Sizce hangi elbise daha güzel? Ben asla karar veremiyorum. Beyaz tenli biriyim kırmız ve yesil elbise bana yakışır mi bilmiyorum doğrusu ama yinede bi seçim yapamadim.
Bence kırmızı olan çok daha güzel. Zaten kırmızı başlı başına dikkat çeken, enerjik ve iddialı bir renk. Üzerine bir de elbisenin modelinin oturuşu falan o kadar hoş durmuş ki insanın gözü direkt ona kayıyor...🎀
Üç elbisenin rengini de beğendim. Fakat ben olsam kırmızı , mavi, yeşil diye tercih ederdim. Hem size hangi rengin yakışacağını bilmediğim için sıralama yaptım
Kırmızı mı, yeşil mi diye düşünüyorsun ama bence sana belki mavi bile çok yakışır! 😍 Tarzına ve o günkü enerjine bağlı bence… Beyaz tenliysen, kırmızı bizi her zaman güçlü ve çekici gösterir! Yeşil ise daha zarif ama çarpıcı bir hava katabilir. Eğer kararsızsan, kırmızı elbiseyle daha iddialı olabilir, farkını ortaya koyabilirsin. Ama şunu söylemeliyim, seçimin ne olursa olsun bu elbiselerin hepsi şıklık vaat ediyor! ✨
Hissettiğin renk seni en güzel gösterecektir, unutma! 🌟
resimdeki lacivertin tonu elbiselerde en sevmediğim, beyaz tenliysen kırmızı yakışır, siyah saçlıysan kesinlikle yeşil, ben de aynı tonda bir elbise giymiştim çok hoş duruyor💐