1 yılBahsettiğin gibi olan takımımı renklilerle yıkadım beyaz yerlerine bişey solmuş çok üzüldüm bak yine aklıma geldiiiii 🥲 en iyisi tek yıka öyle kıyafetlerini
11 Yorumla- 1 yıl
Tamam teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
1 yılSiyahlar ayrı olur beyaz ayrı renklilerin içinde kumaş yapısına göre ayrı olur
111 Yorumla- 1 yıl
Mesela yarısı siyah yarısı beyaz bir kıyafeti ne yaparsin
- 1 yıl
Ayiririm ikisini aynı anda yıkarım ama yumuşatıcı kullanmam 30 derecede yıkarım sikmada 800 de olur siyahlar solmaz hem kumaş yapısı daha esnek olur çekme yapmaz
- 1 yıl
Anlamadın ki. Diyorum ki 1 kıyafette hem siyah hem beyaz. Nasıl ayırıcan
- 1 yıl
Tm bende diyorum ki düz siyahlari siyah düz beyazları beyaz siyah beyaz olanları ayrı yikardim renkliler ile karistirmam
- 1 yıl
👍🏻
- 1 yıl
Bu sadece siyahlar için geçerli diğer renkliler için sorun olmaz hepsini karışık atabilirsin
- 1 yıl
Bir kıyafetten hem beyaz hem renkli varsa renklilerle mi atayım? Çoğu beyazsa
- 1 yıl
Evet beyaza girer
- 1 yıl
Tamamdır teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim bayan iyi geceler
- 1 yıl
İyi geceler
1 yılKarışık atıyorum yarım saat ya da 15 dk. Ölen ölür kalan sağlar bizimdir
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim :)
- 1 yıl
Rica ederim🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 33b cevap paylaştı.
u 1 yılayrı ayrı
10 Yorumla Renklilerle yıkıyorum ama sırf renk sorunu olmasın diye karışık renkli kıyafet almamaya çalışıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
O da iyiymiş
Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 637 cevap paylaştı. Annem ve kız kardeşim renklikerle diyor ama siyah olmazmış içinde
13 Yorumla- 1 yıl
Şimdi onlara mı sordun bunu 😂
- 1 yıl
Tamam teşekkürler
Bir kısmı beyaz olanları asla renkliler ile yıkamıyorum, renklileri de koyu renkliler programında yıkıyorum.
10 YorumlaBeyazlar olması lazım galiba 🤔 tabi ben genelde nadir atarım ama mantıklı o gibi geliyor
10 Yorumla
1 yılBeyazlıları sadece bembeyaz olanlarla yıkarım beyazlı renkli olanı renklilerle yıkarım
10 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 2b cevap paylaştı. Renklileri ayrı yıkıyorum
13 Yorumla- 1 yıl
1 kıyafetin içinde hem beyaz hem renkli varsa diyorum
- 1 yıl
Anladım
1 yılRenklilerle beraber atıyorum
10 YorumlaRenklilerle yılıyorum 40 derecede
10 Yorumla
1 yılRenkliler ile yıkarım. Beyazlarla yıkayamam.
10 YorumlaTenliler ar gec
14 Yorumla- 1 yıl
?
- 1 yıl
Renkli ve beyaz kıyafetleri yıkarken öncelikle ayırma işlemi çok önemlidir. Beyaz tişört, gömlek, çorap ve iç çamaşırları sadece beyazlarla; siyah, lacivert, kırmızı gibi koyu renkli kıyafetler ise kendi aralarında yıkanmalıdır. Açık renkli pastel tonlar da koyu renklerden ayrı tutulmalıdır. Beyaz çamaşırlar genellikle 40–60 °C’de, renkli çamaşırlar ise 30–40 °C’de yıkanmalıdır; yüksek sıcaklık renklerin solmasına sebep olabilir. Beyazlar için ağartıcı etkili deterjan, renkli kıyafetler için ise renk koruyucu deterjan tercih edilmelidir. Yeni alınan renkli kıyafetler ilk birkaç yıkamada tek başına yıkanmalı ve mümkünse renk koruyucu mendil kullanılarak olası renk karışması engellenmelidir.
- 1 yıl
Teşekkürler
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar