Evliliği son ayda iptal ettim sizce iyi mi oldu?

istanbulun bir semtinde yaşıyorum 2 ay sonra evlenecek olduğum kişi ise pendik de yani aramızda 55 kilometre var. annesinin rahatsızlığı sebebi ile o pendikte yaşamak istedi bende 2 yıldır çalıştığım iş yerini terkedip 27 yıldır yaşadığım doğup büyüdüğüm evimi mahallemi bırakıp onun orada yaşamayı göze aldım. Ev bakıyorduk sürekli ama bu beğenmiyordu en son duydum ki o annesine otobüs ile gitmek istemiyormuş sürekli. Bende dedim annene 1 arabalik mesafede ev bulursak tutucaz sen ondan dolayı mı attığım evleri begenmiyorsun diyince hayır flan dedi ama niyeti annesine yakın olsunmuş. Dedim ozaman annende bizim ile yaşasın yan yana olacaksak. annesini seviyorum bu arada. ama o yok sen beni annemden ayırmaya çalışıyorsun annem rahatsız zor yuruyor vs dedi baya bi tartıştık en sonunda bizden olmaz dedik ve ayrıldık ben barışmak için yazmasına yazarimda gerçekten onun her dediğini yapmaktan yoruldum nikahı bile onun evine yakın tuttuk. nişanda evi küçük ama bahçesi olduğu halde teyzen vs gelmesin dedi ailemi bir çok yönde rezil ettim akrabalar babam ile kötü oldu nişana bile çağırmadiniz diye ama ben hepsini kız için yaptım iş çıkışı bile onun yanına giderdim 1 saat görebilmek için kaç gece eve gece 1 de geldim ama o daha geçen gün sen bana ne yaptın ki dedi 100 gr bilezik yaptım ona verdim ama 1 2 kere ayrılınca bilezikleri almıştım sonra barışınca 2 tane verdim sonra o ben hepsini istiyorum dedi bende bu sefer vermedim vermedim diye bile benim ile ayrılmıştı. biz bu aylarda çok ayrılıp barıştık ama sanırım olmayacağını anlamam gerekiyor değil mi? Ben ona bütün hepsini vermedim bileziklerin diye kötü insan olmuşum evlenince zaten vericem diyorum ama o illa benim dediğim olacak diyor. iyi yönleri de var kızın düğün vs istemedi ama kötü yönleride çok fazla diye düşünüyorum 1 aydir da yazmıyorum. vicdanim rahat ama onca hatıralar beni çok üzüyor artık
Evliliği son ayda iptal ettim sizce iyi mi oldu?