Moda & Stil Hangi elbise daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi güzel? Güncellemeler+1 yıl Ben üsttekini beğendim Hangi elbise daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl romen köylüsü tarzında şeyler. Elbiseleri yazdığım sebepten zerre beğenemdm ama giyen kız çok tatlıymış. elbiseleri boşversin kendisi gelsin ben ona daha güzellerini giydiririm :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kız benim skxhdd Yorumla PATRON79 +1 yıl :D iyi teklifim geçerli Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Böyle elbiseleri bulmak için çok uğraşıyor musunuz cidden? Perdeden elbise yapmışlar gibi duruyor asddjdk 2 4 Yorumla Soran +1 yıl of sen hiçbir şeyi begenmiyon ztn ruhsuz Yorumla Alessapl +1 yıl Sus cevap verme alnına şaplak atarım Yorumla Soran +1 yıl gö*tüne atarım ben de odesiriz Yorumla Alessapl +1 yıl Yorumla
mavikelebek1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bence üstteki daha güzel. Neden diyeceksin, mavi ve yeşil daha uyumlu olmuş. Turuncu ve mavi renk olarak çok uyumlu olmamış 0 0 Yorumla
Ecrinbgs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl dogruyu soylemek gerekirse ikisde cok guzel degil bence ama sanki sana turunculu olan daha guzel durmus:) 0 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ya genelde kapalıların salaş tarzı giyimlerini aşırı seviyorum yeni tarz giyimleri kullanıyorlar ben bayılıyorum. Bunlar bence güzel değil 0 0 Yorumla
heyacismeykyu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Abla kusura bakma ama ikisi de renk olsun desen olsun model olsun; rezalet... 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Bu tarz elbiseleri sevmiyorum o yüzden hiçbiri diycem 0 0 Yorumla
Tk1923 Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Hangi elbise değilde hangi renk diye sorsan daha iyi elbiselerin birbirinden çok farkı yok 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 353 cevap paylaştı. Yanlış desenler be canım, daha çıtı pıtı desenler seçsen daha şık olur… 0 0 Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ya artıkın viskon elbiselerden bıktım benşmde var 0 0 Yorumla
Emreyks31 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Çok yaşlı göstermemiş mi bu elbiseler seni yoksa ben mi yanılıyorum? Ama senin zevkin tabii. 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. İkincisi daha güzel. Birincisi renkler güzel değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eğer viskon pamuk alacaksan kçük minimal desenli elbise al bunlar saten kumalın desenleri ikisinide alma 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Tercih zorunlu ise alttaki Zorunlu değilse hiçbiri 0 0 Yorumla
gizem_s71 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Mavi yeşil olan olabilir ama sonuç olarak birazcik büyük göstermiş 0 0 Yorumla
bigboy188100 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Elbiseleri sitesini atsana 0 9 Yorumla Soran +1 yıl site yok mağazadan bakıyorum Yorumla bigboy188100 +1 yıl Hangi Yorumla Soran +1 yıl adana da bir yer işte napcan ya Yorumla bigboy188100 +1 yıl Hediye alcam hoşuma gitti birine Yorumla Soran +1 yıl yaaa valla keşke siteleri olsa Yorumla Soran +1 yıl alacağınız kişi tesettürlü mü? Yorumla bigboy188100 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl mancaq diye bir sayfa var instada ordan bakabilirsin Yorumla bigboy188100 +1 yıl İnstada elbise almıyorum teskiur ederim Yorumla
YangınYeriHep Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Daha kötüsü çıkana kadar en kötüsü bunlar 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Moda & Stil konusunda 476 cevap paylaştı. İkiside çok kötü 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İkiside hoşuma gitmedi güzel değil 0 5 Yorumla Mertcan3443 +1 yıl @Yadelina neden Yorumla Yadelina +1 yıl @Mertcan3443 güzel değil de ondan sen de her sorudan çıkıyon yani Yorumla Mertcan3443 +1 yıl Bence güzel kiskanma ama Yorumla Yadelina +1 yıl @Mertcan3443 sen modadan anlamiyon bence Yorumla Yadelina +1 yıl Neyini kiskancam ben bu elbisenin Yorumla
huseyinozen92 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İkincinin renkleri vs daha güzel geldi gözüme. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Alttaki bende kapalıyım ama sade giyilmez alta 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ay karar veremedim ya üstteki sanki daha ağır durdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ıkiside güzel bunları boş giymeyi düşünemiyorsun demi Yorumla Soran +1 yıl Canım ne diyon boş giymek ne şort giycem yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım çorap vb demek istediğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım peki Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zevkin kötü knk bune 0 0 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Turuncu olan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa Yorumla four4 +1 yıl Bilmem daha güzel durmuş daha canlı diyedir belki Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiçbiri 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. ikisi de çok kötü 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı. İkiside hoş değil 0 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Turuncu 0 1 Yorumla pars1453 +1 yıl Yeşil ağır oldu gibi Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. 2. olan güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
romen köylüsü tarzında şeyler. Elbiseleri yazdığım sebepten zerre beğenemdm ama giyen kız çok tatlıymış. elbiseleri boşversin kendisi gelsin ben ona daha güzellerini giydiririm :D
kız benim skxhdd
:D iyi teklifim geçerli
Böyle elbiseleri bulmak için çok uğraşıyor musunuz cidden? Perdeden elbise yapmışlar gibi duruyor asddjdk
of sen hiçbir şeyi begenmiyon ztn ruhsuz
Sus cevap verme alnına şaplak atarım
gö*tüne atarım ben de odesiriz
Bence üstteki daha güzel. Neden diyeceksin, mavi ve yeşil daha uyumlu olmuş. Turuncu ve mavi renk olarak çok uyumlu olmamış
dogruyu soylemek gerekirse ikisde cok guzel degil bence ama sanki sana turunculu olan daha guzel durmus:)
Ya genelde kapalıların salaş tarzı giyimlerini aşırı seviyorum yeni tarz giyimleri kullanıyorlar ben bayılıyorum. Bunlar bence güzel değil
Abla kusura bakma ama ikisi de renk olsun desen olsun model olsun; rezalet...
Bu tarz elbiseleri sevmiyorum o yüzden hiçbiri diycem
Hangi elbise değilde hangi renk diye sorsan daha iyi elbiselerin birbirinden çok farkı yok
Yanlış desenler be canım, daha çıtı pıtı desenler seçsen daha şık olur…
Ya artıkın viskon elbiselerden bıktım benşmde var
Çok yaşlı göstermemiş mi bu elbiseler seni yoksa ben mi yanılıyorum? Ama senin zevkin tabii.
İkincisi daha güzel. Birincisi renkler güzel değil
Eğer viskon pamuk alacaksan kçük minimal desenli elbise al bunlar saten kumalın desenleri ikisinide alma
Tercih zorunlu ise alttaki
Zorunlu değilse hiçbiri
Mavi yeşil olan olabilir ama sonuç olarak birazcik büyük göstermiş
Elbiseleri sitesini atsana
site yok mağazadan bakıyorum
Hangi
adana da bir yer işte napcan ya
Hediye alcam hoşuma gitti birine
yaaa valla keşke siteleri olsa
alacağınız kişi tesettürlü mü?
Evet
mancaq diye bir sayfa var instada ordan bakabilirsin
İnstada elbise almıyorum teskiur ederim
Daha kötüsü çıkana kadar en kötüsü bunlar
şahsen ikisinide beğenmedim
İkiside çok kötü
İkiside hoşuma gitmedi güzel değil
@Yadelina neden
@Mertcan3443 güzel değil de ondan sen de her sorudan çıkıyon yani
Bence güzel kiskanma ama
@Mertcan3443 sen modadan anlamiyon bence
Neyini kiskancam ben bu elbisenin
İkisinide beğenmedim
İkincinin renkleri vs daha güzel geldi gözüme.
İkisinide almam.
Hiçbiri ama mecbur kalırsa iki diyeyim🤕
İkiside güzel degil bence olmamış
Alttaki hatun daha güzel
İkisini de beğenmedim
İkiside sana olmamış kanka
İkisinide begenemedim
Alttaki bende kapalıyım ama sade giyilmez alta
ay karar veremedim ya üstteki sanki daha ağır durdu
Bilmiyorum ıkiside güzel bunları boş giymeyi düşünemiyorsun demi
Canım ne diyon boş giymek ne şort giycem yani
Canım çorap vb demek istediğim