Bu bir true storydir arkadaşlar. 😥 Bol kesim bir mont alayım dedim içinde kayboldum hem de XS beden olmasına rağmen. :( Diğer kızların üstünde görüyorum, çok tarz duruyor. Ben de neden başkasının eskisini giyiyormuşum gibi duruyor? :(
Diğer kızlarda bol kıyafetler tarz dururken bende neden çuval gibi duruyor?
Bu bazı markaların kesiminden olabilir, her firma aynı üründen çıkarıyor ama bazı firmaların kesiminden dolayı tam oturuyor, hele marka bir şey alırsanız duruşu dahi çok çok farklı duruyor, birde kombine etmeyi bilmek lazım
Bu biraz tarz meselesi. O çok tarz duran kızların kişiliklerini yansıttığı için tarz duruyordur muhtemelen. Tabii ne giyse yakışan aktrisleri bir kenara koyarak söylüyorum bunu 🤣 Belki o da seni görünce şöyle diyordur: "Abiye neden bende bu kızda durduğu kadar güzel durmuyor" :)
İyi bir askı olmayabilirsin. Bazı insanlar ne giyse yakışır bu onların iyi bir askı olduğunu gösterir. Beden ölçüsüyle alakası yok bu durumun. Ne yakışıyorsa onu tercih et. Bazen sevdiğimiz tarzda kıyafetler yakışmaz iste çok zorlamamak lazım.
Modeli beğendiğin kadar üzerinde nasıl durduğu da önemli özellikle de renklere dikkat etmen etkili rol oynar. Kimi renkler insana yakışmaz. Kimisine yakışır ve bence lacivert yerine siyah ya da yeşil renk tonları veya da ateş renkleri olan kırmızı, bordo, sarı vb. gibi renkleri deneyebilirsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle bol kıyafetler çok da güzel değil. Ayrıca her vücuda her kıyafet türü olmaz arkadaşlar. Mesela kısa bluzler çok moda ama giyemiyorum çünkü kalçam geniş ve kalçalı olduğundan büyük gösteriyor. Keşke bir şeyleri moda yapmak yerine her çeşitten belli miktarda üretseler de herkes kendine yakışanı giyse.
Yalnız değilsin bacım bende aynı dertten muzdaripim. Başkasında güzel duran şey bende çuval gibi duruyor. Biziim fiziğimiz demekki her kıyafeti taşımıyor🥺🥺🥺
Ben istediğimi giyiniyorum ve bana göre istediğim bana yakışan. d Insanlar da genelde yakistiriyorlar. Duruşuna da bağlı sırf özendiğin için veya ne bileyim ben mesela cidden bol giyinmeyi seviyorum vucudumu sıkan seylerle rahat edemiyorum bu sekilde dusundugum icin garipsemiyorum her sey sende bitiyor moda oldugu icin mi giyiniyorsun yoksa cidden seviyor musun? Aynaya bakinca oldum diyorsan olmussundur ona göre dur ve yürü :)
Vücut yapınla alakalı. Her vücut tipinde bol kıyafetler güzel durmaz. Tamamen bunla alakalı. Mesela dal gibi, hatları belirsiz vücut tiplerinde bol kıyafetler daha iyi duruyor.
36 bedenken bana yakışıyordu. Artık 40 bedenim banada yakışmıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya aynadan felan kendine baktın mı kötü gözükür zaten. Mesela kendine yandan bakarsan kambur gibi görürsün. Herkeste böyledir bu. Ama dışardan normal gözüküyordur bence. Telefonun kamerasını kur bi odaya bir iki tür at. Ya da fotodaki karı gibi poz felan ver. Dışardan nasıl gözüküyor bak bi. Yine çuval gibiyse yapacak bir şey yok. Patates gibi gezersin.
Markadan markaya çok fazla değişir model kesim duruş kalıp ve Her insan herkiyafeti çok güzel taşiyacak diye birşey yok demekki baska tercihlere yönelmelisin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben hiç beğenmiyorum bir kadın olarak Asla böyle giyinmem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hahahakja bende de ya lkakssa boyun kısadır veya omuzların düşüktür muhtemelen...