve maya maskesi :) bir de vazelin markalı bir nemlendiricim var cildime iyi geliyor. ayrıca her banyo ve duştan sonra vücudumun her yerine güzel kokulu vücut losyonları sürerim cildimi dinlendiriyor ve çok iyi geliyor.
05 Yorumla- +1 yıl
Hmm kil maskesini bende düşündüm ama çok uğraştırıcı
- +1 yıl
Hmm , avonun içeriğine güvenmiyorum ama ileride zarar verebilir =) yinede güzellik sırrını paylaştıgın için TŞK hiçbir kız kolay kolay sırrını paylaşmaz
+1 yılbal maskesi yapıyorum hergün.Balın içine zeytin yağı ve 1 damla gliserin ekliyorum yüzüme sürüp 15 dk bekletiyorum ılık suyla yıkıyorum.Haftada 1 de sabun köpüğüne 1 şeker kaşığı şeker koyup yüzüme sürüyorum peeling etkisi müthiştir:D
02 Yorumla- +1 yıl
yok peteği sürüyorum yüzüme
Saç Bakım konusunda 616 cevap paylaştı. Bol bol gülmek, kahkaha atmak bedenime ve bana iyi gelir :)
44 Yorumla- +1 yıl
aynen :)
+1 yılyüz için RoC 'un serisini kullanıyorum yüz bakımı, harici olarak fiziğim için spor salonuna çocukluğumdan beri gidiyorum, yakışıklılık kısmı anne ve baba güzelliğinden geliyo yapacak bişe yok mükemmelim nokta.
00 YorumlaHergun elma yiyorum cildi temiz ve canli tutuyor yaslandirmayi geciktiriyor
baska birseye de ihtiyacim yok :)))00 Yorumla
+1 yılpekı bebek yagını nasıl arındırıyosun cılt emmıyokı yıkanıncada koku kalmıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Çok hafif sürüyorum cildi yağlandırmayacak şekilde fazla gelirse biraz kuruluyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim güzellk sırrım.. sabahları 1 kaşık bal ve gece yatarken artı sabah uyandığımda 1 bardak süt. saçlarım için bemix, bepanthen, saf zeytinyğı , badem yağı limon karışımı maske haftada 1.. cildim için kil maskesi ve limonlu yoğurt maskesi.. artı hergün 1 bardak lavanta çayı cildi bebek gibi yapıyor.. spor düzenli beslenme falan filan:))
00 Yorumla
+1 yıldudakklarıma bal sürüyorum müthiş parlaklık kazandırıyor..temizleyici tonik kullanıyorum deniz mineralli :)
00 Yorumlagüzellik sırrım lavanta kekik ve badem yağının bileşiminden kaynaklanan doğal bir yemek :)
sabah akşam yerim. çok güzelim , çok alımlıyım10 Yorumla
+1 yılÇirkin kadın yoktur az votka vardır sözünden yola çıkarak...
Çok votkanın güzelliğin sırrı kanaatine varıyorum.00 Yorumlaher gün düzenli :duşumu alırım saçımı dağınık bırakmam haftada bir berber volkanda sirimi yaptırır maskemi yaptırırım kıyafetime dikkat ederim:)bnden kralı yok
00 Yorumlagüzel bakan güzel görürmüş.. bakmasını da bilmek gerek
yoksa sokaklar koket dolu.. ::))11 Yorumlaspor, dengeli beslenme :D genlerim, ve gunde 3 kez dus alip cildime asiri bakmam
00 Yorumla
+1 yılBenim icin guzelligin sirri dogalligi fazla bozmamaktan geciyor.
00 Yorumlagüzel olan zaten güzel olur öyle özel bişey yapmaya gerek yok çuval giyse saçına saman taksa yakışır
00 Yorumla
+1 yılher zaman temiz gorunmek gerekir bembeyaz bi guluş gerekirse renkli lensler gerekirse dogal gorunum saglayan hafif makyaj bizi güzel gostermeye yeter :)
00 Yorumlacildim için limon ve hiçbir zaman aşırı makyaj yapmam
00 Yorumla
+1 yılgüzelliğimin sırrı yüzüme hiçbir bakım maskesi,pudra fondöten gibi şeyler sürmemem.sadeliğim.
11 YorumlaAnanas güzelleştiriyomuş. Öyle diyo hep.. Ben de kasa kasa alıp yediriyorum..
11 Yorumlagym -spor en az 2-2,5 saat spor haftada 1-2...sigara yok,sabahları bal+yoğurt...:)))
00 YorumlaBunların hepsi hikaye benim güzellik sırrım annem
ona benzemem :))320 Yorumla- +1 yıl
Bakım falan yapmıyormusun peki en azından bir nemlendirici
- +1 yıl
Hmm =)
- +1 yıl
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
- +1 yıl
Şahidin var mı penti?
- +1 yıl
Ben bakım yapmayı seviyorum bunu güzelleşmek için değilde zaman geçirmek için yapıyorum zaten fazla birşeyde yapmıyorum hafif içerikli nemlendirici , bebek yağı ve maske
- +1 yıl
Bebeklik meselesine şahit olan var mı ? Nereden bilelelim :)))
- +1 yıl
Evet zaten birşey yapmayanların halini görünce korkudan yapıyor insan
- +1 yıl
Ama ben sana söylemedim ki neden üzerine alındın anlamadım
- +1 yıl
Amanın ortam gergin ben sormadım şahit mahit :S
- +1 yıl
Önemli değil mesela sende " senin yaşlarda birşey kullanmıyordum ama bebek gibiydim " dedin ama ben alınma gereği duymadım sende duyma salla gitsin :D
Güzellik sırrım gülüşüm:)
10 Yorumlaalkol sigara ve minyon tipli olmama..
00 Yorumlaanlatmayın kız! nazar değecek şimdi :D:D:D
00 Yorumlagörenin gözlerinde diyesim geldi başlığı görünce..
00 Yorumlaiçerim güzelleşirim ;)
21 Yorumla... Arabalar için de önerileriniz var mı? :)
13 Yorumlaaaa... yaşasın siteye güzellik uzmanı gelmiş...
01 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılhiç birşey yapmamam . olamazmı olabilir ;)
00 YorumlaSırlarımı kimseye söylemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzelliğimin asıl sırrı anneannemdir :).
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGelelim diğer sırlara. Her duştan sonra bebe yağı. Onun üstüne ballı krem. Her duşta ayak peelingi. Arada ılık suya tuz ve limon koyup bekletirim. Ellerim ve ayaklarıma deli gibi vazelin sürüp pamuklu çorap geçiriyorum yatarken. Sabaha pamuk gibi oluyorlar. Saçlara arada hint yağı, ıvır yağı, zıvır yağı karıştırıp sürerim. Her duştan sonra lorealin pek sevdiğim bir spreyi var onu sıkıyorum kırılmasın diye. Nadiren kafama nylon çorap geçirip uyurum. Sabaha fönlü gibi oluyor.
+1 yıldoğal olmama... :)))
00 YorumlaALLAH çok şükür =)
00 YorumlaMelezlik.
15 Yorumla- +1 yıl
Hiç mi bakım yapmıyorsun peki?
Kahkaha
00 Yorumlamaskeler falan :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hangi maskeler ne işe yarıyor bir sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğuştandır insanın güzelliği
00 Yorumla
+1 yılbadem+zeytinyağı
00 YorumlaAltyapı sağlam : )
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam