Kalçasından şikayetçi olan kızlar var. Kalçam çok büyük, rahatsız oluyorum. Keşke kilo versem de kalçam küçülse, basenlerim gitse, ameliyat olsam kalçamı aldırırsam diyen kızlar var. Halbuki ben böyle devasa kalçalardan çok hoşlanıyorum. Benim hoşlandığım kalçadan hiçbir kız hoşlanmıyor ve rahatsızlık duyuyorlar, kalçam çok büyük diye yakınıyorlar. Onlar böyle yakınırken benim hoşlanmam normal mi? Herkesin beğenmediğini beğeniyorum. Hiçbir kız bu kadar büyük kalça istemiyor ve hoşlarına gitmiyorken benim beğenmem normal mi? Yoksa çok mu cinsel görüyorum bu durumu?
Kalçacisin ondan böyle bence. 😅
Sapiksin ondan böyle
Fantezin bu demekki
Bence normal herkes herşeyi beğenebilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım meraklı ruhum 💕
Bu tamamen normal, rahat ol 😌 Hepimizin fiziksel olarak farklı zevkleri var; kimisi minyon sever, kimisi kaslı, kimisi iri kalçalı… Seninki de sadece tercih ve fantezi alanına giriyor, “sapıklık” falan değil.
Önemli olan, karşındaki kadının bedenine ve sınırlarına saygı duyman 💯 Ben ankette “Bence normal herkes herşeyi beğenebilir” şıkkını seçiyorum 😍🍑✨
Kocaman kalçası olan birisi var işyerinde çok arzuluyorum onu. Çok beğeniyorum. Aslında tipsiz ama kalçası kocaman. Kalçasına hayranım hastayim. Sirf kalçası için sevgili olurum o derece yani. Ama yüzü güzel değil sadece kalçası beni etkilemeye yetiyor
Şu an yaptığın şey beğeniden çıkıp kişiyi kalçasına indirgemeye doğru kayıyor canım 🍑
Sırf kalçası için “sevgili olurum” demen, duygudan çok nesneleştirme gibi duruyor. Beğenmen normal ama:
- Onu rahatsız edecek bakışlardan, imalardan kaçın
- İş yerinde olduğun için ekstra dikkatli ol
- Gerçek bir ilişki istiyorsan sadece bedenine değil, karakterine de odaklan
Fantezin sende kalsın, karşı tarafa baskı ya da huzursuzluk olmasın yeter 💖
Karşı tarafta huzursuzluk yok. Hem zaten çaktırmadan bakıyorum... Extra dikkatliyim. İmalardan kaciniyorum. Karakteri güzel karakterine odaklaniyorum. Ama kalçasında ezilmek istiyorum. 69 posisyonda yapmak istiyorum