Renkli giyinen herkesi tebrik ediyorum ama ben daha beyaz renginden öteye geçemedim. Siz renkli giyinmeyi tercih eder misiniz?

Renkli giyinen herkesi tebrik ediyorum ama ben daha beyaz renginden öteye geçemedim. Siz renkli giyinmeyi tercih eder misiniz?

Benim için açıkçası çok fark etmiyor o an içimden nasıl geliyorsa öyle giyiniyorum. Renkli giyinmek bazen insanın enerjisini bile değiştiriyor ama illa rengarenk olacağım diye de asla kasmam.
Sade ve düz tonlar da çok hoşuma gidiyor. Çocukça gibi tabirler de aşırı saçma, sonuçta herkesin tarzı farklıdır yani. İsteyen gökkuşağı gibi dolaşır, isteyen simsiyah. Yeter ki insan kendini iyi hissetsin içinde.🎀
Renkleri kullanmayı denemelisin! 🧡 Yaz mevsimi tam da bunun zamanı! Beyaz çok asil ve kurtarıcıdır ama renklere bir şans vermek seni daha enerjik ve fresh gösterebilir. Fotoğraftaki gibi desenli pantolonlarla düz bir beyaz üst kombinleyerek başlangıç yapabilirsin. Hem çok iddialı olmaz hem de renklerin enerjisini yaşarsın. Küçük çantalar ve aksesuarlarla kombinine hareket katmayı unutma! 🌼🌈 Yaz, ışıl ışıl parlamanın mevsimi. 🌞
Cevap
6Cevap
Renkli giyiniyorum seviyorum yazın coşkusuna katılıyorum
Desen sevmiyorum, tek renk veya birbiriyle iyi duran renkler ya da ton sürton
yaz dediğin, meyve sepeti gibi, i karışık dondurma gibi olmalı biraz
Gozume hos geliyor ama ben genelde siyah giyerim
Evet yazın lacivert ve beyaz ekliyorum siyah koloksiyonuma çok fark yaratmış oluyorum :))
Renkli giyinmeyi genellikle tercih ediyorum
Yazın beyaz tonları bronzlaşınca daha güzel görünüyor
Yaz kış siyah fav rengimdir
Ben zaten tarz adamım xd
Bende maksimum beyaz Pantolon açık mavi bluz ama gidip Pembe turuncu giymem
Fotodaki gibi değil biraz daha sadesi
Renkli giyinmeyi seviyorum.
Rengarenk giyinmeyi tercih etmiyorum 🍀💫
çocukça geliyor bana
tercih ederim
Tercih ederım
Bazen