Moda & Stil Hangi elbise daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor yazlık, salaş bir elbise arıyordum hangisi güzel sizce? Güncellemeler+1 yıl turuncu gömleğim vs olduğu için yeşilini sipariş ettim arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl yeşili nasıl Hangi elbise daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Her ikisi hoş gadası 0 0 Yorumla
mertttimur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeşil daha güzel. Yüzün de güzel, yeşil renk daha çok öne çıkarmış yüzünü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl 2 kesinlikle:) üst kısmında düğme olması hem zor oluyor hem de 2. Daha çok göze hitap ediyor bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl di mi teşekkür ederimmmm Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Evett güle güle kullan güzel günlerde giy 🤍 Yorumla Soran +1 yıl 💖💖 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İkiside çok güzel , yakışmış. Turuncu tam bir yaz havası veriyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Turuncu ren cok yakismis ama Yesil daha iyi gibi buarda Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yeşil aldım ya değişim mi yapsam acaba Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence iyi gibi karsizmi kaldin Yorumla
Şuleskdr Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl 2si de çoook güzel yakışmış sana amma 2. Daha güzel bence. Çok güzelsinn yavv niye böyle oldu bu🤔🤔🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok teşekkür ederimmm Yorumla Şuleskdr +1 yıl Bişey değil güzelimmm)) Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl 2 daha güzel rahatsa giy 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ya aslında böyle bol giymem pek ama bebiş rahat etsin diye Yorumla Soran +1 yıl kumaşı yumuşak güzel beğendim Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Nazar değmesin Yorumla Soran +1 yıl değer mi sjshs Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Kirilma bana lakin ikiside berbat... 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hamileyim diye giyiyorum 🥺 Yorumla Soran +1 yıl yani diğerlerinde rahat edemiyorm Yorumla özgür1022 +1 yıl Bilemem ben fikrimi söledim. kirilmaca yokk Yorumla _Leylooss_ +1 yıl Ablam sen hangisiyle rahat ediyorsan onu giy boş ver ikisi de çok güzel 😊 Yorumla
gururlufakir Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl 2. si çok tatlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok teşekkür ederim ben de rengini çok hoş buldum soft Yorumla gururlufakir +1 yıl rica ederim Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. açık yeşil daha güzle 0 0 Yorumla
frksarac123 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 74% +1 yıl İçinde sen olduktan sonra hepsi çok güzel 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeşil daha iyi durmuş 0 0 Yorumla
LovePiston Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl İkisi de hoş ama alttaki daha çok yakışmış 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ikiside güzel turuncu daha güzel 0 0 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl İkiside fiziğine gitmemiş kilolu göstermiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl @queennn00 sen sandım bi an ahshsh 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ya kim bu kadın herkes beni benzetiyor Yorumla Soran +1 yıl düzgün etiketlesene bakim merak ettim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ay hamile misin senn☺️ ikisi de çok güzel olmuş 💐 0 9 Yorumla Soran +1 yıl evet 3.5 aylıkkk🥺 Yorumla Soran +1 yıl çok teşekkür ederim alttakini aldım ama Yorumla Baharl +1 yıl 4 ay önce onun içine sperm atmışlar diye mutlumu oldun sen ay homolomoson😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben olamadım olanları görünce mutlu oluyorum.. Yorumla Baharl +1 yıl Sende sikiss her gece içine boşalsin başkası her gece inlemis diye * vermis diye sen niye mutlu oluyor bacım 🤣🤣 Yorumla everkeğii +1 yıl Kız ne var mutlu olmuş işte, kendide istiyor belli ki 😂 Yorumla Soran +1 yıl sen niye böyle kudurdun bul birini yaşa aynı şeyleri ezikk şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Baharl ben mutlu oluyorum da sen neden kuduruyorsun yalak🙂? Yorumla everkeğii +1 yıl Kızlar durun kavga etmeyin ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl insanı seçeneksiz bırakıyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aaa o kdr mı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya bunlar çok bol seni kilolu göstermiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hamileyim bunlarda rahat edebiliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım ikisi de yakışmış hayırlı olsun Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Usttekı cok hoş❤️ 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeşilin pileleri tırt Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl turuncu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yaaa ben de diğerini beğenmistim Yorumla TheLaady +1 yıl ten rengine diğeri daha iyi, enerjik de Yorumla
mutsuzzzzz__ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Boyun kac 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 1.64 neden Yorumla
eşkiya3434 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl cok dogru bı karar vermısın cıdden bu senmısın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl evet benim neden Yorumla eşkiya3434 +1 yıl bnı yanliş anlamanı ıstemem bnimde ablam kardssım var bn aileme yapılmasını istemediğim terbiyesizliği kimseye yapmam bı rıcam olucak sıze dmden bısey solemek ıstıyorum Yorumla Soran +1 yıl burdan diyin ne oldu Yorumla eşkiya3434 +1 yıl gercekten onemlı 1 dakıka rıca edıyorum Yorumla eşkiya3434 +1 yıl lutfen Yorumla Soran +1 yıl madem bu kdr duyarlısiniz beni de rahatsız etmeyin lütfen, hoş değil evliyim üstelik ben elbise sordum amacım sohbet etmek değil Yorumla eşkiya3434 +1 yıl allah mesut bahtıyar etsın lutfen rıca edıyorum Yorumla
Emiinemm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 🧡 turuncu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yaa sana bir şey sorucam Yorumla Soran +1 yıl kız kardeşimin bu hafta mezuniyeti var tesettürlü olduğu için kep kafamda durur mu diye endişe ediyordu seni böyle görünce aklıma geldi😂 Yorumla Soran +1 yıl topuzdan dolayı düşmez di mi Yorumla Emiinemm +1 yıl Ben kepi takmadım şalımın bozulması riskini hiç almak istemedim. Hayırlı olsun kardeşinin mezuniyeti Yorumla Soran +1 yıl ama o duyguyu yaşamalı, teşekkürlerrr Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl İkisi de kötü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hamileyim mecburum böyle şeyler giymeye siz rengine bakın Yorumla
sheeher Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 77% +1 yıl İkii 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ay di mi ya turuncu çuval gibi Yorumla sheeher +1 yıl O da güzel ama yeşilli tam baharlık gibi duruyor yani çok güzel Yorumla Soran +1 yıl onu aldım zatentt🥰 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Beyaz daha iyi 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Beyaz güzel 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Ikincisi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Size 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazabilirmiyim? Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlimisiniz Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 524 cevap paylaştı. 2. Daha guzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Her ikisi hoş gadası
Yeşil daha güzel. Yüzün de güzel, yeşil renk daha çok öne çıkarmış yüzünü
teşekkür ederim
2 kesinlikle:) üst kısmında düğme olması hem zor oluyor hem de 2. Daha çok göze hitap ediyor bence
di mi teşekkür ederimmmm
Evett güle güle kullan güzel günlerde giy 🤍
💖💖
İkiside çok güzel , yakışmış. Turuncu tam bir yaz havası veriyor.
Turuncu ren cok yakismis ama Yesil daha iyi gibi buarda Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
yeşil aldım ya değişim mi yapsam acaba
Allah razı olsun
Bence iyi gibi karsizmi kaldin
2si de çoook güzel yakışmış sana amma 2. Daha güzel bence. Çok güzelsinn yavv niye böyle oldu bu🤔🤔🤔
çok teşekkür ederimmm
Bişey değil güzelimmm))
Yeşil daha güzel ama sende harika sın maaşallah
2 daha güzel rahatsa giy
ya aslında böyle bol giymem pek ama bebiş rahat etsin diye
kumaşı yumuşak güzel beğendim
Nazar değmesin
değer mi sjshs
Kirilma bana lakin ikiside berbat...
hamileyim diye giyiyorum 🥺
yani diğerlerinde rahat edemiyorm
Bilemem ben fikrimi söledim. kirilmaca yokk
Ablam sen hangisiyle rahat ediyorsan onu giy boş ver ikisi de çok güzel 😊
2. si çok tatlı
çok teşekkür ederim ben de rengini çok hoş buldum soft
rica ederim
Elbiseler sende güzelleşmiş.
guzel ikiside sana yakismis canm
açık yeşil daha güzle
Her ikisinde yakışmış
Turuncu olan
Doğru karar 2. Daha güzel olmuş.
Yeşilimsi daha güzel :)
İçinde sen olduktan sonra hepsi çok güzel
Yeşil daha iyi durmuş
İkisi de hoş ama alttaki daha çok yakışmış
Ikiside güzel turuncu daha güzel
İkiside fiziğine gitmemiş kilolu göstermiş
@queennn00 sen sandım bi an ahshsh
ya kim bu kadın herkes beni benzetiyor
düzgün etiketlesene bakim merak ettim
Ay hamile misin senn☺️ ikisi de çok güzel olmuş 💐
evet 3.5 aylıkkk🥺
çok teşekkür ederim alttakini aldım ama
4 ay önce onun içine sperm atmışlar diye mutlumu oldun sen ay homolomoson😂😂
Ben olamadım olanları görünce mutlu oluyorum..
Sende sikiss her gece içine boşalsin başkası her gece inlemis diye * vermis diye sen niye mutlu oluyor bacım 🤣🤣
Kız ne var mutlu olmuş işte, kendide istiyor belli ki 😂
sen niye böyle kudurdun bul birini yaşa aynı şeyleri ezikk şey
@Baharl ben mutlu oluyorum da sen neden kuduruyorsun yalak🙂?
Kızlar durun kavga etmeyin ya
insanı seçeneksiz bırakıyorsun
aaa o kdr mı
Ya bunlar çok bol seni kilolu göstermiş
hamileyim bunlarda rahat edebiliyorum
Anladım ikisi de yakışmış hayırlı olsun
Usttekı cok hoş❤️
Yeşilin pileleri tırt
turuncu
yaaa ben de diğerini beğenmistim
ten rengine diğeri daha iyi, enerjik de
Boyun kac
1.64 neden
cok dogru bı karar vermısın cıdden bu senmısın
evet benim neden
bnı yanliş anlamanı ıstemem bnimde ablam kardssım var bn aileme yapılmasını istemediğim terbiyesizliği kimseye yapmam bı rıcam olucak sıze dmden bısey solemek ıstıyorum
burdan diyin ne oldu
gercekten onemlı 1 dakıka rıca edıyorum
lutfen
madem bu kdr duyarlısiniz beni de rahatsız etmeyin lütfen, hoş değil evliyim üstelik ben elbise sordum amacım sohbet etmek değil
allah mesut bahtıyar etsın lutfen rıca edıyorum
🧡 turuncu
yaa sana bir şey sorucam
kız kardeşimin bu hafta mezuniyeti var tesettürlü olduğu için kep kafamda durur mu diye endişe ediyordu seni böyle görünce aklıma geldi😂
topuzdan dolayı düşmez di mi
Ben kepi takmadım şalımın bozulması riskini hiç almak istemedim. Hayırlı olsun kardeşinin mezuniyeti
ama o duyguyu yaşamalı, teşekkürlerrr
İkisi de kötü
hamileyim mecburum böyle şeyler giymeye siz rengine bakın
İkii
ay di mi ya turuncu çuval gibi
O da güzel ama yeşilli tam baharlık gibi duruyor yani çok güzel
onu aldım zatentt🥰
Turuncu olan
Beyaz
İkisi de güzel gayet
Orange
Alttaki güzel