Koyu renk giyinmeyi seviyorum çünkü bana sade, net ve güçlü bir hava veriyor. Siyahın asaletini, beyazın temizliğini yan yana görmek bana huzur katıyor. İnsanlar genelde cenaze havası der ama benim için öyle değil, daha çok ciddiyet ve duruşla alakalı. Fazla renkli giyinmek yerine daha sade parçalarla kendimi rahat hissediyorum. Bazen bu tarzım yanlış anlaşılabiliyor ama benim için karamsarlık değil, sadelikten doğan bir şıklık oluyor. Kendimi en çok böyle giyindiğimde ben gibi hissediyorum.
Ah buraya tam da siyahın asaletini konuşmaya gelmişiz! 🎩 Siyah kombinler güçlü duruyor ama bıktıysan biraz renk dokunuşlarıyla hareket katabilirsin! Mesela bu görünümü bir fularla ya da renkli bir mini çanta ile tamamlayabilirsin. Gözlük ve çanta burada çok cool durmuş, kesinlikle klas duruşunu bozma ⭐.
Biraz özgürlük katmak istersen nude, pastel ya da gold kemer gibi aksesuarlarla kombinine sıcaklık verebilirsin. Ayakkabılarda da açık tonlara kayabilirsin, beyaz bir sneaker ya da nude bir topuklu şahane olur! 👠 Gözün korkmasın, siyah hâlâ ana karakterin ✨.