AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Özgürlük var kişi nasıl rahat ederse eleştiri yanlış bişey
Tabi tabi normalleşmeli
Hatta hiç giyinmesin kimse ne gerek var ki
Anneden doğduğumuz gibi gezelim
Ne gerek var yani Allah Allah 😂
Giymemek en dogrusu. Sacma sapan bisey bos rahatsizlik veriyor. Ayrica giymezsen sarkar diye bisey yok etki etmiyor giymemek
Zaten ne kaldı ki normalleştirmediğiniz çıplaklar ve reziller ordusu sizi
Ne alâka
Tamam hiç alakası yok aynen böyle devam edin!
Beyefendi neden insanlar açık giyinince sorun olmuyorda sütyen giymeyince sorun oluyor bunu anlamıyorum
Ayrıca bir insan sütyen giymediği için neden rezil olsun, dünyada yapılan onca kötülük varken
Çıplaklaşmak yüzünden çünkü hanımefendi, siz hiç köpeklerin yolda kıyafetler ile giyindiğini gördünüz mü ne farkı kalıyor çırılçıplak giyinince o zaman? Hiçbir farkı kalmıyor ama bu kinayeli örneği bile anlamazsınız sizin gibiler.
Uçlar gözüktüğü için neden olacak evet var ve kötülüklerin üstüne bir de rezillik mi eklesin yani ne safsınız
Sizin gibilerden kastınız tam olarak nedir
Çıplaklaşmayı medeniyet görenler
Gözükmesi sizi tahrik edecek bir unsursa bu sizin hayvanliğiniz kusura bakmayın, bundan da etkilenmez buda vücudun bir parçası
Açık giyindigimi ya da çıplaklığı savunduğumu nerden biliyorsunuz ya da neye dayanarak genelleme yapıyorsunuz sayın önyargı bey
Hayvanlık değil biz erkeklerde insanız ve yolda sürekli başımızı öne eğip mi yürüyelim sizi rahat ettirebilmek için?
Yazdığınız başlıktan da haberiniz yok sanırım hanımefendi
Evet gerekiyorsa yapın, neden erkeklere sütyen gibi şeyler dayatılmiyor da bize bu tür şeyler dayatılıyor ve sürü mantığıyla bu yapılıyor, sizin de cinsel organıniz belli oluyor o zaman sizde orası için sütyen tarzı bişey takın
Biz kadın mıyız yani neyse böyle bir cümleyi yazandan zaten fazla bir şey beklememek lazım cahilliğini bu kadar belli eden insandan 😂😂😂😂
Gayet haberim var birileri belki tahrik olur diye neden kendime bu kadar eziyet çektiriyorum diye sorguluyorum
He tabi tabi hadi sen la fonteine masallarına inan Allah'ın kurallarına uymayın, öyle cahilce yaşayın ama şunu da unutmayın nasıl yaşarsanız öyle hesap verirsiniz.
Asıl cahil sizsiniz yazdığınıza bir bakın ayıp sadece kadına mi var biz kadın miyiz demenizden seviyenizi anlamış oluyorum zaten, hayatında iki kadın görmemiş kadın görünce dibi düşen erkek modeli yazık
Allah'ın kurallarına uymadığımi nerden biliyorsunuz sizin gibi ahkâm kesmediğim için mi
Senin yazdığına göre ayıp diye bir durum ortada yok benim için senin söylediğin cümle tamamen bağnazca idi ve ben de o yüzden örnekte bulundum ama belli ki anlayacak kapasiten yokmuş ama bu benim sorunum değil. Hayatımda çıplak olan bir sürü kadını/kızları görüyoruz sokaklarda biz bu erkekler ve bundan da muzdarip durumda olduğumuzu belirtiyoruz yani olay bu, her erkek sapık olacak diye bir şey yoktur hanımefendi.
Ben ahkâm kesmiyorum sadece doğru gerçekleri dile getiriyorum. Ama eğer bilmiş olsaydınız neden başlığa sütyen giymek normalleşmeli mi diye bir başlık yazar bir insan orası da ayrı absürtlük.
Beyefendi siz ahlakı dış görünüşe , insanların tercihlerine dayatiyorsunuz din ve ahlâk inanın bu kadar basit şeyler değil. Bu konuda muzdarip olmanız komik çünkü sizi ilgilendiren bişey değil 😂 insanların kendi hayatı madem o kadar ahlaklı ve dindarsiniz o kadinlara bakmayın bu o kadar da zor değil. Söylediklerinizin aksine olabildiğince muhafazakar giyinen (çünkü ben öyle istiyorum ve bunu doğru buluyorum tabikide aksi de olabilirdi), Allah'ın emirlerine uymaya çalışan biriyim ve sütyeni kadınlara dayatilmiş saçma sapan bir şey olarak görüyorum kadın için bu kadar sağlıksız ve rahatsız edici bişey neden zorunlu olsun
Ayrıca yurtdışında yaşıyorum şimdiye kadar sütyen giymediğimde bile bir erkeğin bile bana baktığı ya da beni süzdügü olmadı, evimdeymisim gibi bir rahatlık, ama siz ve sizin gibi o güya (ahlaklı beyefendiler) iki meme ucu için tahrik oluyor asıl absürt olan bu
Evet basit şey değil ama siz aklınızca basite indirgemeye çalışabileceğinizi zannediyorsunuz. Pardon beni mi ilgilendiren şey değil, sanırım ilahiyat mezunusunuz da ben ön yargıda bulundum tabi tabi hayırlı akşamlar. BİR KERE YAZDIM sanırım anlayamadınız ister istemez herkesin gözü kayıyor nefis taşıyoruz nereye bakalım sürekli AYAKKABILARIMIZA MI BAKALIM? Neyse anlayana bu sözler çok bile anlamayana anca laf-ı güzaf gelir...
İki uç için tahrik olmuyoruz ve zaten yurtdışında kimsenin kimseye baktığı yok ki herkesin ne şey olduğu belli ve herkes bir değildir çok bile konuştum bir cühela için, gidin Türkçe paragraf testleri çözün zira anlamanızda sıkıntı var.
Beyefendi lütfen birkaç kitap okuyun ya da o sahip olduğunuzu sandığınız dini yeteri kadar öğrenin orada başkalarının hayatının sizi ilgilendirmedigini anlarsınız belki. At gözlüklerinizi atın, bakış açınız o kadar kıt ki. Beni mi ilgilendiren şey değil diyo hâlâ ksjdhfjdmsks Allah'ım sana geliyorum, tabikide değil herkesin kendi hayatı kendi vücudu siz o çok övdüğünüz ahlajiniza sahip çıkın önce
Herkesin ne şey olduğu ksjdhfjdmsks inanin medeniyetin zirvesindeler namaz kılan da vücudunu açan da aynı saygıyı görüyor
Sorun paragraf değil haklısınız anlamıyorum çünkü bu kadar aptalca bir düşünme tarzını asla anlamayacağim😂
Ben yeterince öğrendim zaten öğrenememiş olan ama öğrenmeye ihtiyacı olduğunu düşünen cahiller sizsiniz ve siz öğrenmelisiniz. At gözlüklerini kimin taktığı belli oluyor onca yazmak ve anlatmak istediğim satırları anlamayan bir kulağından girdi ve çıktı misalince gören.
Onlar zerre umrumda değiller. Ben doğru gerçekleri savunurum saçmalıkları değil hayırlı akşamlar.
Bence de normalleşti. Eskiden hergün giyerdim. Şimdi genelde giymiyorum
Ev içi normal de dışarıda da normal mi sizce
@degerben artık normal
@Princess_Lilith belli olmuyor mu giymeyince
Evet kaliteli ve düzgün sütyen kullanımı göğüsleri daha düzgün bir şekle sokuyo
Giymeyen çok ama tabi memeye göre daha belli olur onu bilemem artık sende nasıl olduğunu görmediğim bir şeye yorum yapamam
Yok artık ya ben sutyensiz çok rahatsız hissediyorum. Evt 45 tane hesabım var kapatırlarsa yine açarım.
İyide bu senin özgürlüğün kafana göre giyersin de gezersinde
Evet sırf başkası görmesin diye takıyorum zaten 75 80 beden arası bişey yani ama işte maalesef her ota boka baktıkları için
Giyme o zaman tahrik olana bahane çok merak etme
Evet normallesmeli ve daha hoş duruyor acayip hoşuma gidiyor mesela benim başkasında da görmek
Evde giymeyebilirsin ama dışarda git nazar var
Giyilmeli bence. Beni cok tahrik ediyor o meme uclari , ucundan isirip koparasim geliyor.
bence de sütyen giymeyin bu erkeklerin işine daha çok yarar
Saçmalamayin ya sütyen uçlarından tak o zaöan
Bence normalleşmeli ben bazen scrupsın altına boxer da giymiyorum belli de oluyor ama umrumda değil açıkcası rahat oluyor baya
Bence de rahatsız olan bakmasın bu kadar basit
Bu sıcakta ne sütyeni zor olur bence takmak
Südiyen olur/olmaz sana kalmış bir şey bu, kendini nasıl rahat hissediyorsan önemli.
İnsanın tahrik olması değil! Gerçe İnsanları düşünme sen kendi rahatına bak!
Evet. 100 yıl öncesinde sütyen diye bir şey de yoktu zaten
Sütyen giymemek normalleşmeli ister giyersin ister giymezsin kimseyi alakadar etmez.😀😀😀racherl ve jennifera özgürlük agahhaahejsjsjsl
@Xgblue racherl ve jennifer mi? Ahahhaah 😅
@Mr_Potter herkes sütyen giymek istemeyebilir bu normal racherl ve jennifer özgür kalmayı hak ediyor evet😄😄😄
Onlara isim verdim😄😄
Ben bir kızım onlardan 2 tane var bu yüzden kız ismi verdim nolmuş 😄
Ahahahh tamamm bisey demedim 😅 anlasabiliyorlar mı bari kavga etmiyorlar dimi? :))
@Mr_Potter yoo onlar best friends😄😄😄
Ahahahh birbirlerini ittirip kalkmasinlar da.. 😅
@Mr_Potter yok yok knkalar onlar hahahakeğw0eövşzçspwld
Ahahahaha 😅😅😅 tamamm pekii.. seni üzmüyorlarsa sorun yok.
@Mr_Potter yok ya
Peki peki selam söyle onlara lütfen :)
@Mr_Potter as 😁😁
😅😅 öp yerime..
Avrupada sudyen takmayanların oranı Trye gore cok yuksek. Bence de takmaya gerek yok ama herkesin kendi tercihi.
Rahat takılmak isteyen rahat şeyler giysin. Kimse kimseyi zorlamıyor. Kimse gibi giyinmek zorunda değilsiniz bu sizin seçiminiz.
Etkili oluyor heleki uçlar belli ise. Bence rahatsız olan giymesin ama çok dikkat çekici oluyor sonra erkeklere bakınca sapık diyorsunuz.
Bazen meme ucu belli olunca utanıyorum rahat edemiyorum ama belli olmadıkça takmıyorum ztn
Ya o zaman erkekler ereksiyon halde dolaşsn bence
Hayır normal değil ve normal olmamalı..
Bence artik ciplak gezmek normallesmeli, ki ztn oyle geziyor cogu kisi bi mcik kapamayla giyimmis olmuyorsun
Göğüs ucu için bant vardı demi yanlış bilmiyorsam bazıları onları kullanıyor eskiden vardı hatta bı adam da kullanıyordu 😂😂 o da mı rahatsiz ediyor
Hayır ya her şey de normalleşmemeli kendi hemcinsim olmasına rağmen istemiyorum. Hatta erkekler için de lütfen en azından atlet giyin. Ben m. me ucu görmek istemiyorum
Hayır, hiçbir şey giymeye gerek yok. Erkekler bakmamalı.
Nasıl bakmayalım o güzelliklere. Tamam siz giymeyin okay ama ben bakarım valla göz ucuya da olsa. Hani hanzo gibi abaza gibi içine yumularak bakmam orası ayrı ama dikkatimi çeker yani
tercih kanka zannetmiyorum bu çağda kimsenin onu düşüneceğini
Bencede normalleşmesi severim sudyensizleri
Kullanmazsan 30 larına gelince sarkar dedemin darullşa gibi olur
ben sütyensiz çıplak hissediyorum kendimi ya
Bir erkek olarak sağlıklı neyse kadınlara onu öneririm diğer türlü sarkması da kötü
Giyme istiyorsan kimse umursamamalı bunları artık bence
İstemiyorsan giymezsin
sütyen yerine bence olabildiğince desteksiz telsiz bişeyler bulmak lazım en azından sütyenler sağlıklı değil genel olarak
Evet her şey modelve normal olmalı ilk çağdaki gibi yaşamayı birakmaliyiz
Hay ya ay ya giymek istemeyen gitsin memelerini alsın
Tabiki normalleşmeli elim yanlışlıkla çarptığında cenneti yaşatmalı
Kesinlikle normalleşmeli 👏
Bende sağlıkçıyım bazen doktorlar giymiyor 😅
Ucu belli olması tahrik edici 🤭🤭
Umarım en kısa sürede görevinden alınırsın
Sen kendini rahat hissediyorsan kimin ne dediğine bakma
Üretilmesinin belli bir amacı var demek ki kullanılmalı
Kesinlikle
Bende boxer giymiyorum
Sallanıyor
Nasil rahat hissedyrsan öyle takıl bence zorunlu degil
Normalleşmeli bence de
Crop modası olduğundan beri normalleşti gibi sanki
Keyfinize kalmış kızlar
Takma asılsın köpekkk memesi gibi
Her şeyi bu kadar normalleştirmemek gerek
Türkiye henüz buna hazır değil
Üzücü ama bi gerçek
Maalesef
bence normalleşmemeli
sallanirsa rahatsız eder kosarken falan...
normal zaten giymeyen çok
Nasıl mutluysan öyle olmalısın.
Bütün dişiler sütyene alt f4 çekmeye başlamış aw.
Aw ne
Sansürlü küfür knk
Sözlük anlamını değil neden kullandığını sordum
Şaşırdığım için kullandım. d
Yinede hoş değil
Hoş olsun olmasın, sanal alem sonuçta :d
Sanal alem olup olmaması önemli değil karşında konuştuğun kişiler robot değil insan
İyi de sana söylemedim ki, ortaya salladım öyle niye bu kadar kızıyorsun? :d
Ortaya atılmış bişey olabilir lakin benim sorum ve bu bildirim bana geliyor yani okuyorum. Ben küfür okumak zorunda mıyım
Ayrıca kızmadım sadece rahatsız oldum ve bunu dile getirdim
Çok tatlısın, keşke herkes senin gibi iletişim kurabilse şu dünyada :D Rahatsız ettiğim için özür dilerim, istersen yorumumu silebilirsin. Vay be :d
Ne diyebilirim la, demek ki düzgün iletişim kurabilen insanlar halen varmış. Önünüzde saygıyla eğiliyorum hocam :d
Teşekkür ederim belki bu sitede bu tür şeyler normal olduğu için sende rahatlıkla o kelimeyi kullandın bu yorumu hiç görmemiş gibi davranabilirdim ama tepki verirsen belki farkına varamabileceğini ve daha dikkatli olabileceğiniz düşündüm, tam olarakta öyle oldu:d
Anlayışın için teşekkürler, yorumu silmene gerek yok:))
Eyvallah kral, akşamın güzel olsun. d
Teşekkür ederim seninde. d
Giyme meme ucu kapatıcı al tamamdir
Öyle bişey gerek duymuyorum
Gerek duyup duymama meselesi değil bu türkiyede yaşiyorsun
Nerden biliyorsun kardeşim belki baska yerde yaşıyorum 😂
Ki nerede yaşadığın önemli değil yani
Ülke dişinda yaşasan bu soruyu sormazdin
Normalleşmemeli