Diğer Yeni aldığım bu minnoş pijamalar nasıl sizce? 🤩 fotolu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Guzelmı sizce nasıl 24 üm yaşıma sorun olmaz demi cok begendım ya Yeni aldığım bu minnoş pijamalar nasıl sizce? 🤩 fotolu? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kızla aynı kiloda isen sana da yakışır tabi de, pijama ile dışarı çıkacak değilsin. En fazla bir yabancı olarak sevgilin seni görür böyle 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Dogru Yorumla BalalarBabası 1 yıl Çok da dert değil yani Yorumla Soran 1 yıl Hklsn Yorumla
Ozчмandias Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Neden sorun olsun pijama sonuçta yatarken seni kim görücek 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Tamamda guzel hissetmem lazım Yorumla Ozчмandias 1 yıl Bu pijamayla hissetmiyo musun Yorumla Soran 1 yıl Hössediyom iste ondan aldim Yorumla Ozчмandias 1 yıl Önemli olan senin ne hissettiğin zaten 😄 Seviyosan giy kim ne diyebilir Yorumla
Oeororkrk Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Manita üzerinde ne var diye sorduğunda senin durum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen ahhahshshs Yorumla
Nanussunuzz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kendini nasıl güzel hissi ediyorsan onu giy❤ çok güzel pijaman 0 0 Yorumla
WildRooster Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Güzel bu şekilde dolaşşan evde baya hoşuma gider 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla WildRooster 1 yıl Açık giyinenden daha çok böyle giyilmesi hoşuma gider Yorumla
Haybenonun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Çok minnoş hayırlı olsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tsk ederimmmm Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 403 cevap paylaştı. Senin gibi çok şekerler 💖 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tsk ederimm ❤️
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Off en çok hoşuma giden şey pijama yükseldim yaa çok seksi olmuşsun yemin ederim🥵🫠 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nesş sekski ki bunun Cevap sahibi 1 yıl Ben pijama seviyorum öyle dantelli iç çamaşarı fantezi kıyafeti vs değil o yüzden benim için seksisin bayılıyorum pijamaya ya off🥵 Soran 1 yıl tamam
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet güzel. Yazımın tuhaf geldi biraz nerelisin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Niyeki ne varkş yazımdaAlmancıyom Cevap sahibi 1 yıl Bilmem sordum öyle hissettim Soran 1 yıl Hmm dogru
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cok karışık ama on numara dogallll 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Nasil karisik Yorumla Dubaiprensi 1 yıl Çok desen var.. Ama piama seven bir hanım doğallığı paha biçilemez Yorumla Soran 1 yıl Ben cok severim Yorumla Dubaiprensi 1 yıl Başka ne renk var:)) Yorumla Soran 1 yıl Her renk Yorumla Dubaiprensi 1 yıl Harbi mi? Çok görmek yorumlamak isterdim heee Yorumla
Kural25 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Nasıl güzel sempatik olmuş. Güle güle giy 😍 0 0 Yorumla
siklaman Takip Et Yoda Yaş: 45 1 yıl Diğer konusunda 348 cevap paylaştı. çinlilere çok yakışıyor bunlar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Çinlş değilim Yorumla siklaman 1 yıl :) fotodaki de mi değil? Yorumla Soran 1 yıl Ama ben kendin icinnsordum Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Ben beğenmedim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bneden nesi var Yorumla Tanısan-seversin 1 yıl Çok çocuksu Yorumla
3435aurora Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Balayı kıyafeti bile olur :) 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yok artık bumuNiye Yorumla 3435aurora 1 yıl Çok tatlı. :) Yorumla Soran 1 yıl Tsk Yorumla 3435aurora 1 yıl Rica ederim. Balayı kıyafeti bence erkekle birlikte alınmalı ;) Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla 3435aurora 1 yıl Ortak zevk olmalı bence Yorumla
arda12345678 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Çok güzel ve tatlı görünüyorlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tşkler Yorumla arda12345678 1 yıl Rica Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Link var mı 0 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 465 cevap paylaştı. Cicikız 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 13,5b cevap paylaştı. Çocuksunuz daha abim 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Gök-mavi 1 yıl Yaşından dolayı diyorum konuyu pijamayı bağlama Yorumla Soran 1 yıl 24 cocuk nu Yorumla Gök-mavi 1 yıl Çocuk tabi abim Yorumla Soran 1 yıl Niye senin yasin kac karin ne giyiyo Yorumla Gök-mavi 1 yıl Evli değilim yaşım 35 Karım böyle bir şey giyerse soğurum Cinsel yönden etkilemez beni Yorumla Soran 1 yıl Sogumak mi bununla daha cok baglanmak gerekirdi evde tangayla gezicek hali yok Yorumla Gök-mavi 1 yıl Tamam by Yazma Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Güzelmiş 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı. Hello kity bu güzel 0 0 Yorumla
Casillias001 Takip Et Bilge Yaş: 43 1 yıl Diğer konusunda 396 cevap paylaştı. kaç paya 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 400 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kızla aynı kiloda isen sana da yakışır tabi de, pijama ile dışarı çıkacak değilsin. En fazla bir yabancı olarak sevgilin seni görür böyle
Dogru
Çok da dert değil yani
Hklsn
Neden sorun olsun pijama sonuçta yatarken seni kim görücek
Tamamda guzel hissetmem lazım
Bu pijamayla hissetmiyo musun
Hössediyom iste ondan aldim
Önemli olan senin ne hissettiğin zaten 😄 Seviyosan giy kim ne diyebilir
Manita üzerinde ne var diye sorduğunda senin durum
Aynen ahhahshshs
Kendini nasıl güzel hissi ediyorsan onu giy❤ çok güzel pijaman
Güzel bu şekilde dolaşşan evde baya hoşuma gider
Neden
Açık giyinenden daha çok böyle giyilmesi hoşuma gider
Çok minnoş hayırlı olsun
Tsk ederimmmm
Senin gibi çok şekerler 💖
Tsk ederimm ❤️
Off en çok hoşuma giden şey pijama yükseldim yaa çok seksi olmuşsun yemin ederim🥵🫠
Nesş sekski ki bunun
Ben pijama seviyorum öyle dantelli iç çamaşarı fantezi kıyafeti vs değil o yüzden benim için seksisin bayılıyorum pijamaya ya off🥵
tamam
Evet güzel. Yazımın tuhaf geldi biraz nerelisin
Niyeki ne varkş yazımda
Almancıyom
Bilmem sordum öyle hissettim
Hmm dogru
adı üstünde minnoş :)
Cok karışık ama on numara dogallll
Nasil karisik
Çok desen var.. Ama piama seven bir hanım doğallığı paha biçilemez
Ben cok severim
Başka ne renk var:))
Her renk
Harbi mi? Çok görmek yorumlamak isterdim heee
Cok tatliymiis gule fule giy
yaaa çok şeker
Nasıl güzel sempatik olmuş. Güle güle giy 😍
çinlilere çok yakışıyor bunlar
Çinlş değilim
:) fotodaki de mi değil?
Ama ben kendin icinnsordum
Ay ne kadar tatlı bir pijama nerden aldin
link at çabuk ahshhs
Ben beğenmedim
Bneden nesi var
Çok çocuksu
Balayı kıyafeti bile olur :)
Yok artık bumu
Niye
Çok tatlı. :)
Tsk
Rica ederim. Balayı kıyafeti bence erkekle birlikte alınmalı ;)
Niye
Ortak zevk olmalı bence
Çok güzel ve tatlı görünüyorlar
Tşkler
Rica
guzel
Güzel
Link var mı
Tatlılar
Cicikız
Çok beğendiiim
Muazzam