Sürekli başka kızların giyim tarzına özeniyorum, bu huyumdan nasıl vazgeçip kendimin en iyi versiyonu olabilirim?

Sosyal medyada bir kız görüyorum mesela basic kıyafetler giyiyor daha rahat bir tarzı var, gidip dolabımı basic kıyafetlerle dolduruyorum spor ayakkabı vs. yeni tarz yapıyorum kendime. Sonra eski sevgilimin yeni sevgilisini görüyorum mesela daha çok topuklu ayakkabılar giyiyor, sportif değil de klasik bir tarzı var bu sefer de gidip onun tarzını yapmaya çalışıyorum. Veya bir hemcinsimin saçı kısa olsa gidip saçımı kestiriyorum sonra uzun saçlı bir kız görüp beğendiysem gidip kaynak yaptırıp saçımı uzatıyorum. İnanın diğer kızlara özenip onların yaptığını yapmaktan yorulmuş durumdayım. Ama durduramıyorum kendimi. En basitinden saçımı kestirsem aklım uzun saçta kalıyor. Uzun saçlıyken de kısa saçta kalıyor. Sizce bu huyumdan nasıl vazgeçip kendime bir tarz oluşturup kendimin en iyi versiyonu olabilirim?

Sürekli başka kızların giyim tarzına özeniyorum, bu huyumdan nasıl vazgeçip kendimin en iyi versiyonu olabilirim?