Moda & Stil İnce çorap giyen kadınlara aşırı ilgim var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce bu durum kötü mü? Özellik tesettürlü kadınlar çok giyiyor ve aşırı seviyorum. Ne söylerse yaparım o derece... Güncellemeler11 ay Güncel İnce çorap giyen kadınlara aşırı ilgim var? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 11 ay Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Cekici 1 2 Yorumla Soran 11 ay Gerçekten mi bana yazar mısınız Yorumla Soran 11 ay orada mısınız Yorumla
Cvdnhzr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Moda & Stil konusunda 572 cevap paylaştı. çekici geliyordur ondandır 0 2 Yorumla Soran 11 ay Daha öncede diğer paylaşımda söylemiştiniz bana evet biliyorum teşekkür ederim Yorumla Cvdnhzr 11 ay rica ederim Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Zevk meselesi bana saçma geliyor 0 11 Yorumla Soran 11 ay Neden saçma geliyor peki Yorumla AlininAnnesi72 11 ay Bilmem Yorumla Soran 11 ay Bence saçma değil yani ben kapalı kadının kölesi bile olmak istiyorum ne söylerse yaparım yani Yorumla Soran 11 ay Yazarsanız daha detaylı anlatırım Yorumla AlininAnnesi72 11 ay Yok yok anladım sağol inşallah bulursun öyle bir sahibe kendinize Yorumla Soran 11 ay Sahibe değil. Yanlış anladınız. Yorumla AlininAnnesi72 11 ay Tamam tamam Yorumla Soran 11 ay Evet kölelikten hoşlanan birisiyim ama bu karşımdaki insana zarar vermiyor tam tersine yararı var. Ama herkese olmuyorum. Aradığım kadında sahibe değil. Yorumla Soran 11 ay Neyse peki madem nasıl anladıysanız kusura bakmayın Yorumla AlininAnnesi72 11 ay Sorun değil iyi geceler Yorumla Soran 11 ay İyi geceler Yorumla
benimadımormandır Takip Et Yoda Yaş: 57 , eic 99% 11 ay Çok kötü 0 1 Yorumla Soran 11 ay Neden Yorumla
benimadımormandır Takip Et Yoda Yaş: 57 , eic 99% 11 ay Sende giy 0 2 Yorumla Soran 11 ay Ben erkeğim. Kadınlar giyince güzel. Kadın malzemesi o... Yorumla Soran 11 ay Fetişim... Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Hastalık 0 5 Yorumla Soran 11 ay Nasıl bi hastalık? Zararım yok ki kimseye Yorumla Cevap sahibi 11 ay Hormonlar yapıyor Yorumla Soran 11 ay Kapalı kadınlara bayılıyorum yani ama kötü anlamda değil Yorumla Cevap sahibi 11 ay Anladım Yorumla Soran 11 ay Yazarsanız daha detaylı anlatırkm Yorumla
meltuğ00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 11 ay Bence de çekici 2 1 Yorumla Soran 11 ay Sonunda anlayan birisi yazar mısınız bana Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Cekici
Gerçekten mi bana yazar mısınız
orada mısınız
çekici geliyordur ondandır
Daha öncede diğer paylaşımda söylemiştiniz bana evet biliyorum teşekkür ederim
rica ederim
Zevk meselesi bana saçma geliyor
Neden saçma geliyor peki
Bilmem
Bence saçma değil yani ben kapalı kadının kölesi bile olmak istiyorum ne söylerse yaparım yani
Yazarsanız daha detaylı anlatırım
Yok yok anladım sağol inşallah bulursun öyle bir sahibe kendinize
Sahibe değil. Yanlış anladınız.
Tamam tamam
Evet kölelikten hoşlanan birisiyim ama bu karşımdaki insana zarar vermiyor tam tersine yararı var. Ama herkese olmuyorum. Aradığım kadında sahibe değil.
Neyse peki madem nasıl anladıysanız kusura bakmayın
Sorun değil iyi geceler
İyi geceler
Çok kötü
Neden
Sende giy
Ben erkeğim. Kadınlar giyince güzel. Kadın malzemesi o...
Fetişim...
Hastalık
Nasıl bi hastalık? Zararım yok ki kimseye
Hormonlar yapıyor
Kapalı kadınlara bayılıyorum yani ama kötü anlamda değil
Anladım
Yazarsanız daha detaylı anlatırkm
Bence de çekici
Sonunda anlayan birisi yazar mısınız bana