Moda & Stil Kızlar, Çarşaf Ve Tesettür Farklı Mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler10 ay Ne yönden iyi veya kötü Kızlar, Çarşaf Ve Tesettür Farklı Mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
helebidinle00 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Farklı 0 1 Yorumla Soran 10 ay Ne yönden Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Evet 0 17 Yorumla Soran 10 ay Ne yönden Yorumla Bırısıste2716 10 ay Çarşaf maneviyat olarak daha üst herkes kaldıramaz o yükü Yorumla Soran 10 ay Bunu bilen yok Yorumla Bırısıste2716 10 ay Çok az kişi Yorumla Soran 10 ay Evet hele evliler Yorumla Bırısıste2716 10 ay Olabilir Yorumla Soran 10 ay Kapalımısın Yorumla Bırısıste2716 10 ay Evet Yorumla Soran 10 ay Çarşaf giyyon mu Yorumla Bırısıste2716 10 ay Hayır giymiyorum Yorumla Soran 10 ay Peki etek ve elbise mi genel de Yorumla Bırısıste2716 10 ay Aynen Yorumla Soran 10 ay Etek ya da elbise de çorap giyyon mu ince kalın ten Yorumla Bırısıste2716 10 ay Yazın giymiyorum kışın giyiyorum Yorumla Soran 10 ay Kışın kalın mı ince mi ten. Mi yazın neden giymiyon Yorumla Soran 10 ay Kışın kalın mı Yorumla Soran 10 ay Naber Yorumla
adelko Takip Et Bilge Yaş: 18 , eic 100% 10 ay Tabiki 0 5 Yorumla Soran 10 ay Ns yönden Yorumla adelko 10 ay Tesettür kendine uydurmandır tesettür ise rabbim ne dediyse onu uygulamaktır. Yorumla Soran 10 ay Kapalımısın Yorumla adelko 10 ay Hayır Yorumla Soran 10 ay Anladım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Farklı
Ne yönden
Evet
Ne yönden
Çarşaf maneviyat olarak daha üst herkes kaldıramaz o yükü
Bunu bilen yok
Çok az kişi
Evet hele evliler
Olabilir
Kapalımısın
Evet
Çarşaf giyyon mu
Hayır giymiyorum
Peki etek ve elbise mi genel de
Aynen
Etek ya da elbise de çorap giyyon mu ince kalın ten
Yazın giymiyorum kışın giyiyorum
Kışın kalın mı ince mi ten. Mi yazın neden giymiyon
Kışın kalın mı
Naber
Tabiki
Ns yönden
Tesettür kendine uydurmandır tesettür ise rabbim ne dediyse onu uygulamaktır.
Kapalımısın
Hayır
Anladım