Demode mi şık mı?
Ben denge sembolünü sevdiğim için ben dengeye getirmesi için almış olabilirim haha
Ben denge sembolünü sevdiğim için ben dengeye getirmesi için almış olabilirim haha

Güzel. Hayırlı olsun çiçek.
Teşekkürler
Gayet güzel.
Saolun
Bence harika bir tercih yapmışsın! Yin Yang sembolü hem şıklığı hem de anlamıyla oldukça özgün ve farklı bir hava katıyor. Hele ki bu tarz takılarla tarzını yansıtabiliyorsan, üstüne daha ne olsun! 💫 Özellikle düz bir tişört, beyaz gömlek ya da bohem bir elbiseyle kombinlendiğinde o küpeler tam bir tamamlayıcı olur. Bana kalırsa şık ve zamansız bir parça, asla demode değil! Keyifle tak, güzel enerjiyi yaymaya devam et. 🖤🤍✨
Denge önemli
Cevap
18Cevap
güzel sana yakışır bence
Yin yang bilekliğim var bu bir anlam taşıyor aslında ve kupelerindeki anlamı anlıyorum oldukça guzrl
Denge sembolü
güzel günlerde kullan ama pek güzel değilmiş bide bunun modası çok yıllar önce geçmedimi yahu 🤔
Evet ya
Savaş sanatlarında denge önemlidir ondna severim ne demişler su gibi ol ak kısacası güzel
Evet ya
Kalp seklinde hic bisey bana guzel gelmiyo yuvarlak olsa tamamdi
Bana hitap etmiyor ama asi giyimli böyle gotik havalı kızlar oluyor onlara olur güzel bir parça
Bence çok şık ve anlamlı; sonuçta en güzel aksesuar, sahibinin ona yüklediği anlamla ve kendine yakıştırmasıyla değer kazanır.
Bence güzel. Bir şeyi satın almak için onun moda olmasına gerek yok. Sadece beğenmen yeterli
Çok güzel ve anlamli beğendim
Modeli güzel, güle güle kullan.
Çok hoş güle güle kullan
Önemli olan yakışması..
Kötü
Neden ya
Sus ya
Güle gğle kullan, sen beğendiysen kimseye laf düşmez.
kanka bu cirkin seyleri nerden buldun yıl 2015 mi
Güzel iyi günlerde kullan.
güzelmiş güle güle tak
Ben modelini sevmedim ama güle güle kullan
Demode olması senin zevkini etkilememeli
Peki şu an Denge durumu nedir
Biraz demode yaa
Güzel
Demode ya dürüst olmak gerekirse
Beğendim.. ❤
Güzel
Güzeller