Safiye soyman arkadaşı Bahar Öztan'ın cenazesinde tarzı ve kombini ile çok eleştiri almış. Siz olsanız nasıl gitmeyi tercih ederdiniz?

Safiye soyman arkadaşı Bahar Öztan'ın cenazesinde tarzı ve kombini ile çok eleştiri almış. Siz olsanız nasıl gitmeyi tercih ederdiniz?
Kimi ne ilgilendirir, herkes gibi siyahlara bürünerek mi gitmek lazım? Kıyafetin içindeki kişinin arkadaşı için oraya gitmesi önemli olan değil mi? Kıyafetlere bu kadar anlam yüklemek saçma, kim nasıl kendini rahat hissediyorsa öyle giyinsin.
Tabi gitmek çok daha önemli. Bende dikkat etmem öyle ne giyinmiş ne yapmış diye. Önemli olan orada bulunması.
Normal insanlar böyle gitmesi doğru değil ama bu tarz ünlü kişiler ki sürekli giyim ve makyaj konusunda gündem olan kisiler cenazeye de giderken dikkat ederler anormal değil bence tam tersi olaydı bu sefer de makyajsız halini paylaşıp linç edilirdi.
Cevap
13Cevap
Hayır bence gidilmez
düşmanımsa o ölen kişi düğüne gider gibi giyinirim , kimse kusura bakmasın ALDJWJSGWSOWLŞ
Ben hiç gitmemeyi tercih ederdim 😄
Sizden korkulur
Sevmediğin biriyse fantezi elbisesi ile gidebilirsin
Hiç gitmem ki ben
Ölmüş gitmiş zaten boş ver
Haha bunu denemek istiyorum ;)
Batıda bile klise ve cenaze kıyafetleri nettir bunun dışındakiyafetle cenaze ve kliseye gidilirse kibarca uyarılır mekandan uzaklaştırılır
Ölüye saygı kalmamış cenazeye enazından makyajsız gidilir bizde tabiki makyaj zaten yapılmaz ve karaya bürünüp baş örtü bile takılır
Caniniz ne istiyorsa onu yapin
ALLAH için namaz kilmayanlarin ölü için namaz kildiklari bir ortamda pekte şey etmemek lazim
Artık neyin abartı neyin normal olduğunu bilemez olduk.
O da haklı onu yapmasa yaşı gözükecek gerçi yine de gözüküyor:)
Çoğu ünlü kafayı ününü korumaya takmış ne bekliyor sun ki
Ahshahahah ilgi acligi neler yaptiriyor insanlara olecegimm
Makyaj yapmayı bile düşünemezdim o an şahsen
Asla gidilmez ayıp denen bir şey var
Hayir genelde sade ve siyah agirlikli giyinirim
Sonradan görme bu kadın ya iyyy hiç sevmiyorum.
Cahil
öldün kurtulduk der gibi
Yaw kafamı buluyonuz
Hoş değil
gidilmez
Hayir kesinlikle
Gidilmez
Rezil olursun
Yok bence
Gidilmez hayatım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?