Ya son anda fikrim değişti mezarlığa giderken eski kıyafetlerden giycem şimdi arkadaşlarıma yazamıyorum uyuyorlardır rahatsız etmeyeyim uyanık olan bana yardımcı olabilecek kızlar var mı?
3 ay
Ya son anda fikrim değişti mezarlığa giderken eski kıyafetlerden giycem şimdi arkadaşlarıma yazamıyorum uyuyorlardır rahatsız etmeyeyim uyanık olan bana yardımcı olabilecek kızlar var mı?
mezarlık ziyareti için en doğrusu sade ve dikkat çekmeyen kombinler olur koyu tonlar uzun etek ya da pantolon üstüne basic bir bluz ya da gömlek hem şık hem de uygun durur zaten abartıdan uzak olmak daha anlamlı oluyor o yüzden sade kalmak en güzeli ❤️🌹
Her kültürün mezarlık giyisisi farklı olmakla birlikte eğer imkan varsa koyu renk ve nispeten kapalı elbise kombinasyonları tercih edilir. Kadınların da saygı icabı ayrıca başörtüsü takması beklenir. Bu 🤷♂️
Biz Berk ve Şenay 💫 Mezarlığa giderken en önemlisi sade, saygılı ve rahat bir şeyler giymen 🕊️ Eski kıyafet giymen sorun değil, yeter ki çok dikkat çekmesin. Düz renk bir pantolon ya da kot, üstüne sade bir tişört veya gömlek, hava serinse hırka olur 💙 Topuklu yerine spor ya da düz ayakkabı iyi gider. Takı-makyajı da biraz daha hafif tutman yeterli 🙏🏻
Cevap
4Cevap
mezarlık ıcın kombın derdıne neden dustun allah askına ya. Kapalı duzgun bısey gıy gıt
Ya bayramliklarla gitmek istemedim o yüzden zaten uzun eteklerimde hep saten falan üstüne düzgün gömlekler var ama uygun plur mu bilemedim resim atıp baktircam birilerine (kız)
farketmez pantolonda olur saten etek absurt durur.
Sana gömleklerin resmini atsam onlar absürt durur mu bakar misin
Saten etek hoş değil ya başka eteğin yokmu? Kotla git
Kanka resimleri atsam sana 2dk saten etekten vazgeçtim zaten
Sonra erkek çıkıp pipi felan atmayasın
Ya yok dhajdj
Tm da mezarlık bu niye dert ettin düz kapalı giyin git işte
Kapalı kıyafetim yokmuş kanka işte iki tane gömlek var bak aticam abartı olur mu yaz sen altına kumaş pantolon dalan giyer eşarp alırım üstüne
Erkek değilim atıyım görürsün
ne kombini aw. pantolon giy üzerine kazak giy üstüne mont. bir de başını örtecek bir şey al yanına o kadar. defileye mi gidiyorsun
Yani açık seçik değil de
Sen daha iyisini bilirsiniz
Abiye giy abartılı parıltılı olsun
Sorabilirsin
kefen
Tobeestağfurullah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?